KiCk299 , uite cum vad eu lucrurile :
1. Trebuie citit foarte bine
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]ca nu e pus degeaba acolo , este o sectiune in care spune sa se respecte regulile date de membrii STAFF-ului care organizeaza eventul . Din moment ce un membru al STAFF-ului va spune sa pastrati o anume distanta fata de cei care fac duel in momentu respectiv , trebuie sa respectati indicatia , nu sa va apropriati de cei care fac duel si sa vi sa spuna in parte acelasi lucru de o mie de ori..Daca este ordine , si fiecare sta la locul lui si evenimentul se desfasoara mai usor nu trebuie sa vi se repete aceasi "poezie" mereu.
2. La duel exista doar o singura sansa , nu putem sta sa faceti 4-5 dueluri [indiferent de rasa sau magii ] fiindca ar dura o vesnicie asa , si din cate am vazut sunteti cam nerabdatori
. Acest lucru cu doar o singura sansa , ar trebui sa va stimuleze sa lucrati mai mult pentru itemele voastre si asa va perfectionati in timp .
3. Probabil o sa intervina ceva modificari pe viitor in privinta modului de a sustine evenimentul , asta ramane de vazut .
4. Acest eveniment a fost gandit mai mult pentru distractia playerilor [ 4 fun ] , fiecare jucator dupa cum ati vazut a fost premiat de [Owner]Angel indiferent ca a pierdut sau a castigat.
Cam atat am avut de spus .
Have a nice day . ^^