Leonidas Membru
Data de inscriere : 28/01/2011
| Subiect: un joc nou sper sa va placa Sam Mar 05, 2011 7:24 pm | |
| deci jocul este asa: fiecare va trebui sa posteze un banc o gluma,iar urmatorul va citi bancul/gluma,va da o nota si va scrie un banc/gluma la randul luiPresupun ca eu incep: Love poveste I love you,domnisoara, Si sunt Very mahnit, Caci when I speak engleza, You razi necontenit.
I know esti englezoaica, But it isn't important, Amorul meu for tine Is very palpitant.
I can't to sleep azi-noapte Si-am stat sa learn ceva From cartea de engleza, Sa-ti tell iubirea mea.
Ah,ar fi atat de bine, But you see,nu-i chiar asa, Caci eu speack what i can spune, Dar mai zii si tu ceva!
Te-ai gasit sa ma-ntelegi! Vad ca,dear,te iubesc, Understand I love you,draga, Cum naiba sa-ti mai vorbesc?!
You are totul pentru mine And I want sa ne iubim, Dar ,it's difiicult,vezi bine, Caci we nu ne potrivim.
Nu e clar sa-ncep,mai bine, Uite Shakespeare, Juliette, EU Romeo,love pe tine, Vrei ceva si mai concret!
Concret I can't know mai bine And I speack ca un nauc Si I'm sorry langa tine, Intru in the balamuc | |
|
Leonidas Membru
Data de inscriere : 28/01/2011
| Subiect: 2131 Dum Mar 06, 2011 1:01 am | |
| hm ... ma abtin de la nota ... Dumnezeu a creat barbatul ... wow ... perfect ... ... apoi a creat si femeia ... hmm ... mai trebuie putin machiaj :-s | |
|
DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: un joc nou sper sa va placa Dum Mar 06, 2011 1:20 am | |
| warn2 dublu post & exces emoticon app bancurile sunt seci | |
|
deyu19 ;x Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : Mures
| Subiect: Re: un joc nou sper sa va placa Dum Mar 06, 2011 2:31 am | |
| kam sec sper sa va placa gluma asta batbatul: -Draga ar trebui sa inveti sa gatesti pt k e criza si sa putem concedia bucatareasa. femeia: -Sunt de acord, dar tu trebuie sa inveti sa faci sex k sa putem concedia soferul. sper sa va placa | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: un joc nou sper sa va placa | |
| |
|