| Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) | |
|
+11รค๓คภђєltєг ♫JυѕтOνєя™♫ •Giuli• |╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ ZaurasBack Suspektu saga pOkEr αℓєχ ;x ☆ ♣ Яomaniд ♣ ☆ sMiLeY! ;x 15 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
sMiLeY! ;x Membru Elite
Data de inscriere : 02/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Giurgiu!
| Subiect: Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) Dum Noi 21, 2010 8:22 am | |
| Totul imi pare dinlauntru de mine. Copacul, ba,mai mult, ramura fiecarui copac si pasarea fiecarei ramuri imi par dinlauntru de mine. Umbra mainii mele vazuta pe hartia pe care scriu ca o pata, muzica pe care o ascult, iarba care rasare, mugurii care fie au aparut fie imi par existenti pentru ca ii confund cu tulpina, masinile care trec, chipurile cunoscutilor, chipurile necunoscutilor, de dinlauntru de mine mi se par si ma simt rasponsabila pentru ele si vinovata. | |
|
| |
☆ ♣ Яomaniд ♣ ☆ Membru
Data de inscriere : 16/11/2010 Varsta : 29 Localizare : Satu-Mare
| |
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) Dum Noi 21, 2010 8:43 am | |
| | |
|
| |
pOkEr Membru
Data de inscriere : 27/04/2010 Varsta : 32 Localizare : In fata PC-ului
| Subiect: Re: Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) Dum Noi 21, 2010 8:43 am | |
| | |
|
| |
sMiLeY! ;x Membru Elite
Data de inscriere : 02/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Giurgiu!
| Subiect: Re: Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) Dum Noi 21, 2010 8:52 am | |
| Mai am una pt voi Ce revelatie!O parte sticla,o parte gheata! Asa e oglinda sufletului meu...de cate ori te-ai oglindit aici?
Nici tu nu mai stii...de cate ori ti-ai aranjat inima zdrentuita In oglinda mea???
Iti imaginai ca esti capabil sa mai simti sentimentele nepatate, Te simteai grandios si unic pentru fiinta mea...
Nicigand nu te-ai gandit ca totul e-un miraj,un vis placut Nu stiai ca oglinda mea e mai speciala, Ca descrierile formate de ea reprezinta opusul realitatii! Regret circumstantele din care afli adevarul....
Stiu ca acum ti-am transmis toata energia negativa, Stiu ca tanjesti dupa o clipa de minciuna!
Privesti catre vremurile batrane si esti nedumerit De fastul ce te-a instrainat de societatea obiectiva.
Ai devenit un accesoriu demodat si prea sacaitor, Momentan nu te pot tolera sau elimina... | |
|
| |
saga Membru
Data de inscriere : 04/11/2010
| Subiect: Re: Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) Dum Noi 21, 2010 8:58 am | |
| FRUMOS! | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| |
| |
ZaurasBack Membru
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 29 Localizare : From Heaven Comentarii :
| Subiect: Re: Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) Dum Noi 21, 2010 9:51 am | |
| nice | |
|
| |
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ Membru Elite
Data de inscriere : 29/04/2010 Varsta : 28 Localizare : PiaTra NeamT` [City of Dreams ;x ]
| Subiect: Re: Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) Dum Noi 21, 2010 9:54 am | |
| fOoarte taRee ;x..bravOo anii | |
|
| |
•Giuli• Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 30 Localizare : De acolo de unde nici nu iti imaginezi , de acolo de unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca !
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) Lun Noi 22, 2010 12:14 am | |
| is frumoase da crek copy/paste...orikm gestu conteaza | |
|
| |
รค๓คภђєltєг Membru
Data de inscriere : 21/11/2010 Varsta : 29 Localizare : ce vrei sa stii u?:))
| Subiect: Re: Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) Lun Noi 22, 2010 12:36 am | |
| Copy-Paste orikum mijto poezia...era mai mijto daka bagai subiecte de speed in ea | |
|
| |
†♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† Membru Elite
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 31 Localizare : la curcani ....
| Subiect: Re: Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) Lun Noi 22, 2010 1:09 am | |
| copy paste in fine, am facut si eo o poezie Ce te rr speedule? ) fara bonusuri fara pietre cu jucatorii la perete:)) dc nu lasai asa cum trecea vremea mea:)) Jucatorii scad, hackarii vin si speedu ni-l raneste bate hostu in frunzan .. ) jucatorii angel ti arunca:)) si dc sa nu plec? dak jucatorii plek? plec in alte mt ducand dorurile mele si visele mele )) si se duc pe rand pe rand jucatorii si hackari cutreierand ) si se duc ca hackarii scuturand pc-urile si ma lasa hackarit vejtejit si adormit si cu playarii singurel de ma plictisesc numai cu ei ) By cola | |
|
| |
•ďŗè∂м-špırıт• Membru Elite
Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 31 Localizare : My Own World :X :p
| Subiect: Re: Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) Lun Noi 22, 2010 12:06 pm | |
| | |
|
| |
toteuy4zz Membru
Data de inscriere : 22/11/2010
| Subiect: :) Vin Dec 03, 2010 8:44 am | |
| copy paste ....d p net ..am mai auzit poeziile | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) Vin Dec 03, 2010 9:20 am | |
| O balada
De cand negru voda Pardon,negru war Se lupta incontinuu Dar in zadar
Mai razbonicule Ridciate sin fala lupta Cu maiestrie Contra hackerilor si nobilor Ba chiar si ai setatilor Ai spun eu!...
Acum negru war Zice acuma Mai fiti atenti Toti car sunt rai Cu mn Sio vor primi in fata Ceia cea revansa!
Pan ' la urma Si basescu siar baga pitici in cap Cu toti nobi si hackeri Ba si setati de pe joc Si la randul lui zice Maaama ce oameni, Dapoi lagu' asta
La urma urmei Nici un private server Nu-i perfect Dar are partile lor frumoase! Dar MetinRoSpeed E chiar frumos!
THE END! SFARSIT! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) | |
| |
|
| |
| Poezie...(pentru Metin2RoSpeed) | |
|