| Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. | |
|
+7ScRe3nN FrostBite Tai-Pan .Úniqúe ǩhƪLL pepsyl3mon Coca-Cola;x 11 participanți |
Vreti ca preturile la bns. jos sa fie 0 yang? | Da | | 43% | [ 10 ] | Nu | | 57% | [ 13 ] |
| Total voturi : 23 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. Sam Mai 19, 2012 11:06 am | |
| Salut...as vrea sa-i propun lui Angel sa pune din nou preturile la bonusurile de jos cu 0 yang.De ce?Pentru ca de pe-o zi pe alta apar foarte multi modati iar ceilalti playeri cu itemele ,,normale'' sunt nimiciti din start.Dar cu preturile de jos am putea sa facem seturi pt. rezistenta ca sa putem rezista celor cu iteme modate.Vreau si parerea playerilor de aceea am facut si sondaj dar mai ales cea a lui Angel. | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. Sam Mai 19, 2012 11:13 am | |
| Contra;),cei ce si`au facut iteme cu bonusurile de jos cu un pret vor fi dezavantajati si nemultumiti:) deoarece au muncit pentru bani.
Si asa e foarte usor sv:),de mai baga si bonusurile de jos fara pret..:-j banii ii faci repede:) bonusurile nu sunt scumpe:). | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. Sam Mai 19, 2012 7:15 pm | |
| INtr-adevar,pepsy are dreptate.Serveru e prea usor.Daca donez 200 lei si imi iau un mod pregatit la tutoriale tot de pepsy,care nu cred ca poate fi batut,sunt cel mai tare si dupa aia ma plictisesc de server si ma las.Na,asa e si cu bonusurile pvp,fac seturi full tare /rez.sa zicem ca reusesc sa bat un modat,2 si dupa ce faci?Ca toti modatii aia care stiu sa faca seturi te bat,ca aia au full rez saibe,pumnal,magie,corporal,deci nu le poti da dmg ceva mai mare de 1-2k.Unii isi baga pe mod doar tarie tarie tarie tarie......sau pv pv pv pv pv.Odata l-am intalnit pe unu cu vreo 60k pv si nu il puteam batea chiar daca ii prindeam 15k cu noru.Deci contra.Ar fi inutil. | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. Sam Mai 19, 2012 9:21 pm | |
| - ǩhƪLL a scris:
- INtr-adevar,pepsy are dreptate.Serveru e prea usor.Daca donez 200 lei si imi iau un mod pregatit la tutoriale tot de pepsy,care nu cred ca poate fi batut,sunt cel mai tare si dupa aia ma plictisesc de server si ma las.Na,asa e si cu bonusurile pvp,fac seturi full tare /rez.sa zicem ca reusesc sa bat un modat,2 si dupa ce faci?Ca toti modatii aia care stiu sa faca seturi te bat,ca aia au full rez saibe,pumnal,magie,corporal,deci nu le poti da dmg ceva mai mare de 1-2k.Unii isi baga pe mod doar tarie tarie tarie tarie......sau pv pv pv pv pv.Odata l-am intalnit pe unu cu vreo 60k pv si nu il puteam batea chiar daca ii prindeam 15k cu noru.Deci contra.Ar fi inutil.
cu modu lui pesy esti cel mai bun da cred si eu ca iti ei batae ... CONTRA si oricum tot atat vor ramane ca asa a zis angel | |
|
| |
Tai-Pan Membru
Data de inscriere : 11/10/2010 Varsta : 28 Localizare : Prin lume hai hui
| Subiect: Re: Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. Sam Mai 19, 2012 10:58 pm | |
| TOTAL PRO!! Cei care s-au modat normal ca acum nici nu simt situatia, pe sistemul " Ma doare la basca " dar daca vrei sa atragi playeri ar fi mai usor cu 0 yang si nu sa bagi 200 lei, poate pentru unii sanatosi la cap n-ar baga intr-un joc nici 5 lei Apropo: Ar fi mai frumos servaru' cu 0 yang ptr. bonusuri, pentru ca altfel te plictisesti facand bani . | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. Dum Mai 20, 2012 12:05 am | |
| | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. Dum Mai 20, 2012 12:28 am | |
| | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. Dum Mai 20, 2012 12:43 am | |
| Nu, Ca altfel se fac seturile prea usor si dupaia o sa vrem iar sa fie 50kk ala de jos sau 100kk cat e:) | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| Subiect: Re: Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. Dum Mai 20, 2012 3:22 am | |
| Nici o Sansa . E un topic prostesc ... cu un motiv prostesc . | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. Mier Mai 30, 2012 12:27 pm | |
| Up.Vreau si parerea altor playeri. | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| |
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. Sam Iun 02, 2012 10:55 am | |
| - Ðяuiđ. a scris:
- Pro pt. a face doar set mobi jos ..atat
Contra pentru restu ))
CONTRA TOTAL pt ca playeri care au stat ore ca sa faca un set sa zicem mobi INT si MOB ... ar fi descuranjant Hm da ai dreptate.Chestia asta ar fi valabila doar daca se va mai da vreodata restart la server...si cred ca o sa se mai dea...nu prea curand dar... | |
|
| |
xMorty Membru
Data de inscriere : 26/05/2012 Localizare : undeva in banat
| Subiect: Re: Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. Lun Iun 18, 2012 10:34 am | |
| contra.. ce dq asta nu e server pvp | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. | |
| |
|
| |
| Vreau sa fac o propunere importanta.Sper ca va fi luata in considerare. | |
|