Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaRugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]

In jos 
+14
xMorty
Nevermore
♫JυѕтOνєя™♫
mUziK !
ScRe3nN
,,;;[TheBoy];;,,
Perry*
GodFather♥
ǩhƪLL
FrostBite
Coca-Cola;x
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡
pepsyl3mon
b0b0liNNo1
18 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
b0b0liNNo1
Membru
Membru

Data de inscriere : 06/03/2011

Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Empty
MesajSubiect: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMar Mai 29, 2012 10:32 am

Ardeash al nostru care esti in ceruri
Sfiinteasca`se modurile noastre
Vie` farmecului tau
Faca`se regenerarea ta
Precum pe RO asa si pe Speed

Critica noastra cea de toate zilele
Dane`o noua in dueluri
Si ne iarta noua dead`urile noastre
Precum si noi iertam duelurilor noastre

Si nu ne da noua ban
Ci ne izbaveste de [gm] xara
Ca al tau este Metin2roSpeed
Puterea si Modurile
In numele Ownerului , Al Ga`ului si Al sfantului Gm
Amin !

:"> Mesaj by bobo
Sus In jos
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMar Mai 29, 2012 10:33 am

=))))Doamne Miluieste †
Sus In jos
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡
Helper
Helper
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡

Data de inscriere : 15/05/2012
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMar Mai 29, 2012 10:40 am

=)) :LoooL: .
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMar Mai 29, 2012 11:24 am

Voi chiar n-aveţi viaţă de staţi si faceţi aşa ceva?
Sus In jos
b0b0liNNo1
Membru
Membru

Data de inscriere : 06/03/2011

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMar Mai 29, 2012 11:51 am

****..sincer am viata..ca daca n`aveam iti dai seama ca acum nu eram aici sa tastez pentru "oameni" ca tine care au viata..sa inteleg ca tu traiesti la maxim viata..si nu prea ti`o petreci pe internet,metin,mess, facebook..etc. Adica **** te`nteleg ti`o traiesti Bv..acum n`am voie sa mai fac ceva 4 fun.. Smile sa mai radem si noi umpic , ca , comentezi tu..**** chill frate..ca am mai multa viata decat tine Smile

*Vezi cum vorbesti* (edit by DarkDesign
Sus In jos
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

Data de inscriere : 14/01/2012
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMar Mai 29, 2012 12:17 pm

b0b0liNNo1 a scris:
Vie` farmecului tau
Faca`se regenerarea ta

Dane`o noua in dueluri

Si nu ne da noua ban
Puterea si Modurile
Amin !

=))) hai ca ii misto Smile)))))))
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMar Mai 29, 2012 8:21 pm

pepsyl3mon a scris:
=))))Doamne Miluieste †
Se zice doamne Metineste!
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMar Mai 29, 2012 11:13 pm

Cam aiurea.Poate fi considerata ca o insulta adusa anumitor religii care folosesc rugaciunea "Tatal nostru" pentru a se adresa divinitatii..

Puteai sa faci in alt context.
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
Perry*
Membru
Membru
Perry*

Data de inscriere : 23/08/2010
Localizare : La dracu.

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMier Mai 30, 2012 12:35 am

God lasa`ne cu credinta ta=))) affraid

Tare=)))
Sus In jos
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMier Mai 30, 2012 2:44 am

Of la naiba`n puii mei god Smile))Religios mai esti n`am ce zice..=)))..

Cola nu`ti place nu posta,problema noastra dk avem sau nu viata:> invidia doare ha?=))

Si da Doamne Metineste † =)))):>
Sus In jos
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Data de inscriere : 04/09/2011
Localizare : In IAD, printre ingeri

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMier Mai 30, 2012 3:42 am

E ca si cum l-ai subestima pe Dumnezeu Neutral

Eu sunt un tip credincios in p**a mea Neutral Smile)
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMier Mai 30, 2012 5:15 am

Mr. Problem a scris:

Ce nume ti-ai tras boy. Ia zi ma mai ai chef sa te fac la un cs? Smile)
A si le-as zice vreo doua la aia care comentau urat dar sunt moderatori aici. Smile
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMier Mai 30, 2012 6:19 am

b0b0liNNo1 a scris:
Vie` farmecului tau
Faca`se regenerarea ta

Dane`o noua in dueluri

Si nu ne da noua ban
Puterea si Modurile
Amin !

EPIC !!! GG MAI VREM cheers
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
mUziK !
V.I.P.
V.I.P.
mUziK !

Data de inscriere : 28/06/2010
Localizare : Pe Scaun .

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMier Mai 30, 2012 9:33 am

Doamne frate .
Ti-a iesit dar numi place .
Mi se pare bataie de joc .
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMier Mai 30, 2012 10:52 am

Intrebare : ce e amuzant in asta ? Vai de capu vostru..get a lifee mann Wink
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeMier Mai 30, 2012 12:21 pm

Uite inca doi oameni pe care ii duc putin capu.
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeJoi Mai 31, 2012 12:00 am

Coca-Cola;x a scris:

Pai nu vine vorba de asta..dar totusi..sa iti bati in asa hal joc..si sa si ti se para ca e amuzant..Eu zic sa mai iesiti pe afara Very Happy un fotbal , un suc , un ping-pong :> ee ?
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeJoi Mai 31, 2012 1:21 am

♫JυѕтOνєя™♫ a scris:
Coca-Cola;x a scris:

Pai nu vine vorba de asta..dar totusi..sa iti bati in asa hal joc..si sa si ti se para ca e amuzant..Eu zic sa mai iesiti pe afara Very Happy un fotbal , un suc , un ping-pong :> ee ?
asa e
Sus In jos
Nevermore
Membru
Membru
Nevermore

Data de inscriere : 21/02/2012
Varsta : 32
Localizare : iasi/pascani

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeJoi Mai 31, 2012 2:23 am

doamne fere Smile
Sus In jos
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeJoi Mai 31, 2012 2:35 am

Bwai pocaitilor taceti drq din gura nu stiti gluma nu va bagati in seama:> mergeti faceti matanii,nu tot vb deampixu' paci :> bobo a vrt sa faca o gluma cne a inteleso bne cne nu cu dmnezo inainte:)

Voi cu viata voastra ''reala'' Smile merjeti in temnitz sa va leje :> nu va convine X e sus in colt Very Happy have fun.
Sus In jos
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Data de inscriere : 04/09/2011
Localizare : In IAD, printre ingeri

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeJoi Mai 31, 2012 3:49 am

Coca-Cola;x a scris:
Mr. Problem a scris:

Ce nume ti-ai tras boy. Ia zi ma mai ai chef sa te fac la un cs? Smile)
A si le-as zice vreo doua la aia care comentau urat dar sunt moderatori aici. Smile
Poate sa te fac eu la un cs Smile)

@pepsyl3mon poate sa faca glume despre orice.. dar nu despre rugaciunea aceasta.. care atunci cand eram micutz o spunem in fiecare seara inainte de culcare =))) pana cand am zis ca imi bag p**a si ca o spun degeaba
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeJoi Mai 31, 2012 11:55 pm

pepsyl3mon a scris:
Bwai pocaitilor taceti drq din gura nu stiti gluma nu va bagati in seama:> mergeti faceti matanii,nu tot vb deampixu' paci :> bobo a vrt sa faca o gluma cne a inteleso bne cne nu cu dmnezo inainte:)

Voi cu viata voastra ''reala'' Smile merjeti in temnitz sa va leje :> nu va convine X e sus in colt Very Happy have fun.

Bai pepsy agitat , cui ii zici tu sa taca :-? , din cate stiu eu la sectiunea Discutii libere are dreptul oricine sa posteze in topicuri si sa isi exprime parerea despre continutul acestuia .. in cazu asta "banal" Wink Ia uite ma..nu mai incapem pe forum din cauza unui suc Very Happy

+ ca e bataie de joc faca de Dumnezeu Wink si daca sunt credincios care e problema ta ? :-s
Sus In jos
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeVin Iun 01, 2012 1:25 am

♫JυѕтOνєя™♫ a scris:
pepsyl3mon a scris:

Bai pepsy agitat , cui ii zici tu sa taca :-? , din cate stiu eu la sectiunea Discutii libere are dreptul oricine sa posteze in topicuri si sa isi exprime parerea despre continutul acestuia .. in cazu asta "banal" Wink Ia uite ma..nu mai incapem pe forum din cauza unui suc Very Happy

+ ca e bataie de joc faca de Dumnezeu Wink si daca sunt credincios care e problema ta ? :-s

Bwai mucifer,taci ca faci off topic:),postati voi credinciosilor,v`am zis nu va place nu va bagati sa creeati cearta:) da mna peste tot exista cate un dasta ca tne :>
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeVin Iun 01, 2012 10:25 am

ba voi sunteti prosti ? cine **** mea a zis ca nu sunt credincios ? a facut si el o gluma . gata zici un OMFG si gata esti condamnat sa te duci la lucifer :Smile)))). vorba lui pepsy duceti`va deaci cu viata voastra reala Smile)). ma rog, viata tot timpul e reala dar neah Razz

peace ! Wink
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitimeVin Iun 01, 2012 10:40 am

pepsyl3mon a scris:
♫JυѕтOνєя™♫ a scris:
pepsyl3mon a scris:

Bwai mucifer,taci ca faci off topic:),postati voi credinciosilor,v`am zis nu va place nu va bagati sa creeati cearta:) da mna peste tot exista cate un dasta ca tne :>

Ma copil , cica daca nu imi place sa nu ma bag.. Neutral pai de ce pana mea a facut topicu , nu ca sa isi dea fiecare cu parerea ? :-? Dupa ce ca face glume proaste mai vreti si sa nu ne bagam..hai sictir pepsy ca mi s-a acrit de acidu tau Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]   Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!] Icon_minitime

Sus In jos

Rugaciunea Metin2RoSpeed [Pentru toti jucatorii dornici de metin!]
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Pentru toti cei care...
» Test pentru dependenta de metin
» Pentru voi toti
» Pentru toti prieteni mei
» Baner pentru Metin2RoSpeed..

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum