| Alex fii atent. Propunere. | |
|
+25JumpLike xBASS KenTxD LikeABoss ReactSin KenT MrJavra qAwllinN w1nNsTonN cebrax MrHyde Robert [GA]Shaimas geulica5 xLionN [Owner]Angel KiCk299 TheGame Umbrageous Saladin xBany Cosminuu SUA xDeyuu TheBlackCat 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ReactSin Membru
Data de inscriere : 09/12/2010 Localizare : sunt peste tot >.>
| Subiect: IMO Lun Apr 28, 2014 9:10 am | |
| | |
|
| |
TheBlackCat Membru
Data de inscriere : 10/05/2013 Varsta : 29 Localizare : Paradis
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Lun Apr 28, 2014 9:14 am | |
| | |
|
| |
qAwllinN Membru
Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 27 Localizare : Baia de Aries
| |
| |
ReactSin Membru
| Subiect: xD Lun Apr 28, 2014 10:17 am | |
| Ar trebui sa fie mai multi care sa gandeasca asa.No offence la nimeni o fi el PvM dar pana la urma e un privat nu official.. deci inseamna ca trebuie sa fie ceva mai usor decat un official. Si sa ne gandim ca nu toti au timpul necesar sa stea atat in fata calculatorului dar ar vrea sa joace si intr-un timp rezonabil sa ajunga la un nivel cat de cat spre maxim si niste iteme demne de cateva PvP-uri. Luati in considerare si timpul de joc pe care il au unii si o sa iasa ceva bun parerea mea :3 Ovidiu Oanta, ProTV, terminat ! | |
|
| |
qAwllinN Membru
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Lun Apr 28, 2014 11:35 am | |
| | |
|
| |
TheBlackCat Membru
| Subiect: Votati. Scuze pt. off topic. Lun Apr 28, 2014 12:16 pm | |
| Scuzati Off-Topic-ul dar aici se cam uita toti, toti care ati fost in Defiance pe cine vreti ca lider pe noul server ? Vom face o breasla sa ne adunam toti :o3. VOTATI! Nu vreau sa apara neplaceri ca eu sunt liderul, doar ca asa spun cativa. :3 | |
|
| |
ReactSin Membru
| |
| |
LikeABoss Membru
Data de inscriere : 01/11/2012
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Lun Apr 28, 2014 12:28 pm | |
| Danone :o3 la putere b-) ! | |
|
| |
KenTxD Membru
Data de inscriere : 28/04/2014
| Subiect: . Lun Apr 28, 2014 9:58 pm | |
| | |
|
| |
w1nNsTonN Membru
Data de inscriere : 23/04/2014 Varsta : 30 Localizare : Jud. Buzau, Oras Ramnicu Sarat
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 12:39 am | |
| Dana nush dc ai mai pus aceasta intrebare..e si normal ca tot tu vei fii sefa :*
N-ai stiut sa ma iubesti Mi-am dat seama cine esti Acum plec de finitiv Si n-ai cum sa ma opresti... Du-te dreacu ca mai sunt femei ))
| |
|
| |
w1nNsTonN Membru
Data de inscriere : 23/04/2014 Varsta : 30 Localizare : Jud. Buzau, Oras Ramnicu Sarat
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 12:42 am | |
| | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 4:28 am | |
| Nu mai faceti offtopic. Momentan am finalizat jumatate din lucrari sau putin mai mult. Astazi am pus la punct si camera de cristal urmand catacomba diavolului. Am hotarat urmatoarele 2 lucruri: carti cc la invatatori iar bonusurile 6/7 nu vor fi implementate pe server. Voi adauga alte iteme in itemshop necesare dezolvatarii (arme,armuri, iteme upgrade, iteme necesare mapelor noi etc, costume, pet-uri, mount-uri, iteme ajutatoare gen acadele etc ce dau bonusuri temporare). Vom avea si un nou bonus "tare impotriva ciclopilor" bonus necesar in mapele noi de nivel 90 si 99. Ramane de vazut ce facem cu piatra spiritului...Momentan este dropabila la metine de lv 45-65 cu sansa de 25%, la metine de 70-90 cu sansa de 100% si la sefi si misiuni. Ramane asa sa munciti putin de la G la P sau vreti neaparat in shop? Se pot procura destul de usor si fara npc. Plus ca putem adauga eveniment de drop la mobi si putem pune ss sau orice alt item sa pice la orice mobi pe o durata de timp limitata. | |
|
| |
ReactSin Membru
| |
| |
Saladin Membru
Data de inscriere : 09/04/2014
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 5:59 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Nu mai faceti offtopic.
Momentan am finalizat jumatate din lucrari sau putin mai mult. Astazi am pus la punct si camera de cristal urmand catacomba diavolului. Am hotarat urmatoarele 2 lucruri: carti cc la invatatori iar bonusurile 6/7 nu vor fi implementate pe server. Voi adauga alte iteme in itemshop necesare dezolvatarii (arme,armuri, iteme upgrade, iteme necesare mapelor noi etc, costume, pet-uri, mount-uri, iteme ajutatoare gen acadele etc ce dau bonusuri temporare). Vom avea si un nou bonus "tare impotriva ciclopilor" bonus necesar in mapele noi de nivel 90 si 99. Ramane de vazut ce facem cu piatra spiritului...Momentan este dropabila la metine de lv 45-65 cu sansa de 25%, la metine de 70-90 cu sansa de 100% si la sefi si misiuni. Ramane asa sa munciti putin de la G la P sau vreti neaparat in shop? Se pot procura destul de usor si fara npc. Plus ca putem adauga eveniment de drop la mobi si putem pune ss sau orice alt item sa pice la orice mobi pe o durata de timp limitata. Pune-le in shop cum erau si pe celalalt server!!!Sau pune-le si in shop si lasa si drop la metine iar cei care vor "sa munceasca" pot alege sa sparga pietre in loc sa le cumpere din shop daca au timp asa mult si se plictisesc!In loc sa se ocupe de lvl.de iteme.de misiuni,war-uri, dueluri si alte chestii,daca li se pare mai interesant si mai distractiv sa sparga pietre 25/24 in loc sa faca chestiile astea e cam ciudat. Jocurile sunt pentru jucatori,minele pentru mineri. EU nus miner. E o idee foarte buna sa nu bagi bonusurile 6/7 . | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 6:23 am | |
| Cand faci misiunile cum spui tu, implicit primesti si ss sau spargi si metine - nu cred ca se abtin multi daca le gasesc. Marmura se poate obtine si din misiuni dar pentru ca esueaza poate o vrea cineva si pe punctele premium de la metine. Este doar o solutie alternativa, nu obligatorie. Poate voi pune in shop cum spuneti si ss la un pret mai ridicat ca sa nu fie cu suparare pentru nimeni. | |
|
| |
xBASS Membru
Data de inscriere : 19/06/2013 Varsta : 30 Localizare : Ramnicu Sarat
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 7:07 am | |
| Pune cum era pe celalat server.. sa faci usor g si p, nu stau sa alerg dupa metine..... nu fac asa cv toate ziua... | |
|
| |
TheBlackCat Membru
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 8:18 am | |
- Cand faci misiunile cum spui tu, implicit primesti si ss sau spargi si metine - nu cred ca se abtin multi daca le gasesc.
Marmura se poate obtine si din misiuni dar pentru ca esueaza poate o vrea cineva si pe punctele premium de la metine. Este doar o solutie alternativa, nu obligatorie. Poate voi pune in shop cum spuneti si ss la un pret mai ridicat ca sa nu fie cu suparare pentru nimeni. Fa cum crezi tu, deja or zis 100 de persoane ca nu vor ss la metine, s-a facut si cearta pe tema asta. Fa cum vrei si vezi ce iese, daca iese. | |
|
| |
Saladin Membru
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 9:01 am | |
- Cand faci misiunile cum spui tu, implicit primesti si ss sau spargi si metine - nu cred ca se abtin multi daca le gasesc.
Marmura se poate obtine si din misiuni dar pentru ca esueaza poate o vrea cineva si pe punctele premium de la metine. Este doar o solutie alternativa, nu obligatorie. Poate voi pune in shop cum spuneti si ss la un pret mai ridicat ca sa nu fie cu suparare pentru nimeni. Din ce se vede majoritatea vor Npc sau sa fie in shop(negustor) si invatatori,deci chiar nu inteleg de ce trebuie sa se repete iar si iar acest lucru.Plus ca nu e o crima daca poti face P-urile mai usor,mai sunt si alte lucruri de facut pe joc in afara de P-uri pe bune . Acum ramane de vazut daca o sa fie luate in considerare opiniile noastre sau nu,dar ma gandesc ca atata timp cat server-ul este facut pentru noi ar trebui sa se tina cont si de parerile noastre. Cel mai bine ca sa nu existe discutii termina server-ul cum doresti pune pe el orice consideri de cuviinta si la final vedem ce iese.Pana acum am vazut doar dezbateri pe tema P-urilor (si de fiecare data aceleasi raspunsuri) altceva nu mai contaza pe joc? Parca suntem in reclama aia in care repeta ala FICAT FICAT FICAT aici e P-uri P-uri P-uri | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 9:08 am | |
| In regula. Voi pastra traditia "speed" si va voi acorda si piatra spiritului la shop la pretul de 1kk. Aceasta va fi insa dropabila si la cele mentionate anterior. | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 10:47 am | |
| Dupa o zi intreaga de lucru am reusit sa finalizez la server urmatoarele harti: Camera de Cristal, Catacomba Diavolului si Temnita Paianjenului 3 urmand ca maine sa verific cele doua mape noi implementate pentru a creste in ele si a face misiuni incepand cu nivelul 90, respectiv 99. Detalii despre fiecare harta (iteme necesare intrarii in harta, sefii si dropul lor etc) vor fi disponibile in curand in categoria "Actualizari" destinata noului server. In maxim 1-2 zile va voi prezenta serverul in mare parte - detalii despre acesta - ce va exista si ce va urma in viitorul apropiat. Have fun! | |
|
| |
Robert Membru
Data de inscriere : 20/06/2013 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 10:59 am | |
| GG , foarte bine cine vrea sa dropeze (ss-uri) treaba lui . Cine nu vrea le are in shop Buna idee Alex Tot "Metin2RoSpeed" se va numi ? | |
|
| |
Saladin Membru
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 11:16 am | |
| | |
|
| |
KiCk299 Membru
Data de inscriere : 09/04/2012
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 11:19 am | |
| Angel pentru început ar trebui toate itm gen up ss sa fie adăugate la npc-urii pentru a le fi usor playerilor... Mulți nu stau mai mult de 1-2 ore pe mt..si când stau vor sa se distreze nu sa farmeze sa facă 1-2 P-uri ! Părerea mea pentru îceput sa fie adăugate la npc! Și pe parcurs poți scoate din ele!
| |
|
| |
qAwllinN Membru
| |
| |
JumpLike Membru
Data de inscriere : 30/03/2013
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. Mar Apr 29, 2014 12:18 pm | |
| Super tare...abia astept noul server:x si abia astept sa joc cu prietenii.
IMI E DOR DE VOI OAMENILOOORRR!!!!!!!!
JumpLike | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alex fii atent. Propunere. | |
| |
|
| |
| Alex fii atent. Propunere. | |
|