| Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server | |
|
+4GoodWather ^_^ZCF^_^ [Owner]Angel xPhenix 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
xPhenix Membru
Data de inscriere : 22/03/2011 Varsta : 26 Localizare : Undeva In Univers
| Subiect: Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server Dum Iun 26, 2011 11:39 am | |
| Am pus-o aici ca sa va uitati la zapo poate va intereseaza pentru urmatorul videoclip al serverului multumesc. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server Dum Iun 26, 2011 8:16 pm | |
| Eu vad ca e un colaj de poze. Ce vrei sa arati cu asta ? | |
|
| |
xPhenix Membru
Data de inscriere : 22/03/2011 Varsta : 26 Localizare : Undeva In Univers
| Subiect: am crezut ca va intereseaza Dum Iun 26, 2011 9:30 pm | |
| pentru videoclipul serverului pentru ca am avzut ca ardeash pune poza cu player si de aceea. | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server Dum Iun 26, 2011 10:31 pm | |
| Inteleg. Nu stiu cand va fi urmatorul videoclip pentru ca oricum jucatorii fac intruna video pe server | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Lun Iun 27, 2011 4:39 am | |
| ar trebuie sa se faca un concurs cu video iar cel mai frumos sa fie pus pe site | |
|
| |
GoodWather Membru
Data de inscriere : 06/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server Lun Iun 27, 2011 7:36 am | |
| | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server Mar Iun 28, 2011 1:22 am | |
| | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server Mar Iun 28, 2011 2:09 am | |
| | |
|
| |
Marius Sorin Membru
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 32
| Subiect: Re: Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server Mar Iun 28, 2011 5:55 am | |
| Ar trebui facut un concurs,care face cele mai bune 3 videoclipuri sa castige niste md pentru itemshop. Bineinteles decizia ii apartine lui Angel. | |
|
| |
KofiKingston Membru
Data de inscriere : 29/06/2011
| Subiect: Re: Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server Joi Iun 30, 2011 8:55 pm | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Inteleg. Nu stiu cand va fi urmatorul videoclip pentru ca oricum jucatorii fac intruna video pe server
angel inteleg ca jucatorii fac inturna videoclip dar iei uita ceva! ajutorul special din map2~!! sa le arata si mapele noi!1 ca tot veni vorba sa te uioti in topicul acela la acutalizari cu modificare server tiam dat o idee buna daca ar merge sa incerci macar! deacord cu vidceo | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server | |
| |
|
| |
| Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server | |
|