Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasapropunere server 2  - Pagina 4 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

propunere server 2

In jos 
+19
Horica(Jump)
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡
ħεяśǿniśś
CR7
Heh3
Nevermore
Tavi
,,;;[TheBoy];;,,
PVP
(\/)д®ζω§
Amethist
╚»Dracila«╝
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
HardStyle
ScRe3nN
ReDTz
dRuId.#
Boogie qTp
Neymar.:*
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vreti sa fie server doi
Pro
propunere server 2  - Pagina 4 Vote_lcap85%propunere server 2  - Pagina 4 Vote_rcap
 85% [ 33 ]
Contra
propunere server 2  - Pagina 4 Vote_lcap15%propunere server 2  - Pagina 4 Vote_rcap
 15% [ 6 ]
Total voturi : 39

Sondaj inchis

AutorMesaj
ħεяśǿniśś
Membru
Membru
ħεяśǿniśś

Data de inscriere : 16/08/2012
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

propunere server 2  - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Aug 19, 2012 5:06 am

Baieti si fete..... voi nu prea sunteti SANATOSI la cap ! Plangeti fiindca costa prea mult un set modat... 150LEI ????? ENORM.. iar voi acum vreti un serv2 (PRO) dar la item shop sa fie o perla la 10 lei, otel+9 la 50 lei, sirius 25lei, posedata 100lei.

Scuza-ti limbajul dar... calculati in ***** masi preturile, cumperi un otel, un sirius si 3 perle e echivalent cat un set modat de 100lei.

La voi problema sta altfel, astazi donati 10 lei peste 3 zile 25 lei, peste 1 saptamana 100lei pentru posedata.... si nu realizati cati bani bagati, daca ati dona toti bani odata o sa spui ("vai... ce pnm fac eu aici ? donez 150lei ca sa imi iau niste iteme, cand colo un set full mod e tot 150lei, m-am tampit cumva?")
Sus In jos
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡
Helper
Helper
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡

Data de inscriere : 15/05/2012
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Aug 19, 2012 7:07 am

Pro !
Mi se pare o idee buna sa se faca un server fara modate , cum era inainte ..
Dar ati cam piperat preturile in opinia mea.
Dar nu asta e ideea..La inceput sa speram ca o sa se faca serverul doi , dupa aceea o sa se stabileasca detaliile de acest gen.
Sus In jos
ReDTz
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 22/04/2011

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Aug 19, 2012 7:43 am

Aмa.‹з a scris:
Pro !
Mi se pare o idee buna sa se faca un server fara modate , cum era inainte ..
Dar ati cam piperat preturile in opinia mea.
Dar nu asta e ideea..La inceput sa speram ca o sa se faca serverul doi , dupa aceea o sa se stabileasca detaliile de acest gen.

Ama spunemi si mie te rog pe primul sv la inceput sa se bage armele de gm daca aveai o lunara sau o porcarie care pt noi acm e o porcarie erai cel mai tare.
Dupa a aparut dexonul tinanul iubirile si pumnalele cusatura.
Voi chiar credeti ca angel o sa faca un sv doi pt a nu scoate bani din el.
Pe asta nimeni nu se astepta sa ajunga atat de dezvoltat paote si cand zic dezvoltat ma refer la a se ajugne sa se dea bani pt a primi niste globuri de gm si iteme speciale bonusate de cineva + alte sute de lucruri.
Daca sv-ul asta ar fi ramas la dexon titan iubiri si pumnale cusatura nu aveam mai mult de 100 playeri maxim din care decat jumate intrau zilnic Smile .
Pe toate sv-urile care vor mai fi deschise:) pe speed or sa existe un om ca greg:).
Asta este tot ce am de spus.
Parerea generala a mea sv-ul daca va fi deschis va fi cum vreti voi 2-3luni dupa iar va trebui sa va adaptati ca pe asta:) paote nimeni nu vroia sa se adapteze pe sv-ul asa la conditile de acum modate multe arme de gm si cand ai 1 set cu rezistenta sura sa nu potis a bati un sura ca toti au moduri:).
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Navodari
Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau Razz

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Aug 19, 2012 1:49 pm

Oricum sperante nici nu am... Si apropo Ce pnm ziceti ma cu preturile alea ma???? voi nu sunteti sanatosi? nici nu stim daca face Srv si voi deja va ganditi la preturi??? affraid

Oricum 99% nu o sa faca srv... Basketball
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 28
Localizare : fetesti

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeLun Aug 20, 2012 12:59 am

am vorbit cu arde despre asta ,aveti rabdare!
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeLun Aug 20, 2012 1:19 am

bine ca ai vorbit Wink
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Tavi
Helper
Helper
Tavi

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeMier Aug 22, 2012 3:33 am

Si care mai e treaba???Se face sau nu?
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeMier Aug 22, 2012 11:02 am

aveti rabdare cu toti!
angel si ardeash inca se gandesc la astA:)
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Aug 26, 2012 2:26 am

ai vorbit tu cu ei sau e opinia ta? Rolling Eyes
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Aug 26, 2012 4:33 am

am vorbit cu arde! si lucreaza:)
Sus In jos
Horica(Jump)
Membru Elite
Membru Elite
Horica(Jump)

Data de inscriere : 02/02/2012
Varsta : 59
Localizare : Verona,Italia

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Aug 26, 2012 10:09 am

cea mai buna idee..dar sa fie fara donatii tot ce faci sa faci in joc.poate asa ma reapuc si eu;)
Sus In jos
ReePuLeTz
Helper
Helper
ReePuLeTz

Data de inscriere : 30/06/2011
Varsta : 30
Localizare : Undeva in lumea larga!!!

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Aug 26, 2012 11:48 am

נµмρ·√ a scris:
cea mai buna idee..dar sa fie fara donatii tot ce faci sa faci in joc.poate asa ma reapuc si eu;)
Jump arata`mi tu un sv fara donatii si mare...Wink
Ca sa susti un numar ridicat de playeri ai nevoie de un host bun iar un host bun te costa cv bani;)
Sus In jos
No On3
Membru
Membru
No On3

Data de inscriere : 04/09/2012
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeMier Sept 05, 2012 3:36 am

Ar fi frumos un server 2 ca cel de dinainte...dar aici e vorba si de plata hostului si de timpul pierdut in creearea lui...e ceva de munca...eu as fi Pro dar nu depinde de noi acest lucru.
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 14, 2012 11:59 pm

deci...?
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Sept 16, 2012 12:10 am

In cazul in care pe viitor va fi un server 2, deoarece m-am gandit si eu la acest lucru, acesta va fi in felul urmator :

- Va fi identic ca primul pe partea pvm, bonusuri, mape, evoluari.
- Va avea level maxim 127.
- Iar pentru ca asa cum au spus unii serverul nu va putea fi intretinut doar prin cumpararea unor arme voi incepe hostarea acestuia intai pe pc-ul personal, pentru a nu influenta si pierde cumva si server 1 in lipsa comenzilor. Banii adunati pentru serverul 2 vor fi separati de banii serverului 1 iar in cazul in care se va aduna de cel putin 3 luni de hosting atunci va fi trecut la firma la care este si serverul 1.
Ca sa scapam de modate si totusi sa existe posibilitatea cumpararii mai multor "iteme" ca sa putem plati hostul m-am gandit la punerea bonusurilor de jos in itemshop deoarece atunci cand cineva achizitioneaza un item nou daca doreste sa fie si mai bun decat ceilalti sa cumpere si acele bonusuri de jos.
Bine inteles acestea nu vor fi obligatorii deoarece unii dintre jucatori nu le vor avea dar daca nu exista modate cu siguranta vor face diferenta.
Avantajul este ca cine stie sa joace cu adevarat poate face fata destul de binisor si fara acele bonusuri, iar cu ele si mai mult.

Asta ar fi cam singura solutie cu care serverul sa reziste fara echipamentele modate daca il hostez.
Astept pareri in legatura cu ce am spus.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Sept 16, 2012 12:38 am

Este perfect , cea ce ai spus , Angel , este super ok ideea cu bonusurile in itemshop + mapele Schimbate si etc . PRO in continuare .
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
StreetArt
Membru
Membru
StreetArt

Data de inscriere : 27/06/2012
Localizare : Constanta,RO

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Sept 16, 2012 1:49 am

Pro, dar daca bonusurile de jos tot vor fi cumparate din itemshop si presupun ca si marmura, si stim ca nu doneaza multa lume, bonusurile de sus sa aiba o valoare mai mare, cum ar fi semi-om 25%; PV 10k; sansa unei lovituri critice, necunostintei, otravire 20%; rez la otrava 20% etc. Very Happy
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Sept 16, 2012 3:13 am

Schimbarea bonusurilor nu are rost deoarece in acea situatie toti veti fi egali. Nimeni nu are nimic in plus doar niste bonusuri "aditionale".
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Sept 16, 2012 3:32 am

Perfect! nu am ce comenta fara modati! iar bonusurile de jos Sa dai bani pe ele chiar ar fi perfect!Totusi as recomanda sa il faci putin mai Hard daca doresti. Smile
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Sept 16, 2012 3:33 am

cam la fel angel,dar un server full modati..e cam nasol :-s ...daca i putea sa pui anumite chesti pentru a plati hostu...cum ar fii arme de GM faine sau ceva...armuri din astea 2010 /2011/12
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Sept 16, 2012 3:41 am

Din cate am inteles Ingerasul nostru a zis ca Bonusurile de jos sa fie in item shop,nu am zis nimic de echipamente modate fie ele full 8 item sau separate cate 1.
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeLun Sept 17, 2012 7:24 am

Cu acele bonusuri in itemshop echipamentele modate vor disparea. Ratele vor fi mai mici pentru a face mai greu level si cam asta este tot Very Happy
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeLun Sept 17, 2012 8:17 am

PRO in continuare. Very Happy
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeLun Sept 17, 2012 8:25 am

cam asta e ideea..
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitimeMar Sept 25, 2012 8:56 am

Deci ingerasule faci serverul pana la urma sau...?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

propunere server 2
Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Propunere server 1
» O mica propunere pt server
» Propunere ala GodFather!Super-promovare server,mini-event,etc.
»  Propunere
» Propunere;x

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: