Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasacand le-am vazut am ramas fara cuvinte - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

cand le-am vazut am ramas fara cuvinte

In jos 
+9
HardStyle
xTiGeR
Annabelle
ǩhƪLL
Q
CR7
GodFather♥
dRuId.#
xAisha ♥Shiori♥
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Credetzi k unii oameni au ce invatza de la aceste animale?
DA
cand le-am vazut am ramas fara cuvinte - Pagina 2 Vote_lcap72%cand le-am vazut am ramas fara cuvinte - Pagina 2 Vote_rcap
 72% [ 13 ]
NU
cand le-am vazut am ramas fara cuvinte - Pagina 2 Vote_lcap28%cand le-am vazut am ramas fara cuvinte - Pagina 2 Vote_rcap
 28% [ 5 ]
Total voturi : 18

Sondaj inchis

AutorMesaj
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

Data de inscriere : 30/08/2010
Varsta : 31
Localizare : in lumea mea:o3 ♥

cand le-am vazut am ramas fara cuvinte - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mar 28, 2012 4:43 am

.kancuro a scris:
Ba fara suparare dar chear e o tampenie aia cu pisicile si mie imi plac dar nu vad ce e asa interesant ca vad cum o pisica o ajuta pe alta . Ce e asa special aici sa imi specificati si mie sa inteleg ? ...

pai dupa cum vezi, una dintre pisici inceark sa o ajute pe cealalta, dar unii oameni cand vad pe cnv cazut pe strada trec pe langa el sau se apropie doar sa priveask...
Sus In jos
http://dannaloveindiax3.sunphoto.ro
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mar 28, 2012 5:57 am

Să dea cnv cu maşina peste voi să vedem dacă vă pasă dacă muriţi sau nu,aşa e şi cu pisicile alea două şi cu păsîrile.Când eram mic mereu striveam gândaci şi insecte,şi o prietena mereu îmi tot spunea: Dar ţie ţi-ar plăcea sa te strivească cineva pe tine? Uite,aşa e şi cu voi.Over,lasă-l în pace să facă ce vrea,cum crezi ca au ajuns românii să cerşească în alte ţări?Din cauza ăstora ca druid,care risipesc tot.O să vadă el ce păţeşte Smile
Sus In jos
MasterLover
Membru
Membru
MasterLover

Data de inscriere : 13/01/2012
Varsta : 27
Localizare : Jud. Mh.

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte - Pagina 2 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 11:24 pm

Shiori:X a scris:
.kancuro a scris:
Ba fara suparare dar chear e o tampenie aia cu pisicile si mie imi plac dar nu vad ce e asa interesant ca vad cum o pisica o ajuta pe alta . Ce e asa special aici sa imi specificati si mie sa inteleg ? ...

pai dupa cum vezi, una dintre pisici inceark sa o ajute pe cealalta, dar unii oameni cand vad pe cnv cazut pe strada trec pe langa el sau se apropie doar sa priveask...

:bravo: respect:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

cand le-am vazut am ramas fara cuvinte
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :(
» Moşu isi i-a ramas bun !
» Ma voi tot asa ati ramas?
» Daka mia vazut cnv iubirea sa mio deie inapoi.
» 7Pacate isi i-a ramas bun de la voi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: