FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Propunere Sam Feb 04, 2012 6:45 am | |
| Am si eu o mica propunere: ce ar fi daca s-ar introduce in itemshop si globuri de transformare la 5-10 MD ca am vazut ca se gasesc foarte foarte greu.Nu zic sa se bage toate doar 1-2 acolo ca sa fie .Astepta pareri pro sau contra si sa vedem ce zice si Angel. | |
|
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Propunere Sam Feb 04, 2012 6:56 am | |
| Exista Optiunea De Cumparat Transformare P care inseamna ca cu 19 md Angel Te Transforma In Orice Monstru Vrei Tu !!! | |
|
Tai-Pan Membru
Data de inscriere : 11/10/2010 Varsta : 28 Localizare : Prin lume hai hui
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Propunere Sam Feb 04, 2012 7:10 am | |
| - ScRe3nN a scris:
- Exista Optiunea De Cumparat Transformare P care inseamna ca cu 19 md Angel Te Transforma In Orice Monstru Vrei Tu !!!
aia nu inseamna ca te transforma angel in ce vrei tu ci iti da p si la abilitatea de transformare nemaifiind necesar cititul cartilor de trasformare care si asa nu prea se gasesc . Stiu asta pentru ca si eu am dat 19 md pentru p la transformare sa nu stau sa farmez prin v2 ca sa cada cartile necesare pentru a face p . | |
|
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Propunere Dum Feb 05, 2012 2:10 am | |
| CONTRA cu ce ar ajuta serveru acele globuri? o daca ce pica in joc de ce sa se mai implementeze ? | |
|
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| Subiect: Re: Propunere Dum Feb 05, 2012 5:50 am | |
| - Venom a scris:
- ScRe3nN a scris:
- Exista Optiunea De Cumparat Transformare P care inseamna ca cu 19 md Angel Te Transforma In Orice Monstru Vrei Tu !!!
aia nu inseamna ca te transforma angel in ce vrei tu ci iti da p si la abilitatea de transformare nemaifiind necesar cititul cartilor de trasformare care si asa nu prea se gasesc . Stiu asta pentru ca si eu am dat 19 md pentru p la transformare sa nu stau sa farmez prin v2 ca sa cada cartile necesare pentru a face p .
Daca vrei cartzi de trans da'mi pm ...creka am cu miile ...cred =)) . De la catzi farmeri de 65 am :X | |
|
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| |