GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: nu vreau sa fac un topic aiurea dar am si eu o intrebare nu e asa importanta Dum Dec 19, 2010 5:54 am | |
| auziti stiti cumva mie de ce nu imi merge niciodata status server si register-ul pe site? | |
|
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: nu vreau sa fac un topic aiurea dar am si eu o intrebare nu e asa importanta Dum Dec 19, 2010 5:57 am | |
| | |
|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: nu vreau sa fac un topic aiurea dar am si eu o intrebare nu e asa importanta Dum Dec 19, 2010 11:58 pm | |
| - αℓєχ ;x a scris:
- Nici mie...
Nush ce are. o pers de preferabil angel sau ardeash ma lamureste si pe mn dc nu merge nici acum stiu chestia ca dak nu merge acum incearca in 2 ore am incercat de 10 ori in 2 ore si tot nik | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: nu vreau sa fac un topic aiurea dar am si eu o intrebare nu e asa importanta | |
| |
|