DREY Membru
Data de inscriere : 03/04/2011 Varsta : 28 Localizare : Romania,Caras-Severin,Fizes
| Subiect: O intrebare pentru Ardeash sau Angel! Vin Apr 08, 2011 5:16 am | |
| Ardeash sau Angel am o intrebare privind schimbu de iteme.Am auzit de la alti jucatori ca de exemplu daca am o arma de gm pot intra pe forum si sa o schimb cu alta arma de gm.Nu am prea inteles multe si ma intrebam daca imi poti explica tu.Este adevarat ca pot face asemenea schimburi?Daca da spunemi te rog cum pot face schimburile astea si cu ce iteme as putea sa schimb arma. SCRIETIMI ANGEL SAU ARDEASH VA ROG. MULTUMESC CA ATI CITIT | |
|
[--::คภ๏ภเ๓ยร::--] Membru
Data de inscriere : 28/02/2011 Varsta : 30 Localizare : in anonimat :) Bacau ;x
| Subiect: Re: O intrebare pentru Ardeash sau Angel! Vin Apr 08, 2011 6:17 am | |
| nu se poate ) | |
|
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: O intrebare pentru Ardeash sau Angel! Vin Apr 08, 2011 6:25 am | |
| Topic mutat la Nelamuriri! | |
|
DaDuSH Membru Elite
Data de inscriere : 30/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Demacia, Valoran
| Subiect: Re: O intrebare pentru Ardeash sau Angel! Sam Apr 09, 2011 3:54 am | |
| hmmm.... gandeste=te si u daca sar putea face asta... fiecare membru ar avea orice arma | |
|
DREY Membru
Data de inscriere : 03/04/2011 Varsta : 28 Localizare : Romania,Caras-Severin,Fizes
| Subiect: Re: O intrebare pentru Ardeash sau Angel! Sam Apr 09, 2011 5:39 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O intrebare pentru Ardeash sau Angel! | |
| |
|