Ļ¥ℓยℓ¥ℓª Membru
Data de inscriere : 27/02/2012 Varsta : 27 Localizare : In al Noua-lea cer :))))
| Subiect: O intrebare pentru Angel :D Sam Iul 07, 2012 3:01 am | |
| Angel as vrea sa stiu si eo cand ai de gand sa implementezi armele 2011 , presupun dupa ce termini cu cele 2010 dar eo as fi de parere sa le iplementezi ( armele 2010 ) la un timp mai scurt intre ele pentru ca suntem putin in urma cu itemele fata de alte sv au aparut si arme 2012 sunt urate rau ) Asta ar fi parerea mea sa ne grabim umpik cu armele cele noi | |
|
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: O intrebare pentru Angel :D Sam Iul 07, 2012 11:56 am | |
| Hm scuze ca raspund eu dar din cate am inteles de la Angel trebuie sa schimbe tot clientul pentru a putea implementa armele 2011/2012...dar oricum mie nu-mi plac. Adica nu au nici un skin calumea sunt pur si simplu niste arme cu un design naspa...dar in fine el decide daca le baga sau nu. Eu unul astept armura diavol si armura sange de diavol...sunt prea tari alea au aparare mai mare ca kingu + ca au tarie/dex/int depinde de caracter si rezistenta magie 30+ pe ele. | |
|
Ļ¥ℓยℓ¥ℓª Membru
Data de inscriere : 27/02/2012 Varsta : 27 Localizare : In al Noua-lea cer :))))
| Subiect: Re: O intrebare pentru Angel :D Dum Iul 08, 2012 1:34 am | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- Hm scuze ca raspund eu dar din cate am inteles de la Angel trebuie sa schimbe tot clientul pentru a putea implementa armele 2011/2012...dar oricum mie nu-mi plac. Adica nu au nici un skin calumea sunt pur si simplu niste arme cu un design naspa...dar in fine el decide daca le baga sau nu. Eu unul astept armura diavol si armura sange de diavol...sunt prea tari alea au aparare mai mare ca kingu + ca au tarie/dex/int depinde de caracter si rezistenta magie 30+ pe ele.
nam auzit de armurile astea presupun din ce ai descris tu ca ar arata ff bine si bune . Oricum decizia este a lui Angel. | |
|
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: O intrebare pentru Angel :D Dum Iul 08, 2012 4:09 am | |
| Stai calm , incet incet sv`ul devine cum isi doresc jucatorii ! | |
|
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O intrebare pentru Angel :D | |
| |