Marius Sorin Membru
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 32
| Subiect: Baner pentru Metin2RoSpeed.. Joi Mar 17, 2011 5:12 am | |
| Am realizat un baner pentru forum,nu e cine stie ce dar merge.. Imagine: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: Baner pentru Metin2RoSpeed.. Joi Mar 17, 2011 5:22 am | |
| banner frumos gen bannerul de la 4.... nu mai spun fak reclama Dar daca vrei sa fie pus pe forum sau site trebuie sa pui renderele normale k dupe spune ardeash k ii tom si jerry =)))) nota mea: 10 | |
|
TheSuperK0er Membru
Data de inscriere : 26/02/2011 Localizare : Unde te astepti tu mai putin :)))
| Subiect: Re: Baner pentru Metin2RoSpeed.. Joi Mar 17, 2011 5:50 am | |
| Bannerul ca design este foarte frumos. Dar am niste mici obiectii(nu te supara pe mn): in primul rand cuvantul 'baner' este defapt 'banner', cu 2 de n. In al doilea rand nu poti zice 'ireal'(nu exista acest cuvant). Antonimul lui 'real' este 'fake', dar acesta nu suna bine in context. Asa ca poti pune in loc de 'ireal' cuvantul 'ancient' care suna bine in context. Oricum, pt banner! | |
|
Marius Sorin Membru
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 32
| Subiect: Re: Baner pentru Metin2RoSpeed.. Joi Mar 17, 2011 10:00 am | |
| Mdea..cum am zis in alte topicuri mai gresesc si eu ) | |
|
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: Baner pentru Metin2RoSpeed.. Joi Mar 17, 2011 10:02 am | |
| - TheSuperK0er a scris:
- Bannerul ca design este foarte frumos. Dar am niste mici obiectii(nu te supara pe mn): in primul rand cuvantul 'baner' este defapt 'banner', cu 2 de n. In al doilea rand nu poti zice 'ireal'(nu exista acest cuvant). Antonimul lui 'real' este 'fake', dar acesta nu suna bine in context. Asa ca poti pune in loc de 'ireal' cuvantul 'ancient' care suna bine in context. Oricum, pt banner!
marius asta tradus = f bne =)))) | |
|
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Baner pentru Metin2RoSpeed.. | |
| |
|