| Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] | |
|
+14xMorty Nevermore ♫JυѕтOνєя™♫ mUziK ! ScRe3nN ,,;;[TheBoy];;,, Perry* GodFather♥ ǩhƪLL FrostBite Coca-Cola;x *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ pepsyl3mon b0b0liNNo1 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
b0b0liNNo1 Membru
Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mar Mai 29, 2012 10:32 am | |
| Ardeash al nostru care esti in ceruri Sfiinteasca`se modurile noastre Vie` farmecului tau Faca`se regenerarea ta Precum pe RO asa si pe Speed
Critica noastra cea de toate zilele Dane`o noua in dueluri Si ne iarta noua dead`urile noastre Precum si noi iertam duelurilor noastre
Si nu ne da noua ban Ci ne izbaveste de [gm] xara Ca al tau este Metin2roSpeed Puterea si Modurile In numele Ownerului , Al Ga`ului si Al sfantului Gm Amin !
:"> Mesaj by bobo | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mar Mai 29, 2012 10:33 am | |
| | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ Helper
Data de inscriere : 15/05/2012 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| |
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mar Mai 29, 2012 11:24 am | |
| Voi chiar n-aveţi viaţă de staţi si faceţi aşa ceva? | |
|
| |
b0b0liNNo1 Membru
Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mar Mai 29, 2012 11:51 am | |
| ****..sincer am viata..ca daca n`aveam iti dai seama ca acum nu eram aici sa tastez pentru "oameni" ca tine care au viata..sa inteleg ca tu traiesti la maxim viata..si nu prea ti`o petreci pe internet,metin,mess, facebook..etc. Adica **** te`nteleg ti`o traiesti Bv..acum n`am voie sa mai fac ceva 4 fun.. sa mai radem si noi umpic , ca , comentezi tu..**** chill frate..ca am mai multa viata decat tine *Vezi cum vorbesti* (edit by DarkDesign | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mar Mai 29, 2012 12:17 pm | |
| - b0b0liNNo1 a scris:
- Ardeash al nostru care esti in ceruri
Sfiinteasca`se modurile noastre Vie` farmecului tau Faca`se regenerarea ta Precum pe RO asa si pe Speed
Critica noastra cea de toate zilele Dane`o noua in dueluri Si ne iarta noua dead`urile noastre Precum si noi iertam duelurilor noastre
Si nu ne da noua ban Ci ne izbaveste de [gm] xara Ca al tau este Metin2roSpeed Puterea si Modurile In numele Ownerului , Al Ga`ului si Al sfantului Gm Amin !
:"> Mesaj by bobo =))) hai ca ii misto ))))))) | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mar Mai 29, 2012 8:21 pm | |
| - pepsyl3mon a scris:
- =))))Doamne Miluieste †
Se zice doamne Metineste! | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mar Mai 29, 2012 11:13 pm | |
| Cam aiurea.Poate fi considerata ca o insulta adusa anumitor religii care folosesc rugaciunea "Tatal nostru" pentru a se adresa divinitatii..
Puteai sa faci in alt context. | |
|
| |
Perry* Membru
Data de inscriere : 23/08/2010 Varsta : 30 Localizare : La dracu.
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mier Mai 30, 2012 12:35 am | |
| God lasa`ne cu credinta ta=))) Tare=))) | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mier Mai 30, 2012 2:44 am | |
| Of la naiba`n puii mei god ))Religios mai esti n`am ce zice..=))).. Cola nu`ti place nu posta,problema noastra dk avem sau nu viata:> invidia doare ha?=)) Si da Doamne Metineste † =)))):> | |
|
| |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mier Mai 30, 2012 3:42 am | |
| E ca si cum l-ai subestima pe Dumnezeu Eu sunt un tip credincios in p**a mea ) | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mier Mai 30, 2012 5:15 am | |
| | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mier Mai 30, 2012 6:19 am | |
| - b0b0liNNo1 a scris:
- Ardeash al nostru care esti in ceruri
Sfiinteasca`se modurile noastre Vie` farmecului tau Faca`se regenerarea ta Precum pe RO asa si pe Speed
:"> Mesaj by bobo EPIC !!! GG MAI VREM | |
|
| |
mUziK ! V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Localizare : Pe Scaun .
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mier Mai 30, 2012 9:33 am | |
| Doamne frate . Ti-a iesit dar numi place . Mi se pare bataie de joc . | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mier Mai 30, 2012 10:52 am | |
| Intrebare : ce e amuzant in asta ? Vai de capu vostru..get a lifee mann | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Mier Mai 30, 2012 12:21 pm | |
| Uite inca doi oameni pe care ii duc putin capu. | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Joi Mai 31, 2012 12:00 am | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- Uite inca doi oameni pe care ii duc putin capu.
Pai nu vine vorba de asta..dar totusi..sa iti bati in asa hal joc..si sa si ti se para ca e amuzant..Eu zic sa mai iesiti pe afara un fotbal , un suc , un ping-pong :> ee ? | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Joi Mai 31, 2012 1:21 am | |
| - ♫JυѕтOνєя™♫ a scris:
- Coca-Cola;x a scris:
- Uite inca doi oameni pe care ii duc putin capu.
Pai nu vine vorba de asta..dar totusi..sa iti bati in asa hal joc..si sa si ti se para ca e amuzant..Eu zic sa mai iesiti pe afara un fotbal , un suc , un ping-pong :> ee ? asa e | |
|
| |
Nevermore Membru
Data de inscriere : 21/02/2012 Varsta : 32 Localizare : iasi/pascani
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Joi Mai 31, 2012 2:23 am | |
| doamne fere | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Joi Mai 31, 2012 2:35 am | |
| Bwai pocaitilor taceti drq din gura nu stiti gluma nu va bagati in seama:> mergeti faceti matanii,nu tot vb deampixu' paci :> bobo a vrt sa faca o gluma cne a inteleso bne cne nu cu dmnezo inainte:) Voi cu viata voastra ''reala'' merjeti in temnitz sa va leje :> nu va convine X e sus in colt have fun. | |
|
| |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Joi Mai 31, 2012 3:49 am | |
| | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Joi Mai 31, 2012 11:55 pm | |
| - pepsyl3mon a scris:
- Bwai pocaitilor taceti drq din gura nu stiti gluma nu va bagati in seama:> mergeti faceti matanii,nu tot vb deampixu' paci :> bobo a vrt sa faca o gluma cne a inteleso bne cne nu cu dmnezo inainte:)
Voi cu viata voastra ''reala'' merjeti in temnitz sa va leje :> nu va convine X e sus in colt have fun. Bai pepsy agitat , cui ii zici tu sa taca :-? , din cate stiu eu la sectiunea Discutii libere are dreptul oricine sa posteze in topicuri si sa isi exprime parerea despre continutul acestuia .. in cazu asta "banal" Ia uite ma..nu mai incapem pe forum din cauza unui suc + ca e bataie de joc faca de Dumnezeu si daca sunt credincios care e problema ta ? :-s | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Vin Iun 01, 2012 1:25 am | |
| | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Vin Iun 01, 2012 10:25 am | |
| ba voi sunteti prosti ? cine **** mea a zis ca nu sunt credincios ? a facut si el o gluma . gata zici un OMFG si gata esti condamnat sa te duci la lucifer : )))). vorba lui pepsy duceti`va deaci cu viata voastra reala )). ma rog, viata tot timpul e reala dar neah peace ! | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Vin Iun 01, 2012 10:40 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] | |
| |
|
| |
| Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] | |
|