Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaAm o intrebare pentru Angel... EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Am o intrebare pentru Angel...

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
^ש´¯`×)ภเкยtzยς(x´¯`ש
Membru
Membru
^ש´¯`×)ภเкยtzยς(x´¯`ש

Data de inscriere : 21/06/2010
Localizare : La primu oras care te gandesti

Am o intrebare pentru Angel... Empty
MesajSubiect: Am o intrebare pentru Angel...   Am o intrebare pentru Angel... Icon_minitimeLun Noi 29, 2010 7:35 am

Angel stiu ca pentru uni leo convenit eventu de duminica dar ce zici de copii care siau pierdut bataliile, zmeiele sau alte arme din care se fac epice... Ieu ma gandesc ca din acest event nu am castigat nimk de oarece miam pierdut batalia. De i-a nu mai pot face rost de oarece mia picat in ziua de sambata Sad.Am si un screnshot pentru a dovedi dar nu cred ca se mai poate face cv dar totusi SPUNEMI ce ar trebui sa fac?

Screnshot: https://2img.net/r/ihimizer/f/nikutzuc.png/

Ar fi sanse sa-l recapat inapoi?

Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Am o intrebare pentru Angel...   Am o intrebare pentru Angel... Icon_minitimeLun Noi 29, 2010 11:24 am

uite copile!multi am pierdut multe,nu numai uh esti singurul!!!

P.S:Trebuia sa participi la event luai iteme frumoase!
P.S2:Apropo contu ala nu e inainte de rr ca mi se pare ca aveai prea multe licori full hp scratch
P.S3:Dak vrei sa fraieresti dute in alta parte!
Sus In jos
^ש´¯`×)ภเкยtzยς(x´¯`ש
Membru
Membru
^ש´¯`×)ภเкยtzยς(x´¯`ש

Data de inscriere : 21/06/2010
Localizare : La primu oras care te gandesti

MesajSubiect: Re: Am o intrebare pentru Angel...   Am o intrebare pentru Angel... Icon_minitimeMar Noi 30, 2010 1:57 am

Uite fata/baiat am participat la event si numa iteme de kakat scz ca vb cu un limbaj de cartier adica mie imipica din 10 pesti 5 dga-uri si 2-3 otele si un semi-om?

Si apropo licorile acelea ful hp le am din primu event vb cu angel sau cu cn vrei ca inainte de eventu acesta a mai fost unul in care am dus atunci 50 de pesti Neutral.

De aceia io miam spus parerea sa vada si angel ce e de facut sau sa ne deie un raspuns.

Stiu foarte bn ca nu sunt singurul care a pierdut iteme dar nu mi se pare coresct ca cnv care o avut batalie sa nu o aiba inapoi adica carei farmecu lucri daca pot sa zic asa pentruun item si il pierzi ca si cum ar castiga cnv la un concurs si o alta persoana iar lua premiu, sa nu mori de ciuda?

Si vezi ca deja te abati de la subiect ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Am o intrebare pentru Angel...   Am o intrebare pentru Angel... Icon_minitime

Sus In jos

Am o intrebare pentru Angel...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» O intrebare pentru Angel :D
» O intrebare pentru Ardeash sau Angel!
» o mica intrebare pentru Angel in special
» Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server
» O intrebare pentru toti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum