Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasacand le-am vazut am ramas fara cuvinte EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

cand le-am vazut am ramas fara cuvinte

In jos 
+9
HardStyle
xTiGeR
Annabelle
ǩhƪLL
Q
CR7
GodFather♥
dRuId.#
xAisha ♥Shiori♥
13 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Credetzi k unii oameni au ce invatza de la aceste animale?
DA
cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Vote_lcap72%cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Vote_rcap
 72% [ 13 ]
NU
cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Vote_lcap28%cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Vote_rcap
 28% [ 5 ]
Total voturi : 18

Sondaj inchis

AutorMesaj
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

Data de inscriere : 30/08/2010
Varsta : 31
Localizare : in lumea mea:o3 ♥

cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Empty
MesajSubiect: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 10:53 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cititzi shi descrierea de le video Exclamation

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

ashtept parerile voastre...
Sus In jos
http://dannaloveindiax3.sunphoto.ro
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 11:09 am

E aiurea ... miam pierdut 4 minute din viata vazand o pisica moarta si 1 care o calarea ...
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 11:12 am

Ðя.UidofHell a scris:
E aiurea ... miam pierdut 4 minute din viata vazand o pisica moarta si 1 care o calarea ...

frate ai inima?

No words Sad
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 11:17 am

Am inima frate dar ... ptr asta nu ma intereseaza sunt 2 pisici amarate 1 carcata facuta muci de o masina si 1 care o calarea ... nu vad care ar fi senzationalul si faza cu randunicile ... Sunt tot cea mai mare prostie
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 11:34 am

Ðя.UidofHell a scris:
Am inima frate dar ... ptr asta nu ma intereseaza sunt 2 pisici amarate 1 carcata facuta muci de o masina si 1 care o calarea ... nu vad care ar fi senzationalul si faza cu randunicile ... Sunt tot cea mai mare prostie

Defapt ti-ai pierdut cativa ani din viata jucand un joc amarat si anume metin2.

Despre video:Unele animale sunt mai buna la suflet decat oamenii.
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 11:42 am

*DarkStar* a scris:
Ðя.UidofHell a scris:

Defapt ti-ai pierdut cativa ani din viata jucand un joc amarat si anume metin2.

Despre video:Unele animale sunt mai buna la suflet decat oamenii.

Darki am facut asta pentru cami place la nebunie >Very Happy< Dar numi place asemenea video-uri ...de tot rahatu ... skz de limbaj
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 11:45 am

Ðя.UidofHell a scris:

pai afla k in aia cu pisicile nu se "calareau" ci una incerca sa o resursciteze pe cealalta:| iar in cea cu randunicile una incerk sa o salveze pe cealalta shi poate k nu shtiai dar shi animalele au o inima mai buna decat unii oameni(printre care te numer shi tu). dar nu ma ashteptam la altcv de la un pushti de 15 ani:|
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 11:48 am

Shiori:X a scris:
Ðя.UidofHell a scris:

pai afla k in aia cu pisicile nu se "calareau" ci una incerca sa o resursciteze pe cealalta:| iar in cea cu randunicile una incerk sa o salveze pe cealalta shi poate k nu shtiai dar shi animalele au o inima mai buna decat unii oameni(printre care te numer shi tu). dar nu ma ashteptam la altcv de la un pushti de 15 ani:|

Frate asta cred nu sunteti obligati sa ma ascultati pe mine Wink

A si tiai dori tu peste cativa ani sa mai ai varsta mea Wink)
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 11:49 am

Ðя.UidofHell a scris:
Ðя.UidofHell a scris:

pai nu-mi doresc sa am 15 ani, vreau sa am 5 ani Very Happy dar nu se mai poate Razz
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 11:53 am

Ðя.UidofHell a scris:
Ðя.UidofHell a scris:

pai nu-mi doresc sa am 15 ani, vreau sa am 5 ani Very Happy dar nu se mai poate Razz

mai fct sa zambesc Smile) si eu miasi dori ...dar nu se mai poate
Sa ma ia fetele de obrajori ..si sa ma pupe pe obraz si sa zica iauite ce dragut e ee
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeLun Mar 12, 2012 4:52 am

aa, uh vr mai mult pt fete? Laughing
Sus In jos
Q
Membru Elite
Membru Elite
Q

Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 29
Localizare : ♥Moldova Noua♥

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeMier Mar 14, 2012 3:34 pm

asa , aminnnnnnnnnnn
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeMier Mar 14, 2012 7:53 pm

incercati sa va puneti in locul lor si eu sa vin sa va calc.cum ar fi?si ca altcineva sa vina sa va resusciteze si sa nu reuseasca
Sus In jos
Annabelle
V.I.P.
V.I.P.
Annabelle

Data de inscriere : 28/06/2010
Varsta : 101

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeVin Mar 16, 2012 11:40 am

Ðя.UidofHell a scris:
Incredibil, mi-am pierdut 5 secunde din viatsa sa iti citesc comentariul penibil.
Sus In jos
xTiGeR
Membru Elite
Membru Elite
xTiGeR

Data de inscriere : 12/06/2011
Localizare : In Universul Meu !

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeVin Mar 16, 2012 9:06 pm

Mda...Ce sa zic .
Nu inteleg oamenii care plang din altfel de lucruri .
Sus In jos
HardStyle
Membru Elite
Membru Elite
HardStyle

Data de inscriere : 26/03/2011
Varsta : 29
Localizare : [BV] :X

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeSam Mar 17, 2012 10:17 am

xTiGeR a scris:
Mda...Ce sa zic .

daca ar da o masina peste tine cati oameni ar face la fel ca in video?
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeMier Mar 21, 2012 3:28 am

bine spus HardStyle Smile
Sus In jos
xTiGeR
Membru Elite
Membru Elite
xTiGeR

Data de inscriere : 12/06/2011
Localizare : In Universul Meu !

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeMier Mar 21, 2012 4:17 am

HardStyle a scris:
xTiGeR a scris:
Mda...Ce sa zic .

daca ar da o masina peste tine cati oameni ar face la fel ca in video?

Stii ... Nu'mi prea pasa .
Am zis doar ca nu inteleg oamenii care plang la chesti de genul asta Neutral
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 12:19 am

Hai ma druid , esti obsedat dupa prostia de metin2 , si nu te emotionezi macar la asa ceva , tu esti unul dintre oamenii care ii doare in c*r de altii..numai pentru tine traiesti? Pisica AIA da dovada de mai mult creier decat ai tu , care stai non-stop pe metin2 si bagi zeci de milioane pe modate Wink
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 1:15 am

Nu mai faceti posthunt,mai ales aia care aveti functii! Neutral
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 1:56 am

♫JυѕтOνєя™♫ a scris:
Hai ma druid , esti obsedat dupa prostia de metin2 , si nu te emotionezi macar la asa ceva , tu esti unul dintre oamenii care ii doare in c*r de altii..numai pentru tine traiesti? Pisica AIA da dovada de mai mult creier decat ai tu , care stai non-stop pe metin2 si bagi zeci de milioane pe modate Wink

=)))))))) e timpul meu viata mea Wink Nam ce face si ADEVARAT MA CAM DOARE ACOLO ! Smile)

Aaaa si app respect:
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 3:14 am

Respesct si tie , imi doresc sa simti si tu pe pielea ta cum e sa nu fi bagat in seama de nimeni !
Sus In jos
èViLòs
Membru
Membru
èViLòs

Data de inscriere : 15/02/2012
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 9:02 am

Sa mor eo , chiar am plans Sad
Dobitocii dreq au dat dislike
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeLun Mar 26, 2012 2:43 am

èViLòs a scris:
Sa mor eo , chiar am plans Sad
Dobitocii dreq au dat dislike

pai cei care au dat dislike poate au o parere diferita shi asta nu inseamna k trb sa-i insultam, pana la urma fiecare dintre noi are dreptul la o parere proprie Smile
Sus In jos
.kancuro
Membru
Membru
.kancuro

Data de inscriere : 11/01/2012

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitimeLun Mar 26, 2012 3:56 am

Ba fara suparare dar chear e o tampenie aia cu pisicile si mie imi plac dar nu vad ce e asa interesant ca vad cum o pisica o ajuta pe alta . Ce e asa special aici sa imi specificati si mie sa inteleg ? ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte   cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Icon_minitime

Sus In jos

cand le-am vazut am ramas fara cuvinte
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :(
» Moşu isi i-a ramas bun !
» Ma voi tot asa ati ramas?
» Daka mia vazut cnv iubirea sa mio deie inapoi.
» 7Pacate isi i-a ramas bun de la voi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: