| Alex fii atent. Propunere. | |
|
+25JumpLike xBASS KenTxD LikeABoss ReactSin KenT MrJavra qAwllinN w1nNsTonN cebrax MrHyde Robert [GA]Shaimas geulica5 xLionN [Owner]Angel KiCk299 TheGame Umbrageous Saladin xBany Cosminuu SUA xDeyuu TheBlackCat 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
xLionN Membru
Data de inscriere : 18/01/2012 Varsta : 25 Localizare : Acasa
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Sam Apr 12, 2014 8:55 am | |
| Cum sa nu fie nicio problema dana?Nu tu ziceai ca download`u e ilegal in germania? ))) | |
|
| |
TheBlackCat Membru
Data de inscriere : 10/05/2013 Varsta : 29 Localizare : Paradis
| |
| |
xLionN Membru
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Sam Apr 12, 2014 9:14 am | |
| Astea`s minciuni > | |
|
| |
TheBlackCat Membru
| |
| |
xLionN Membru
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Sam Apr 12, 2014 10:37 am | |
| Poate sa`mi spuna si presedintele Germaniei ca nu se poate downloada ca tot nu`l cred asa ca n`am pe cine sa intreb:))))
| |
|
| |
geulica5 Membru
Data de inscriere : 30/05/2012 Varsta : 26 Localizare : In Deva
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Sam Apr 12, 2014 11:05 am | |
| dece offtopic acest topic este pentru discuita noului server care va fi ca sa nu mai creeam altele | |
|
| |
TheBlackCat Membru
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Sam Apr 12, 2014 11:09 am | |
| - geulica5 a scris:
- dece offtopic acest topic este pentru discuita noului server care va fi ca sa nu mai creeam altele
Ziceam ca Lion face Off topic, adica vorbeste despre altceva, si nu despre server. | |
|
| |
geulica5 Membru
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Sam Apr 12, 2014 11:17 am | |
| aaa ok sper ca serverul sa fie deschis peste 2-3 luni | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Sam Apr 12, 2014 1:26 pm | |
| 2-3 luni este putin cam exagerat cred. Downloadul "ilegal" este defapt pirateria. Aceste jocuri sunt free-to-play deci nu este ilegala descarcarea lor niciunde. Poate providerul de internet are limita de upload, eventual nu permite descarcarile externe datorita traficului mare consumat. In aceasta situatie nu ma pot pronunta. Incercati sa discutati strict pe subiect. | |
|
| |
TheBlackCat Membru
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Sam Apr 12, 2014 6:22 pm | |
| - [Owner]Angel a scris:
- 2-3 luni este putin cam exagerat cred. Downloadul "ilegal" este defapt pirateria. Aceste jocuri sunt free-to-play deci nu este ilegala descarcarea lor niciunde. Poate providerul de internet are limita de upload, eventual nu permite descarcarile externe datorita traficului mare consumat. In aceasta situatie nu ma pot pronunta. Incercati sa discutati strict pe subiect.
Deci aproximativ o luna , sa speram. Asteptam toti sa se faca cat mai repede. | |
|
| |
geulica5 Membru
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Sam Apr 12, 2014 11:11 pm | |
| Angel, cand o sa fie gata serverul sa anunti cu cateva zile inainte sa ne pregatim sa crestem toti o sa ne chinuim sa fim pe primul loc o sa fie un concurs | |
|
| |
[GA]Shaimas Moderator
Data de inscriere : 29/06/2012 Localizare : Far away
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Lun Apr 14, 2014 9:41 pm | |
| geulica5 ,
Stai liniştit că o să fiţi anunţaţi cu cateva zile înainte de a se deschide serverul. Iar despre data deschiderii noului server.. rămâne de văzut , deoarece mai sunt unele lucruri de terminat .
Have a nice day ! | |
|
| |
TheBlackCat Membru
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Joi Apr 17, 2014 2:02 pm | |
| - [GA]Shaimas a scris:
- geulica5 ,
Stai liniştit că o să fiţi anunţaţi cu cateva zile înainte de a se deschide serverul. Iar despre data deschiderii noului server.. rămâne de văzut , deoarece mai sunt unele lucruri de terminat .
Have a nice day ! aha :-? | |
|
| |
Robert Membru
Data de inscriere : 20/06/2013 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti
| |
| |
MrHyde Membru
Data de inscriere : 20/04/2014
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Lun Apr 21, 2014 3:22 pm | |
| Nu vreau sa va iau cheful tuturor,dar am mai auzit asta si la celalalt server pvm si nu il mai vad. Inainte sa fiti o turma care se imbata cu apa eu pun raul inaintea binelui,degeaba e serverul mai bine facut decat celalalt pentru ca daca nu face Alex reclama la server si nu ma refer la dalea cum am vazut la pvp ma refer la o reclama bine facuta care sa fie postata cu o luna minim inainte si sa fie reclama platita care costa 5 euro din cate stiam eu. Si sunt sigur ca serverul asta o sa fie si ca ala pvm de dinainte si ca pvp-ul de acuma si o sa iti dau 2 motive. Primul este legat de purul fapt ca uni s-au saturat de jocuri de genul asta si ori au bac ori facultate ori se pregatesc pentru bac(totul este legat de scoala).Cred ca sti mai bn ca mn la ce ma refer si al doilea este legat de faptul ca toti copii care joaca sunt pe un server pe care sunt 1500 de jucatori sau chiar mai mult. Asa ca daca treci de raul asta o sa ajungi la bine. | |
|
| |
cebrax Membru
Data de inscriere : 22/04/2014
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 22, 2014 2:43 am | |
| Cand se deschide serverul ?
Ultima editare efectuata de catre Himpex in Vin Mai 09, 2014 1:48 am, editata de 3 ori | |
|
| |
Saladin Membru
Data de inscriere : 09/04/2014
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mier Apr 23, 2014 6:48 am | |
| | |
|
| |
w1nNsTonN Membru
Data de inscriere : 23/04/2014 Varsta : 30 Localizare : Jud. Buzau, Oras Ramnicu Sarat
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mier Apr 23, 2014 11:30 pm | |
| Sunt de acord cu toate propunerile ) Toate cele bune | |
|
| |
qAwllinN Membru
Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 27 Localizare : Baia de Aries
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Vin Apr 25, 2014 9:21 am | |
| Si eu sunt de acord cu aceste pareri ale voastre,dar adaugarea de bonus 6/7 va fi un lucru putin rau. SI ce vreu sa zic prin asta.... Vreau sa zis ca daca va fi sa-l pui doar in itemshop,atunci se vor forma 2 categorii de playeri,ca inainte, cei cu 6/7 si cei fara.... Si de la iteme normale pana la 6/7,fara donatie,iti trebe 4-6 luni,si rabdare cu carul... SI am o interbare,azi 25.04.2014 serverul e Ofline,dc? De ieri sau alataieri e asa...... Vreau sa ma lamureasca cineva!!! | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Vin Apr 25, 2014 10:26 am | |
| Vreau sa va spuneti parerea in legatura cu urmatorul aspect deoarece pe unele servere le-am vazut puse, pe altele nu si erau destul de populate: Cartile competenta (CC) si piatra spiritului (SS) necesare magiilor M,G,P le doriti in shop sau vreti sa le procurati de la metine, eventual facand schimburi/vanzari de carti etc pentru a face jocul mai interesant? In momentul actual serverul are setat ca orice piatra metin sa dropeze 3x carti competenta diferite (deci ar putea fi procurate destul de usor) iar piatra spiritului se dropeaza la metine cuprinse intre nivelele 45-65 cu sansa de 25% si metine de 65-90 cu sansa de 100%.
Astept pareri! | |
|
| |
TheBlackCat Membru
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Vin Apr 25, 2014 11:21 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Vreau sa va spuneti parerea in legatura cu urmatorul aspect deoarece pe unele servere le-am vazut puse, pe altele nu si erau destul de populate:
Cartile competenta (CC) si piatra spiritului (SS) necesare magiilor M,G,P le doriti in shop sau vreti sa le procurati de la metine, eventual facand schimburi/vanzari de carti etc pentru a face jocul mai interesant? In momentul actual serverul are setat ca orice piatra metin sa dropeze 3x carti competenta diferite (deci ar putea fi procurate destul de usor) iar piatra spiritului se dropeaza la metine cuprinse intre nivelele 45-65 cu sansa de 25% si metine de 65-90 cu sansa de 100%.
Astept pareri! Vai de capul meu, da ce-l faci asa complicat? Fa sa iei de la NPC direct G si P faci cu ss. Nu-l fa asa greu ca multi n-or sa joace din cauza asta. Sa fie PvP-PvM, nu PvM, nu sa stau toata ziua sa fac iteme, plus ca trebuie ceva motivatie sa atragi playeri, daca vor Hard PvM se duc pe alte servere care sunt deja populate. Fa sa fie si usor dar si putin greu, incat sa poata juca oricine. De exemplu daca vine un copil in varsta de 13-14 ani si vede ce dificil e serverul renunta fara sa stea pe ganduri asa ca.. n-o sa fie populat. Si lvl-ul la fel, nu stiu care are chef sa isi bata capul la lvl pe un server abia deschis. Sper ca sunteti de acord cu mine. Astept si eu pareri in legatura cu ce am scris. | |
|
| |
qAwllinN Membru
| |
| |
MrJavra Membru
Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 27
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Vin Apr 25, 2014 12:17 pm | |
| La unele servere populate faci rost de carti si ss-uri de la metine, in map 2 sunt foarte multe metine, cad cufere la ele... angel daca poti baga misiuni la care sa primesti diferite iteme... costume care dau exp % sau rezistente (magie/sabie..etc)... Citit concentrate si restul ar fi bine sa le primesti la cufere clar de luna... | |
|
| |
qAwllinN Membru
| |
| |
MrJavra Membru
Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 27
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Vin Apr 25, 2014 12:28 pm | |
| Nu complicam nimic dar trebuie sa avem ceva inafara de iteme, foarte valoros cu ce sa facem comert... marmura sa fie la cufere si faci event odata pe saptamana sa cada la mobi... si daca avem lingouri de 417 kk sau 500 kk ar fi bine... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. | |
| |
|
| |
| Alex fii atent. Propunere. | |
|