Data de inscriere : 12/01/2011 Varsta : 31 Localizare : iasi
Subiect: Pentru voi toti Mar Ian 18, 2011 8:31 am
Serverul e okay... dar te enerveaza ca te deconecteaza... si mai e chestia ca nu e non-stop... sa stai noaptea sa te distrezi.. dar totusi... voi sunteti cei mai tari.. in comparatie cu multe alte servere bune.. voi sunteti cei ce intretin viata... voi ..deoarece comunicati.. cu voi radem..glumim..ne certam..injuram... cu voi pe forum..cu voi in joc... voi sunteti speciali pe acest server.. si vreau sa va cunosc pe toti... sa rad cu toti.. sa ma simt bine cu toti o mica imagine pt voi:P
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In Photoshop Art Membru
Data de inscriere : 15/01/2011
Subiect: Re: Pentru voi toti Mar Ian 18, 2011 8:41 am
Eu zik ca e perfect sv asta dar playeri ...(uni ) sunt.... .. foarte enervanti
....Panai mank odata pe toti
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
Subiect: Re: Pentru voi toti Mar Ian 18, 2011 8:57 am
OO Thx broo... dude sa stii ca asta e un cadou foarte bun pentru toti
BoYKa Membru
Data de inscriere : 12/01/2011 Varsta : 31 Localizare : iasi
Subiect: Re: Pentru voi toti Mar Ian 18, 2011 9:00 am
npc :p ;x;x;x
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
Subiect: Re: Pentru voi toti Mar Ian 18, 2011 9:15 am
Thanks Ar fi bine sa fie asa cum zici,dar unii strica treaba!
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
Subiect: Re: Pentru voi toti Vin Ian 21, 2011 10:07 am
BoYKa a scris:
Serverul e okay... dar te enerveaza ca te deconecteaza... si mai e chestia ca nu e non-stop... sa stai noaptea sa te distrezi.. dar totusi... voi sunteti cei mai tari.. in comparatie cu multe alte servere bune.. voi sunteti cei ce intretin viata... voi ..deoarece comunicati.. cu voi radem..glumim..ne certam..injuram... cu voi pe forum..cu voi in joc... voi sunteti speciali pe acest server.. si vreau sa va cunosc pe toti... sa rad cu toti.. sa ma simt bine cu toti o mica imagine pt voi:P
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
App eu nam 12 ani am 10 :X deci daca ma bagi sa ma faci de 10 ) e mijto si aja sv da ji 24/24 ar fi bine
NewKing Membru
Data de inscriere : 25/01/2011 Varsta : 33 Localizare : Ce mai conteaza bre sunt la Badea akasa [;x]
Subiect: Ms Mar Ian 25, 2011 9:50 am
[b][strike] Ms frate esti GG thx [;x] boyka SV NEBUN E CEL MAI TARE!!!