Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaSugesti,sfaturi pentru ineput EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Sugesti,sfaturi pentru ineput

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Horica(Jump)
Membru Elite
Membru Elite
Horica(Jump)

Data de inscriere : 02/02/2012
Varsta : 59
Localizare : Verona,Italia

Sugesti,sfaturi pentru ineput Empty
MesajSubiect: Sugesti,sfaturi pentru ineput   Sugesti,sfaturi pentru ineput Icon_minitimeJoi Apr 26, 2012 12:47 pm

mi.am scos si eu photoshop de vreo 2 zile si nu lem prea am deloc desi imi place sa editez poze Etc...
cine ma poate ajuta si pe mine sa fac o poza sau cu niste sugestii pentru inceput,cum sa pun efecte de genu asta [click] cum sa incadrez bine un render si restu pentru inceput...
Multumesc:p
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Sugesti,sfaturi pentru ineput   Sugesti,sfaturi pentru ineput Icon_minitimeSam Apr 28, 2012 12:46 am

Pentru inceput , trebuie sa stii bine uneltele , functiile si asa mai departe Razz

1.Invata smudge , pentru tine e bun un soft brush de 9 px , daca esti incepator Very Happy
2.Invata coloringul (adjustari)
3.Lumina

In poza aceea , albastrul acela este smudgeul , iar chestiile alea rosii sunt texturi.. Texturi , rendere , stockuri , c4d si asa mai departe le iei de pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .

De pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] inveti inveti de asemenea toate tutorialele de care ai nevoie.. Deci , incepi sa te axezi pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , sau daca vrei urmaresti tutoriale pe youtube de la useri care fac special tutoriale ps , de ex BakaArts (in fine asta e pt avansati)
Sus In jos
Horica(Jump)
Membru Elite
Membru Elite
Horica(Jump)

Data de inscriere : 02/02/2012
Varsta : 59
Localizare : Verona,Italia

MesajSubiect: Re: Sugesti,sfaturi pentru ineput   Sugesti,sfaturi pentru ineput Icon_minitimeSam Apr 28, 2012 12:28 pm

am inteles..mi.am fkt cont pe acel site:)
dar tot am o intrebare stupidaaaaaa...unde trebuie sa dau pentru unealta de Smudge?:@

Doamne imi trb ochelari=]] cum sa nu imi dau seama:@
am gasit..Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sugesti,sfaturi pentru ineput   Sugesti,sfaturi pentru ineput Icon_minitime

Sus In jos

Sugesti,sfaturi pentru ineput
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sfaturi pentru crearea unui set full mod
» Sfaturi pt. a crea un set mod pvp:P
» Pentru Domnul ardeash sau Angel pentru urmatorul videoclip pt server
» Pentru Ovy
» Pentru . GA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum