kiduu Membru
Data de inscriere : 27/02/2011 Varsta : 29
| |
DeadMachineS Membru Elite
Data de inscriere : 08/10/2011 Varsta : 25 Localizare : CONSTANTA CERNAVODA
| Subiect: Re: Stiu ca nu trebuie facut aces topic aici dar va rog sa-l luati in considerare. Sam Noi 19, 2011 12:01 pm | |
| Cer T.c si eu l-am vazut ca eram acolo si avea un bug.Dar nu am vazut cand ti-a cazut rinata | |
|
kiduu Membru
Data de inscriere : 27/02/2011 Varsta : 29
| Subiect: :D Sam Noi 19, 2011 12:02 pm | |
| am imagine cand are rinata in mana . o s-o pun imediat. | |
|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Stiu ca nu trebuie facut aces topic aici dar va rog sa-l luati in considerare. Sam Noi 19, 2011 12:06 pm | |
| Foarte ciudat... Jucatorul Cipry a fost banat permanent. Din moment ce faceati magiile P nu cred ca erati neutru insa pentru ca sunteti in centru 119 MD au fost transferate contului dvs. pentru a achizitiona arma pierduta deoarece dovada este destul de convingatoare. Daca stiti cealalta persoana aflata in cauza o puteti anunta sa ceara si ea la fel despagubire DOAR DACA ARE DOVADA CA DVS.
| |
|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Stiu ca nu trebuie facut aces topic aici dar va rog sa-l luati in considerare. Sam Noi 19, 2011 12:08 pm | |
| Nu este nevoie. Intamplarea face ca acel jucator sa aiba in inventar o inima de dragon. Ca este a ta sau nu, este acolo. Asa stiam si eu acel hack - doar de atacat in zona pvp nu sa pice iteme - decat daca te omoara si esti cu grad negativ. Oricum ati primit MD datorita acestui hack... | |
|
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Stiu ca nu trebuie facut aces topic aici dar va rog sa-l luati in considerare. Sam Noi 19, 2011 12:08 pm | |
| Lol =)) Cipry ?:O lam vazut la ora 20 avea hack 3x dmg dadea in mne ca taranu si dupa 10 minute mai avea kick si nu am apucat sa fac print si video.. | |
|
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Stiu ca nu trebuie facut aces topic aici dar va rog sa-l luati in considerare. Sam Noi 19, 2011 12:10 pm | |
| Are si IP static...sa se mai joace ca o pateste serios pe viitor.
Subiect inchis ! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stiu ca nu trebuie facut aces topic aici dar va rog sa-l luati in considerare. | |
| |
|