Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasapropunere server 2  - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

propunere server 2

In jos 
+19
Horica(Jump)
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡
ħεяśǿniśś
CR7
Heh3
Nevermore
Tavi
,,;;[TheBoy];;,,
PVP
(\/)д®ζω§
Amethist
╚»Dracila«╝
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
HardStyle
ScRe3nN
ReDTz
dRuId.#
Boogie qTp
Neymar.:*
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vreti sa fie server doi
Pro
propunere server 2  - Pagina 2 Vote_lcap85%propunere server 2  - Pagina 2 Vote_rcap
 85% [ 33 ]
Contra
propunere server 2  - Pagina 2 Vote_lcap15%propunere server 2  - Pagina 2 Vote_rcap
 15% [ 6 ]
Total voturi : 39

Sondaj inchis

AutorMesaj
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 28
Localizare : fetesti

propunere server 2  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 11:03 am

am gresit eu bns de jos 0 yang! si mai taci nu vrei trb ta. bonusurile de jos sa fie intre 300 - si 500 de kk:)
si ai grija!!!!!!! pe ro muncesti pt 20 de kk cat e o perla alba de iiti sar capacele !!! iar pentru un sirius +9 mai ales sau un otel!!
pe ro faci 1 kkk 5 luni !! cu ratele 5% iar pe privat dupa ce ca ti le da cu bani sa nu mai muncesti atat mai si comentezi , asa ca taci!!
Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 11:21 am

Marty4u a scris:
contra....voi va auziti perla 10lei?otel 25-50lei?.mda daca se face asa si se pun bn jos la 0 yang iti faci set mobi si urci reaper toaata ziua sh te faci cu otele arme 65...deci nu se poate pune otella 25 lei...in al doilea rand perla 10! roni?doamne fereste mai repde stai la pescuit...
imi cer scuze pt eventualel greseli d scriere dar scriu d p telefon

Ca sa urci la reapper nu iti trebuie neaparat bonusurile de jos ! Smile
Ajunge sa ai pe bratara/arma/coif si pe ce mai pica..vampiri si diavol.. si urci lejer Smile ..
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 11:24 am

fratzioru meu:)) pvm inseamna ca si bonusu de sus sa coste bani
10 kk adaos
20 de kk schimbator;)
Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 11:26 am

Rain a scris:
fratzioru meu:)) pvm inseamna ca si bonusu de sus sa coste bani
10 kk adaos
20 de kk schimbator;)

Tu intai stai sa vezi raspunsul lu Angel sau Arde. .Smile) Nu-ti mai face planuri Smile
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 11:27 am

astept inca:@..
Sus In jos
PVP
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 11:28 am

fratele meu tu ai zis singur 0 yang...sh nea ce tot ai cu modatii?nu ii poti bate?asta e treci peste...
sh cum adik sa tac daca nu vreau?ma obligi daca e asa dc p...ai mai pus optiunea contra...
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 11:35 am

* Nu are nimeni nimic cu modatii, pur si simplu e aiurea sa stai prin map1/2 infara cercului si sa te omoare unu cu modate.. si sincera sa fiu eu cred ca modatele sunt pentru copii lenesti si care n-au ce face cu bani. Smile Iar referitor la bonusuri, decat sa fie 0 yang mai bine sunt putin mai scumpe sa muncesti ceva.. pe RO pentru bonusuri donezi, iar aicii nu poti sta pe conturi mici sa faci bani? Smile
Sus In jos
(\/)д®ζω§
Membru
Membru

Data de inscriere : 28/06/2012

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 11:40 am

ObsessionDoll a scris:
* Nu are nimeni nimic cu modatii, pur si simplu e aiurea sa stai prin map1/2 infara cercului si sa te omoare unu cu modate.. si sincera sa fiu eu cred ca modatele sunt pentru copii lenesti si care n-au ce face cu bani. Smile Iar referitor la bonusuri, decat sa fie 0 yang mai bine sunt putin mai scumpe sa muncesti ceva.. pe RO pentru bonusuri donezi, iar aicii nu poti sta pe conturi mici sa faci bani? Smile
exact!
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 11:41 am

da si tu PRO
daca ti se pare bine!
Sus In jos
PVP
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 11:48 am

nu ar fi rentabil un server 2 cum il vreti voi de ce sa dai 25-50lei pe un otel cand poti sa il dropezi...
off rain nu mai fa ph si nu mai cersi pro-uri..ca e ilegal cersitu...
Sus In jos
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Data de inscriere : 04/09/2011
Varsta : 29
Localizare : In IAD, printre ingeri

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 12:17 pm

Daca ar face asta primul lucru care las zice ar fi: Angel server 1 e facut doar pentru bani ?Neutral .. Smile)))
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 2:28 am

sa stiti si voi:) ar fii mai bine un server 2!!1pvm 100 fara modrui sar aduce profit
Sus In jos
PVP
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 3:01 am

si din ce ar veni bani?din ce sar plati hostul?din bani de pe serverul 1?dar raspunsul este da asta ar fi un server capusa...nu cred ca angel va fi de acord...
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 3:12 am

gandeste un pic daca lar face mai greu si fara arme de gm si modate etc.. ar aduce multi playeri si bani pentru ca multi cauta un server pvm fara arme de gm fara modate si etc ... si ar aduce chiar un profit bun , de ce crezi ca sunt milioane de playeri pe ro? pentru e hard PVM si aia fac la bani;)
Sus In jos
PVP
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 3:20 am

milioane d playeri p ro?LoL ai baut ceva inainte sa scrii?...
vrei sa iti spun de ce nu se va implementa un servee 2?ar trebui un nou item shop...scoaterea npc-urilor spre iad harta uitata portile iaduui..punerea altor preturi la obiectele de la npc uri...prea multa munca pt o chestie care nu stii daca va avea succes...imi cer scz pt eventualele greseli d scrierre dar scriu d p telefon
Sus In jos
Boogie qTp
Membru
Membru
Boogie qTp

Data de inscriere : 29/01/2012
Varsta : 31
Localizare : Intre blocuri:D

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 3:45 am

Rain a scris:
gandeste un pic daca lar face mai greu si fara arme de gm si modate etc.. ar aduce multi playeri si bani pentru ca multi cauta un server pvm fara arme de gm fara modate si etc ... si ar aduce chiar un profit bun , de ce crezi ca sunt milioane de playeri pe ro? pentru e hard PVM si aia fac la bani;)
deci dupa tine motivu pt care sunt milioane de playeri pe ro e ca nu sunt arme gm si e hard pvm?=))
motivu pt care sunt milioane de playeri e pt ka e serverul national de metin nu pt ca nu sunt modate si arme gm=)))
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro/
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 4:05 am

stiam si eu asta:) dar multi vor un server la care se muncesti pt iteme ...
Sus In jos
PVP
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 4:09 am

adik aici nu trebuie sa muncesti?ma faci sa rad...eu unu am muncit pt itemele mele(nus modat)...si reusesk sa bat destui oameni...am o intrebare de ce tot aduci argumente tampite pt un server 2?app pe ro nus milioane d playeri nici macar caractere...daca nu ma crezi uitate in top la ultima pagina pe fiecare sv si ai a vezi numarul de caractere... .
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 4:11 am

ma am zis, dar multi oameni vor un server pvm 100% fara modati si etc ,ma refeream sa te chinui pentru un sirius un otel sau asa ceva:!!!
Sus In jos
Boogie qTp
Membru
Membru
Boogie qTp

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 4:30 am

Rain a scris:
ma am zis, dar multi oameni vor un server pvm 100% fara modati si etc ,ma refeream sa te chinui pentru un sirius un otel sau asa ceva:!!!
pai ma si daca se face sv pvm full fara modati din ce se plateste hostu? ca nu cred ka e 10-20 de lei hostu
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 4:36 am

asculta la mine ,am exp in asa cv, pe un singur host se pot hosta mai multe metine;)
Sus In jos
Boogie qTp
Membru
Membru
Boogie qTp

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 5:28 am

Rain a scris:
asculta la mine ,am exp in asa cv, pe un singur host se pot hosta mai multe metine;)
adika dp tn pe hostul lui angel mai poate tzine 15 sv?
so crezi u peaia ... pentru un server platesti 2 hosturi daca are 2 ch-uri si tu zici ka poate face mai multe sv pe acelas host.. dc crezi ka are doar 1 ch speed si majoritatea serverelor?Smile
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 6:02 am

stiu metine care au si ch 6 Wink de ex un metin2 .e hostat si tine ala 4 servere:)
Sus In jos
Boogie qTp
Membru
Membru
Boogie qTp

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 6:36 am

Rain a scris:
stiu metine care au si ch 6 Wink de ex un metin2 .e hostat si tine ala 4 servere:)
daca u ai muscat minciuna aluia e trb ta... trebuie host pt fiecare ch nu se poate sa faca 2 ch sau mai multe pe acelas host si sa plateasca numai 1 sau mai multe sv cum zici tu .
si ro are host de 32 de gb ram pt fiecare sv din cate stiu nu sunt toate pe acelas host
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Navodari
Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau Razz

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 6:46 am

Daca s'ar face un server ca ce`l vechi inainte de Host sigur s`ar intoarce 70% din playeri vechi dar e imposibil asa ceva adica sincer...Angel nu a vrut sa faca Speedu vechi pe Srv actual,de ce ar face Srv 2 care ar costa mai mult ca schimbarea de pe asta..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: propunere server 2    propunere server 2  - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

propunere server 2
Sus 
Pagina 2 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Propunere server 1
» O mica propunere pt server
» Propunere ala GodFather!Super-promovare server,mini-event,etc.
»  Propunere
» Propunere;x

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: