| O mica propunere pt server | |
|
+6tฬเรt lє๓0ภєl GodFather♥ ReMiX13 Marius Sorin NinjaxesRO ^_^ DaDuSH 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
DaDuSH Membru Elite
Data de inscriere : 30/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Demacia, Valoran
| Subiect: O mica propunere pt server Lun Feb 14, 2011 4:09 pm | |
| am si eu 2 propuneri pt comunitate M-am gandit ca daca sv de Metin2 e asa de populat, sa extindem comunitatea: sa facem sv si de alte jocuri: Counter-Strike, Sa:Mp(San Amdreas MultyPlayer) sau chiar WoW(World of Warcraft) si altele (in + ele nu trebuie puse pe root ca sa fie deschise)
SI a II -a: Sa se faca cateva sectiuni: PhotoShop,Amuzament,Muzica.... PhotoShop- sa cuprinda cateva topicuri despre: Creatii Ps, Cerere: Avatar/Signature/Logo ...., SOTW(Signature of the week) si altele care va trec prin cap Amuzament- sa contina cateva topicuri cu amuzament: Filem, Imagini si bancuri Muzica- sa contina topicuri despre muzica- MOTW- Muzic of the week, Favourite Muzic....
Explicatii: la Sotw vor fii Sotw 1,2,3,.... pana se termina la care un Moderator/Designer va alege o tema in fiecare saptamana, iar Juriul v-a vota(in juriu fac parte toi moderatori/designeri/global moderatorii...)
Cerere A/S/L- aici membri forumului fac cereri de A/S/L iar ceic are vor(oricine) vor face A/S/L pt ei (nu e obligatoriu)
Creatii Ps - aici membri isi vor expune creatiile lor in PS
Amuzament: la fiecare sectiune, membri care au Filme/Imagini/Bancuri o sa l-e posteze acolo
Muzica: MOTW- in fiecare saptmana membri v-or posta o melodie iar juriul o va vota pe cea mai buna (fiecare cu parerea lui) Favourite Muzic - aici cine vrea isi va pune muzica lui favorita
Astept PRO sau CONTRA
P.S. daca este vre-o propunere sa se dea TC sau sa se stearga topicul
| |
|
| |
NinjaxesRO ^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun
| Subiect: Re: O mica propunere pt server Lun Feb 14, 2011 10:52 pm | |
| | |
|
| |
Marius Sorin Membru
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 32
| Subiect: Re: O mica propunere pt server Mar Feb 15, 2011 1:50 am | |
| In legatura cu serveru de cs:).Am eu un host de la o firma(nu o pot spune),iar daca e de acord ...Angel il pot aduce in comunitatea MetinRoSpeed! PS:In addonuri si pluginuri ...ce sa zic sunt la nivel mediu(asta insemnand ca pot face un plugin de la 0,addonuri traduse complet...si multe altele..) | |
|
| |
ReMiX13 Membru Elite
Data de inscriere : 10/01/2011 Localizare : La MaRe:X
| Subiect: Re: O mica propunere pt server Mar Feb 15, 2011 1:56 am | |
| Contra!
DC?
1. Calc lu Angel se umple si noi pe sv o sa avem un lag ..
CONTRA!
| |
|
| |
Marius Sorin Membru
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 32
| Subiect: Re: O mica propunere pt server Mar Feb 15, 2011 1:57 am | |
| Remix daca vedeai ce am scris eu:)Intelegeai..am zis ca am server de cs hostat 24/24 si nu am ce face..asa ca,daca este deacord Angel pot veni cu el in comunitate | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| |
| |
tฬเรt lє๓0ภєl Membru Elite
Data de inscriere : 05/05/2010 Localizare : Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X
| Subiect: Re: O mica propunere pt server Mar Feb 15, 2011 2:30 am | |
| Remix...Cn zice ca angel trb sa faca sv? Eu de ex fac sv azi....dak vrea angel sa unim sv cu mt ...nui nik...ar fi cv....dak e facem cum a zis god sa intre verii lui... parerea mea este ca ar fi de lucru la sv de cs:) ar trb own ,mod etc si alt forum..o singura sectiune nu este de ajuns..Mai multe moduri de sv ar fi cv si astA:) Haideti ca mai vb diseara si continui ca akm plec la sc:)) Bft | |
|
| |
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr Membru Elite
Data de inscriere : 01/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Pe Frozen Throne
| Subiect: Re: O mica propunere pt server Mar Feb 15, 2011 4:34 am | |
| World of warcraft? Ar fi chiar super!!!!! Si ar fi si mai super daca l-ar face la expansiunea a 3-a (cataclysm pentru cine nu stie) | |
|
| |
DaDuSH Membru Elite
| Subiect: Re: O mica propunere pt server Mar Feb 15, 2011 4:39 am | |
| ma bucur ca va place propuneara cat despre compul lui angel, daca este plin pot eu sa tin sv de Sa:Mp si †Ǥ๏๔Ŧคtђєг† poate tine serverele de cs ( adca vrea si daca vrea Angel) Daca am extinde comunitatea cu aceste sv cred ca am ajunge in top 10 + ca pe metin sunt deje 10k de persone, pe wow ar fi tot atat, cs in jur de 1k( depinde cate sv si cate locuri v-ori fii) iar de Sa:Mp in jur de 1k-2k Sper ca Angel sa accepte propunera mea + cele ale voastre | |
|
| |
NightDemon Membru Elite
Data de inscriere : 15/02/2011 Localizare : DuPa CoLt ;x
| Subiect: Re: O mica propunere pt server Mar Feb 15, 2011 6:32 am | |
| PRO frumoase propuneri | |
|
| |
ToXiC Membru
Data de inscriere : 04/01/2011
| Subiect: Re: O mica propunere pt server Mar Feb 15, 2011 7:18 am | |
| Un Contra foarte mare....
Nu mai spun si motivul | |
|
| |
DaDuSH Membru Elite
| Subiect: Re: O mica propunere pt server Mar Feb 15, 2011 7:27 am | |
| dc contra? zi motivul ca trebe sa ai un motiv pt care zici contra sau faci si u un post pt +1? | |
|
| |
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
| Subiect: Re: O mica propunere pt server Mar Feb 15, 2011 7:37 am | |
| voi ganditi ce scrieti? cs e naspa si wow la fel.......... deci RASPUNSUL FINAL IL VA DA [GA]Ardeash SI [OWNER]Angel pana atunci T.C. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O mica propunere pt server | |
| |
|
| |
| O mica propunere pt server | |
|