Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaRugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]

In jos 
+14
xMorty
Nevermore
♫JυѕтOνєя™♫
mUziK !
ScRe3nN
,,;;[TheBoy];;,,
Perry*
GodFather♥
ǩhƪLL
FrostBite
Coca-Cola;x
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡
pepsyl3mon
b0b0liNNo1
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 01, 2012 11:31 am

dati careva tc sau aruncati topicul la gunoi Smile
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 01, 2012 1:10 pm

ScRe3nN a scris:

De acord.E o mizerie acest topic Smile)
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 11, 2012 4:59 am

♫JυѕтOνєя™♫ a scris:
ScRe3nN a scris:

Gata cu cearta, lasa`i over,ei nu cred in D-zeu,nu vezi ca stau non-stop pe mess si se roaga de fete pe net sa fie cu ei? Asta e viata? Lasa-i in plata lor,cand o sa creasca si o sa trebuiasca sa munceasca ei o sa se duca sa se joace pe pc ca doar atat stiu.
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 11, 2012 6:10 am

¡Gøđ a scris:
♫JυѕтOνєя™♫ a scris:
ScRe3nN a scris:

Gata cu cearta, lasa`i over,ei nu cred in D-zeu,nu vezi ca stau non-stop pe mess si se roaga de fete pe net sa fie cu ei? Asta e viata? Lasa-i in plata lor,cand o sa creasca si o sa trebuiasca sa munceasca ei o sa se duca sa se joace pe pc ca doar atat stiu.

=))uh zici de noi ca nush ce Smile,dar la tne nu te uiti :> gandeste ce faceai,ce faci Smile zici ca ne petrecem timpu' online si uh crezi in baliverne:). Macar taci si nu zice la nime...Smile

TOPICU' A FOST FACUT DE DISTRACTIE.

Da mna se putea sa nu se bage cativa sa zica cv legat de el,tre sa sti de gluma:).
Sus In jos
xMorty
Membru
Membru
xMorty

Data de inscriere : 26/05/2012
Localizare : undeva in banat

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 11, 2012 7:42 am

lol! :freaklol
Sus In jos
AllXandra
Membru
Membru
AllXandra

Data de inscriere : 17/04/2012
Localizare : In Inima Ta!!!

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 23, 2012 12:42 pm

wtf acu am vazut ca e postata si aici =))))
Va certati degeaba muey baieti ....
b0b0 ca de obicei TheBest In nebuneala Smile)=)) :banana: :banana: :banana:
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 23, 2012 3:11 pm

Bine bobo=)))) ma intreb ce o zice ardeash cand o sa vada:)))

pepsi mai dute pe la biserica vere:))) zii la popa"eu pup poala popei dar tu pupi pu*a mea"?Smile)) si cand vezi cat e o lumanare in biserica faci ca mine:Co*e 1 leu lumanarea:O=)))
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 24, 2012 12:39 am

Ce mama dracu' ati adus topicu asta printre primele...rog un moderator sa-i dea topic closed.
Sus In jos
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 24, 2012 8:08 am

OV1D1UU a scris:
Bine bobo=)))) ma intreb ce o zice ardeash cand o sa vada:)))

pepsi mai dute pe la biserica vere:))) zii la popa"eu pup poala popei dar tu pupi pu*a mea"?Smile)) si cand vezi cat e o lumanare in biserica faci ca mine:Co*e 1 leu lumanarea:O=)))

De ma duk la biserica ma dau aia afara ca le`o cadea tavanu`n cap la ce pacate am ^_^ Smile))=)))

app arde o vazut topicu xD =))
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 24, 2012 1:28 pm

pacatosule:))) dute si te pocaieste=)) mai mergi si u la spovedit sa bagi capul intre picioare la popa sa iti mai ierte pacatele.Smile)
Sus In jos
AllXandra
Membru
Membru
AllXandra

Data de inscriere : 17/04/2012
Localizare : In Inima Ta!!!

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 03, 2012 9:04 pm

Coca-Cola;x a scris:
Ce mama dracu' ati adus topicu asta printre primele...rog un moderator sa-i dea topic closed.

Nu vad d c s-ar da topic closed. Suntem in sectiunea de Discutii Libere , nu iti place nu te uita.

On Topic: b0b0 & P3ps mai bine ma abtin decat sa va fac niste "complimente"pe aici =)))
Sus In jos
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 26
Localizare : Shakar

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 03, 2012 10:08 pm

Sunteti absolut penibili.
Voi va vedeti ce scrieti ma? Stii cum o sa te priveasca lumea? Ca un obsedat fara prietena.

BIG FAIL
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iul 04, 2012 10:35 am

Topic de imbecili. Ca si asa zisa rugaciune de altfel. Smile
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iul 05, 2012 2:26 am

Dati ba T.C
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Pentru toti cei care...
» Test pentru dependenta de metin
» Pentru voi toti
» Pentru toti prieteni mei
» Baner pentru Metin2RoSpeed..

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum