| Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] | |
|
+14xMorty Nevermore ♫JυѕтOνєя™♫ mUziK ! ScRe3nN ,,;;[TheBoy];;,, Perry* GodFather♥ ǩhƪLL FrostBite Coca-Cola;x *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ pepsyl3mon b0b0liNNo1 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Vin Iun 01, 2012 11:31 am | |
| dati careva tc sau aruncati topicul la gunoi | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Vin Iun 01, 2012 1:10 pm | |
| - ScRe3nN a scris:
- dati careva tc sau aruncati topicul la gunoi
De acord.E o mizerie acest topic ) | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| |
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Lun Iun 11, 2012 6:10 am | |
| - ¡Gøđ a scris:
- ♫JυѕтOνєя™♫ a scris:
- ScRe3nN a scris:
- dati careva tc sau aruncati topicul la gunoi
De acord.E o mizerie acest topic ) Gata cu cearta, lasa`i over,ei nu cred in D-zeu,nu vezi ca stau non-stop pe mess si se roaga de fete pe net sa fie cu ei? Asta e viata? Lasa-i in plata lor,cand o sa creasca si o sa trebuiasca sa munceasca ei o sa se duca sa se joace pe pc ca doar atat stiu. =))uh zici de noi ca nush ce ,dar la tne nu te uiti :> gandeste ce faceai,ce faci zici ca ne petrecem timpu' online si uh crezi in baliverne:). Macar taci si nu zice la nime... TOPICU' A FOST FACUT DE DISTRACTIE. Da mna se putea sa nu se bage cativa sa zica cv legat de el,tre sa sti de gluma:). | |
|
| |
xMorty Membru
Data de inscriere : 26/05/2012 Localizare : undeva in banat
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Lun Iun 11, 2012 7:42 am | |
| | |
|
| |
AllXandra Membru
Data de inscriere : 17/04/2012 Localizare : In Inima Ta!!!
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Sam Iun 23, 2012 12:42 pm | |
| wtf acu am vazut ca e postata si aici =)))) Va certati degeaba muey baieti .... b0b0 ca de obicei TheBest In nebuneala )=)) | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Sam Iun 23, 2012 3:11 pm | |
| Bine bobo=)))) ma intreb ce o zice ardeash cand o sa vada:))) pepsi mai dute pe la biserica vere:))) zii la popa"eu pup poala popei dar tu pupi pu*a mea"? )) si cand vezi cat e o lumanare in biserica faci ca mine:Co*e 1 leu lumanarea:O=))) | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Dum Iun 24, 2012 12:39 am | |
| Ce mama dracu' ati adus topicu asta printre primele...rog un moderator sa-i dea topic closed. | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Dum Iun 24, 2012 8:08 am | |
| - OV1D1UU a scris:
- Bine bobo=)))) ma intreb ce o zice ardeash cand o sa vada:)))
pepsi mai dute pe la biserica vere:))) zii la popa"eu pup poala popei dar tu pupi pu*a mea"?)) si cand vezi cat e o lumanare in biserica faci ca mine:Co*e 1 leu lumanarea:O=))) De ma duk la biserica ma dau aia afara ca le`o cadea tavanu`n cap la ce pacate am ^_^ ))=))) app arde o vazut topicu xD =)) | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| |
| |
AllXandra Membru
Data de inscriere : 17/04/2012 Localizare : In Inima Ta!!!
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mar Iul 03, 2012 9:04 pm | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- Ce mama dracu' ati adus topicu asta printre primele...rog un moderator sa-i dea topic closed.
Nu vad d c s-ar da topic closed. Suntem in sectiunea de Discutii Libere , nu iti place nu te uita.
On Topic: b0b0 & P3ps mai bine ma abtin decat sa va fac niste "complimente"pe aici =))) | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mar Iul 03, 2012 10:08 pm | |
| Sunteti absolut penibili. Voi va vedeti ce scrieti ma? Stii cum o sa te priveasca lumea? Ca un obsedat fara prietena.
BIG FAIL | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mier Iul 04, 2012 10:35 am | |
| Topic de imbecili. Ca si asa zisa rugaciune de altfel. | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Joi Iul 05, 2012 2:26 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] | |
| |
|
| |
| Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] | |
|