Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaSugestie buna zic eu pentru server: EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Sugestie buna zic eu pentru server:

In jos 
+7
Dumii
Mircea12345
Coca-Cola;x
Op3nN
╚»Dracila«╝
7Pacate
OV1D1UU
11 participanți
AutorMesaj
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

Sugestie buna zic eu pentru server: Empty
MesajSubiect: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 10:59 am

Angel sper sa citesti.Eu si probabil multi de pe server spun ca ar trebui sa faceti si niste arme care trebuie puse de la lv mai mare si sa aiba atac mai mare.Ca asa armele cu acelasi atac degeaba le mai faceti ca nu are farmec ce mie topor soare cemi e sabie fantoma tot acelasi atac are si in felul acesta cu arme de lv mai mare o sa creasca si multi lv mai mare ca sa poata puna o anumita arma si...cred ca ati inteles ideea..cel putin asa am vazut pe alte servere private si era fain deci jucatorii sunt motivati sa creasca.. sper sa nu var reply fara rost si aiurea atat am avut de zis .
Sus In jos
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Data de inscriere : 29/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Satu-Mare

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 11:41 am

da frate e buna ideea dar crezi ca pe angel il intereseaza?
Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 12:42 pm

Am zis de nush cate ori, nu mai faceti topicuri in aceasta sectiune a forumului !

Topic mutat la "Discutii libere"
Sus In jos
Op3nN
Membru Elite
Membru Elite
Op3nN

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 29
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 1:14 pm

e foarte buna ideea angel
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 10:21 pm

o sa se implementeze si dealea de lvl mare da io nu leas lua ca toate arata naspa din cate stiu dar mai sunt multe arme de 75 cu atac 524 Smile astept sabia frunza daca o stie cnv Smile))
Sus In jos
Mircea12345
Membru
Membru
Mircea12345

Data de inscriere : 18/08/2011
Localizare : Deva

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 11:06 pm

Iara nu aveti ce face si faceti topicuri aiurea.. Nu intelegi ca aceste topicuri nu au nici un sens sau valoare ? Jesus...

topicurile astea = 0 lol! :banana:
Sus In jos
Dumii
V.I.P.
V.I.P.
Dumii

Data de inscriere : 05/02/2011
Varsta : 31
Localizare : My World ;x

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 11:07 pm

O sugestie interesanta Smile
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
SexyKnif3
Membru
Membru
SexyKnif3

Data de inscriere : 07/06/2011
Varsta : 27
Localizare : Mihailesti Jud.GR

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 12:06 am

Mda,degeaba jucati metin2rospeed.Toate armele de lvl 75 au acelasi atac.La aceste arme nu conteaza atacul ci bonusurile de jos.De-astea sunt implementate bs.rosii,pentru a face arma cat mai buna.Poti sa ai Dexon si sa ai jos Rez warr si crit,si poti sa ai Ins. si sa ai jos Val.atac,Puterea vietii ca tot cu dexon dai dmg mai mare. Deci , bonusurile de jos conteaza,nu arma ! Smile
Sus In jos
SpeeDutzu
Membru Elite
Membru Elite
SpeeDutzu

Data de inscriere : 02/08/2010
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 12:16 am

INTERESANT
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 1:07 am

SexyKnif3 a scris:
Mda,degeaba jucati metin2rospeed.Toate armele de lvl 75 au acelasi atac.La aceste arme nu conteaza atacul ci bonusurile de jos.De-astea sunt implementate bs.rosii,pentru a face arma cat mai buna.Poti sa ai Dexon si sa ai jos Rez warr si crit,si poti sa ai Ins. si sa ai jos Val.atac,Puterea vietii ca tot cu dexon dai dmg mai mare. Deci , bonusurile de jos conteaza,nu arma ! Smile
si bns de sus nu conteaza? =))))) clar
Sus In jos
^_^ZCF^_^
V.I.P.
V.I.P.
^_^ZCF^_^

Data de inscriere : 21/04/2010
Localizare : undeva'n romania

MesajSubiect: .   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 4:27 am

ma...voi nu intelegeti un sg lucru...daca ar implementa armele cu atac 800 ar scadea brusc interesul pt celelalte, si astfel si donatiile...el incearca sa traga cat mai poate de timp pentru a obtine un profit frumusel si cu armele actuale...credeti ca e greu sa modifce un atac la o arma? Razz

acum multi ii vor sari in aparare, zicand ca nu e asa...dar incercati sa ganditi si in acest mod....oare nu are nimic de castigat de pe urma acestui sv? Smile ...chiar la facut asa de distractie? Smile

voi ce parere aveti?

Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 6:01 am

iti dai seama ca ii ramane si lui o gramada gandestete ca intro luna doneaza pentru set modat 4-5 chiar mai multi pe putin 4 mil ii raman lui dar nu de asta am facut acest topik eu zic ca ar trebui incet incet sa puna si atac mai mare la arme...ca degeaba face 100 de arme noi si faine daca au acelasi atac.. ce mie sfant ce mie fantoma nu au aceleasi bns?
Sus In jos
Mircea12345
Membru
Membru
Mircea12345

Data de inscriere : 18/08/2011
Localizare : Deva

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 1:26 pm

alt topic facut degeaba... credeti-ma ca STAFF-ul Metin2Rospeed stie ce e mai bine pt server... Smile doar daca e o sugestie ggeniala baga in seama What a Face
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

Data de inscriere : 04/08/2011

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 2:50 pm

Ba terminatule termino cu TOPICURILE DE ACEST GEN
Sus In jos
Op3nN
Membru Elite
Membru Elite
Op3nN

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 29
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 3:14 pm

Pisiq. a scris:
Ba terminatule termino cu TOPICURILE DE ACEST GEN

unde te crezi de folosesti limbajul asta?
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 10:23 pm

٩(●̮̮̃•̃)۶ÞN٩(●̮̮̃•̃)۶ a scris:
ma...voi nu intelegeti un sg lucru...daca ar implementa armele cu atac 800 ar scadea brusc interesul pt celelalte, si astfel si donatiile...el incearca sa traga cat mai poate de timp pentru a obtine un profit frumusel si cu armele actuale...credeti ca e greu sa modifce un atac la o arma? Razz

acum multi ii vor sari in aparare, zicand ca nu e asa...dar incercati sa ganditi si in acest mod....oare nu are nimic de castigat de pe urma acestui sv? Smile ...chiar la facut asa de distractie? Smile

voi ce parere aveti?

ma ai dreptate dar si asa a facut o prostie cu arku cer si cu demonicu...nu sa uitat la atac
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sugestie buna zic eu pentru server:   Sugestie buna zic eu pentru server: Icon_minitime

Sus In jos

Sugestie buna zic eu pentru server:
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sugestie pentru noul server
» Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server
» O sugestie pentru Ardeash sau Angel!
» Wallpaper pentru playeri cat si pt server
» Sugestie PRO/CONTRA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum