| cand le-am vazut am ramas fara cuvinte | |
|
+9HardStyle xTiGeR Annabelle ǩhƪLL Q CR7 GodFather♥ dRuId.# xAisha ♥Shiori♥ 13 participanți |
|
Credetzi k unii oameni au ce invatza de la aceste animale? | DA | | 72% | [ 13 ] | NU | | 28% | [ 5 ] |
| Total voturi : 18 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
| Subiect: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Sam Mar 10, 2012 10:53 am | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cititzi shi descrierea de le video [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]ashtept parerile voastre... | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Sam Mar 10, 2012 11:09 am | |
| E aiurea ... miam pierdut 4 minute din viata vazand o pisica moarta si 1 care o calarea ... | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Sam Mar 10, 2012 11:12 am | |
| - Ðя.UidofHell a scris:
- E aiurea ... miam pierdut 4 minute din viata vazand o pisica moarta si 1 care o calarea ...
frate ai inima? No words | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Sam Mar 10, 2012 11:17 am | |
| Am inima frate dar ... ptr asta nu ma intereseaza sunt 2 pisici amarate 1 carcata facuta muci de o masina si 1 care o calarea ... nu vad care ar fi senzationalul si faza cu randunicile ... Sunt tot cea mai mare prostie | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Sam Mar 10, 2012 11:34 am | |
- Am inima frate dar ... ptr asta nu ma intereseaza sunt 2 pisici amarate 1 carcata facuta muci de o masina si 1 care o calarea ... nu vad care ar fi senzationalul si faza cu randunicile ... Sunt tot cea mai mare prostie
Defapt ti-ai pierdut cativa ani din viata jucand un joc amarat si anume metin2. Despre video:Unele animale sunt mai buna la suflet decat oamenii. | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Sam Mar 10, 2012 11:42 am | |
| - *DarkStar* a scris:
- Ðя.UidofHell a scris:
- Am inima frate dar ... ptr asta nu ma intereseaza sunt 2 pisici amarate 1 carcata facuta muci de o masina si 1 care o calarea ... nu vad care ar fi senzationalul si faza cu randunicile ... Sunt tot cea mai mare prostie
Defapt ti-ai pierdut cativa ani din viata jucand un joc amarat si anume metin2. Despre video:Unele animale sunt mai buna la suflet decat oamenii. Darki am facut asta pentru cami place la nebunie > < Dar numi place asemenea video-uri ...de tot rahatu ... skz de limbaj | |
|
| |
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Sam Mar 10, 2012 11:45 am | |
pai afla k in aia cu pisicile nu se "calareau" ci una incerca sa o resursciteze pe cealalta:| iar in cea cu randunicile una incerk sa o salveze pe cealalta shi poate k nu shtiai dar shi animalele au o inima mai buna decat unii oameni(printre care te numer shi tu). dar nu ma ashteptam la altcv de la un pushti de 15 ani:| | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Sam Mar 10, 2012 11:48 am | |
| - Shiori:X a scris:
- Ðя.UidofHell a scris:
pai afla k in aia cu pisicile nu se "calareau" ci una incerca sa o resursciteze pe cealalta:| iar in cea cu randunicile una incerk sa o salveze pe cealalta shi poate k nu shtiai dar shi animalele au o inima mai buna decat unii oameni(printre care te numer shi tu). dar nu ma ashteptam la altcv de la un pushti de 15 ani:| Frate asta cred nu sunteti obligati sa ma ascultati pe mine A si tiai dori tu peste cativa ani sa mai ai varsta mea ) | |
|
| |
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Sam Mar 10, 2012 11:49 am | |
| | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Sam Mar 10, 2012 11:53 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Lun Mar 12, 2012 4:52 am | |
| aa, uh vr mai mult pt fete? | |
|
| |
Q Membru Elite
Data de inscriere : 11/01/2011 Varsta : 29 Localizare : ♥Moldova Noua♥
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Mier Mar 14, 2012 3:34 pm | |
| | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Mier Mar 14, 2012 7:53 pm | |
| incercati sa va puneti in locul lor si eu sa vin sa va calc.cum ar fi?si ca altcineva sa vina sa va resusciteze si sa nu reuseasca | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Vin Mar 16, 2012 11:40 am | |
- E aiurea ... miam pierdut 4 minute din viata vazand o pisica moarta si 1 care o calarea ...
Incredibil, mi-am pierdut 5 secunde din viatsa sa iti citesc comentariul penibil. | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Vin Mar 16, 2012 9:06 pm | |
| Mda...Ce sa zic . Nu inteleg oamenii care plang din altfel de lucruri .
| |
|
| |
HardStyle Membru Elite
Data de inscriere : 26/03/2011 Varsta : 29 Localizare : [BV] :X
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Sam Mar 17, 2012 10:17 am | |
| - xTiGeR a scris:
- Mda...Ce sa zic .
Nu inteleg oamenii care plang din altfel de lucruri .
daca ar da o masina peste tine cati oameni ar face la fel ca in video? | |
|
| |
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Mier Mar 21, 2012 3:28 am | |
| bine spus HardStyle | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Joi Mar 22, 2012 12:19 am | |
| Hai ma druid , esti obsedat dupa prostia de metin2 , si nu te emotionezi macar la asa ceva , tu esti unul dintre oamenii care ii doare in c*r de altii..numai pentru tine traiesti? Pisica AIA da dovada de mai mult creier decat ai tu , care stai non-stop pe metin2 si bagi zeci de milioane pe modate | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Joi Mar 22, 2012 1:15 am | |
| Nu mai faceti posthunt,mai ales aia care aveti functii! | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Joi Mar 22, 2012 1:56 am | |
| - ♫JυѕтOνєя™♫ a scris:
- Hai ma druid , esti obsedat dupa prostia de metin2 , si nu te emotionezi macar la asa ceva , tu esti unul dintre oamenii care ii doare in c*r de altii..numai pentru tine traiesti? Pisica AIA da dovada de mai mult creier decat ai tu , care stai non-stop pe metin2 si bagi zeci de milioane pe modate
=)))))))) e timpul meu viata mea Nam ce face si ADEVARAT MA CAM DOARE ACOLO ! ) Aaaa si app | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Joi Mar 22, 2012 3:14 am | |
| Respesct si tie , imi doresc sa simti si tu pe pielea ta cum e sa nu fi bagat in seama de nimeni ! | |
|
| |
èViLòs Membru
Data de inscriere : 15/02/2012 Varsta : 28
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Joi Mar 22, 2012 9:02 am | |
| Sa mor eo , chiar am plans Dobitocii dreq au dat dislike | |
|
| |
| |
| |
.kancuro Membru
Data de inscriere : 11/01/2012
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte Lun Mar 26, 2012 3:56 am | |
| Ba fara suparare dar chear e o tampenie aia cu pisicile si mie imi plac dar nu vad ce e asa interesant ca vad cum o pisica o ajuta pe alta . Ce e asa special aici sa imi specificati si mie sa inteleg ? ... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cand le-am vazut am ramas fara cuvinte | |
| |
|
| |
| cand le-am vazut am ramas fara cuvinte | |
|