Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasapropunere server 2  - Pagina 3 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

propunere server 2

In jos 
+19
Horica(Jump)
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡
ħεяśǿniśś
CR7
Heh3
Nevermore
Tavi
,,;;[TheBoy];;,,
PVP
(\/)д®ζω§
Amethist
╚»Dracila«╝
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
HardStyle
ScRe3nN
ReDTz
dRuId.#
Boogie qTp
Neymar.:*
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vreti sa fie server doi
Pro
propunere server 2  - Pagina 3 Vote_lcap85%propunere server 2  - Pagina 3 Vote_rcap
 85% [ 33 ]
Contra
propunere server 2  - Pagina 3 Vote_lcap15%propunere server 2  - Pagina 3 Vote_rcap
 15% [ 6 ]
Total voturi : 39

Sondaj inchis

AutorMesaj
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 28
Localizare : fetesti

propunere server 2  - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 7:25 am

aceasta ar aduce , multi playeri care ar dona etc Smile si ar face bani frumosi
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Navodari
Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau Razz

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 7:50 am

Ma noi visam dar cate sute de topicuri s`au facut pe aceasta tema...Lui Angel ii e indiferent daca e metinu vechi sau ce`l actual...Tot cam acelas numar de playeri este dar in acest mod de metin adica 100lei pentru modate... le ies si lor ceva bani mult mai bine ca pe Speedu vechi...Oricum daca stai sa te gansesti asa nu ar fi in dezavantajul playerilor actuali... nu pierd nimic dar staful?

EDIT:Hostul parca era 60,70 E pai din 3,4 Seturi modate pe luna se face hostu si tinand cont cate modate sunt pe tot serveru... Gandestete de cat timp e Hostu si deja sunt zeci de seturi modate deci...Le vin foarte multi bani.
Sus In jos
Boogie qTp
Membru
Membru
Boogie qTp

Data de inscriere : 29/01/2012
Varsta : 31
Localizare : Intre blocuri:D

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 8:55 am

PalLMalL a scris:
Ma noi visam dar cate sute de topicuri s`au facut pe aceasta tema...Lui Angel ii e indiferent daca e metinu vechi sau ce`l actual...Tot cam acelas numar de playeri este dar in acest mod de metin adica 100lei pentru modate... le ies si lor ceva bani mult mai bine ca pe Speedu vechi...Oricum daca stai sa te gansesti asa nu ar fi in dezavantajul playerilor actuali... nu pierd nimic dar staful?

EDIT:Hostul parca era 60,70 E pai din 3,4 Seturi modate pe luna se face hostu si tinand cont cate modate sunt pe tot serveru... Gandestete de cat timp e Hostu si deja sunt zeci de seturi modate deci...Le vin foarte multi bani.
mda "gandestete ka sunt zeci de seturi modate" da dar gandestete si tu ca serverul nu are doar o luna are apr 2 ani:) si cam 1 an jumate de cand e hostat si la inceput nu erau modate si nu se cumpara 4 seturi modate pe luna Smile sau nu cred eu ka sunt atatia cumparatori pt ca 70% din playeri au cel putin 2-3 itm mod si cateva arme
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro/
Tavi
Helper
Helper
Tavi

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 9:15 am

Deci eu am zis in felul urmator:

Hostul este in jur de 60,70 E iar din toate modatele care s`au cumpara..Bani frumosi.Nu inteleg unde bati.Eu stiu Rospeed de foarte multa vreme.Iar de acei 70% vorbeam de playeri vechi inainte de HOST ca sar reapuca de server,nu am zis ca ei ar Dona.

Si inca ceva:Sa nu ne :head: cu ce sa fie pe noul server...Nici macar nu stim daca s`ar mai face un server.
Sus In jos
Boogie qTp
Membru
Membru
Boogie qTp

Data de inscriere : 29/01/2012
Varsta : 31
Localizare : Intre blocuri:D

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 9:40 am

PalLMalL a scris:
Deci eu am zis in felul urmator:

Hostul este in jur de 60,70 E iar din toate modatele care s`au cumpara..Bani frumosi.Nu inteleg unde bati.Eu stiu Rospeed de foarte multa vreme.Iar de acei 70% vorbeam de playeri vechi inainte de HOST ca sar reapuca de server,nu am zis ca ei ar Dona.

Si inca ceva:Sa nu ne :head: cu ce sa fie pe noul server...Nici macar nu stim daca s`ar mai face un server.
Ideea era ca sau cheltuit banii de pe modate si nu prea mai cumpara nimeni pentru ca majoritatea au deja cateva modate si lui angel nu cred ka ii convine sa bage din banii lui 60 de euro pentru un host pe server 2 in speranta ka sar intoarce playerii care sau lasat. Si daca sar reapuca playerii vechi care sau lasat pentru ka nu au vrut sa doneze nu ar fi tot acel profit? ca nu mai stiu cn a zis ka ar aduce profit server 2 daca sar face.
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro/
Tavi
Helper
Helper
Tavi

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 9:45 am

Sunt o multime acuma cu modate ..Bravo lor dau bani in metin...In loc sa ia`sa la un suc cu prieteni
Ideea pentru srv2 e pentru a aduce playeri vechi stiu o multime care pe vechiul ROSPEED au pierdut Totul adica itemel bani.. de la hackeri dar s`au reapucat pur si simplu nu te puteai lasa de metin Toti erau prieteni,dupa parerea mea era ce`l mai frumos server cu ce`i mai tari playeri nu cum sunt acuma dai 100lei si esti ce`l mai...

Ma pana la urma,daca vrea Angel sa faca srv2 il face... Daca nu vrea treaba lui!Nu avem cu ce ne impotrivi
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 1:34 pm

da fratzioare... dar ar fii super sa acc
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 1:41 pm

Am zis eu ca nu as vrea?Si eu mi`as dori dar oricum nu am prea mari sperante.
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 1:45 pm

Sad eu nu ma las ,daca nu fac eu un server de metin2 cum era speedu inainte si il tin 18/24 si gata:) dar sper sa acc angel
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 1:47 pm

Ok te invit cu placere sa ti srv Smile) intrati a pe chat ca acolo vorbim mai bine:)
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 2:10 pm

hai pe radio speed:))
Sus In jos
Nevermore
Membru
Membru
Nevermore

Data de inscriere : 21/02/2012
Varsta : 32
Localizare : iasi/pascani

MesajSubiect: Re: propunere server 2   propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 2:35 pm

ar fi frumos daca s-ar implementa Very Happy
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 1:15 am

multumesc tuturor celor care sunt cu mine!
Sus In jos
Heh3
Membru
Membru
Heh3

Data de inscriere : 16/08/2012

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 1:31 am

Pro Ar fi frumos si al 2 server !! Very Happy
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 2:00 am

Rain a scris:
Sad eu nu ma las ,daca nu fac eu un server de metin2 cum era speedu inainte si il tin 18/24 si gata:) dar sper sa acc angel
Nu o sa acepte niciodata Angel, chesta ca sa il tina serverul un player Wink Asta sa va fie clar.
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 2:42 am

am zis ca daca nu accepta angel! o sa fac eu ! asta am zis;)
Sus In jos
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Data de inscriere : 04/09/2011
Varsta : 29
Localizare : In IAD, printre ingeri

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 5:47 am

Rain a scris:
am zis ca daca nu accepta angel! o sa fac eu ! asta am zis;)

si cand te-ai trezit era dimineata...
Sus In jos
PVP
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 17/08/2010
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 6:31 am

rain hotastete orvrei hard pvm or speedu vechi...geniala asta cu trezitu
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 6:42 am

cum era speedinainte vrem toti
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 6:49 am

Speedu vechi dar cum am zis.. sperante mari sa nu aveti.
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 8:41 am

ehhh
Sus In jos
PVP
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 17/08/2010
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 9:00 am

care toti ca vad 20 d voturi pro...6 contra nu cred ca Alti oameni sunt pro?
si dc nu iei warn pt ph?
Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 12:48 pm

Rain a scris:
ehhh

Las-o mai usor cu ph`u, ca risti sa te trezesti cu 0 mesaje!
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Aug 19, 2012 2:20 am

se pare ca va ramane un vis! Sad
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Aug 19, 2012 3:59 am

Contra! Twisted Evil
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

propunere server 2
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Propunere server 1
» O mica propunere pt server
» Propunere ala GodFather!Super-promovare server,mini-event,etc.
»  Propunere
» Propunere;x

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: