| Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. | |
|
+6ScRe3nN dRuId.# CR7 Op3nN Coca-Cola;x GodFather♥ 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 1:08 am | |
| Campionatul de Haxball este Sambata ora 13:15(unu si un sfert).(Am pus sambata pentru ca fiecare sa aiba timp si sa vada.Numele Room-ului va fi Metin2RoSpeed-Haxball-League si parola: ardeashuMeciuri:
Nume forum: Oponent:
¡Gøđ[нeαdѕтroɴɢ-nume joc]------------------------------------------------------------------- Suspektu
ScRe3nN ----------------------------------------------------------------------------------------Op3nN
♫JυѕтOνєя™♫[M&M-nume joc]----------------------------------------------------------------Ðяuiđ.
.DarkDesign-------------------------------------------------------------------------------------Coca-Cola;xDaca un utilizator nu se prezinta atunci se va trage la sorti si va fi ales unul din castigatori,ca oponent pentru cel care ramane fara partener. Premiu: O diploma care sa arate castigatorul concursului[Aceasta poate fi printata in dimensiuni de coala A4 si un avatar sau o semnatura la alegere. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Joc intitiat de @Metin2RoSpeed[[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre ¡Gøđ in Mar Iun 26, 2012 3:08 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 1:12 am | |
| Stai ma putin io n-am zis ca ma inscriu am zis sa-mi zica si mie cineva cum se joaca asta niste reguli ceva... | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 1:14 am | |
| Esti cu o bila rosie sau albastra si lovesti alte bile,e joc de browser nu trebuie downloadat,ai 30 minute sa te hotarasti daca joci sau nu altfel esti sters din lista. | |
|
| |
Op3nN Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 29 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 1:19 am | |
| igod am o problema la 2 tre sa plec de acasa se poate face campionatul mai devreme adica 12:30-12:45? | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 1:29 am | |
| - Op3nN a scris:
- igod am o problema la 2 tre sa plec de acasa se poate face campionatul mai devreme adica 12:30-12:45?
pana la 2 se termina | |
|
| |
Op3nN Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 29 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 2:04 am | |
| - ¡Gøđ a scris:
- Op3nN a scris:
- igod am o problema la 2 tre sa plec de acasa se poate face campionatul mai devreme adica 12:30-12:45?
pana la 2 se termina sambata nu pot sa intru sunt plecat din localitate. Vineri e cel mai bine | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 2:15 am | |
| - ¡Gøđ a scris:
- Esti cu o bila rosie sau albastra si lovesti alte bile,e joc de browser nu trebuie downloadat,ai 30 minute sa te hotarasti daca joci sau nu altfel esti sters din lista.
Joc. Deci cand e? | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 2:19 am | |
| sambata o sa fiu plecat.Deci sa-mi bag pla in campionatul tau de 2 lei. | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 2:20 am | |
| Mai se pot face inscrieri ?Daca da ma inscriu si eu ! | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 2:54 am | |
| abia astept sa pierd | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 3:07 am | |
| - *DarkStar* a scris:
- sambata o sa fiu plecat.Deci sa-mi bag pla in campionatul tau de 2 lei.
M-am saturat de toti copilasii prosti. Lasa ca vedeti voi astia care mai injurati Este sambata ora 1:15 | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 3:42 am | |
| Mai bine fa-l joi. Totusi e vacanta cine sa n-aiba timp? + ca atunci e ziua libera pana vin rezultatele de la examen. ) Oricum o sa mi-o iau urat de la DarkDesign. =)) | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 4:46 am | |
| - *DarkStar* a scris:
Suge-o , ca si asa iti dadeam sa zaci ) | |
|
| |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 5:34 am | |
| - *DarkStar* a scris:
in loc sa ii multumim lui iGod ca mai face ceva pe forumul asta (mort) Tu injuri ca retardu Bravo.. presupun ca parinti tai sunt mandri de cum te-au educat | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 9:02 am | |
| | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 9:49 am | |
| Da ce crezi ca mie imi e mai usor? Joc cu DarkDesign in **** mea imi rupe ala capu. ) In fine o sa joc doar de placere...apoi facem la final un meci 4 vs 4? | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 10:28 am | |
| Belea si voi va jucati haxball? chiar sunt curios cine o sa castige o sa urmaresc meciurile App:Are cineva chef acuma de un antrenament? | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| |
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 10:35 am | |
| - PalLMalL a scris:
- Belea si voi va jucati haxball? chiar sunt curios cine o sa castige o sa urmaresc meciurile
App:Are cineva chef acuma de un antrenament? Eu. Lasa-mi un pm ca sa-ti dau id de mess sau ti-l dau aici daca vrei ca ma doare undeva de el de warn. | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 10:43 am | |
| | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Mar Iun 26, 2012 1:21 pm | |
| - PalLMalL a scris:
- camera e Rospeed
Ma intrasem la tine da erai afk...in fine i-am batut pe Khil si pe Op3N ). | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Sam Iun 30, 2012 12:36 am | |
| Se va mai desfasura competetia? Daca da vreau cateva detalii. | |
|
| |
Tavi Helper
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Sam Iun 30, 2012 11:05 am | |
| desi s`a mai jucat sau nu:?: | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Sam Iun 30, 2012 11:57 am | |
| Oricum nu am mai intrat la ora respectiva pentru ca m-am dus la plaja. ) Daca nu s-au mai dat detalii ce era sa facem... | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. Sam Iun 30, 2012 12:46 pm | |
| Nu se mai face , vlad a avut probleme cu pc`u azi si nu a putut sa tina competitia.. dar maine la 4:00 , o sa o organizez eu , deci pentru detalii , intrebati in topicu asta ca va raspund eu oponentii raman aceiasi , deci maine la 4 ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. | |
| |
|
| |
| Metin2RoSpeed-Haxball-League[Oponenti]Amanat pentru sambata. | |
|