| chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( | |
|
+7ReMyX13 Q ^_^ZCF^_^ Amethist ..::[TheBoy]::.. GodFather♥ Coca-Cola;x 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Mier Aug 10, 2011 1:09 am | |
| am ramas fara helperi si admini? cum? si isa si criss si unique nu mai au functie...akm cine o sa mai aiba helper ca nu se pot ocupa doar angel si ardeash de forum | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Mier Aug 10, 2011 1:15 am | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- am ramas fara helperi si admini? cum? si isa si criss si unique nu mai au functie...akm cine o sa mai aiba helper ca nu se pot ocupa doar angel si ardeash de forum
tu zici asta ca sa iei helper? crezi ca ardeash n`a vazut ca nu sunt helperi? o sa fie altii | |
|
| |
..::[TheBoy]::.. Membru Elite
Data de inscriere : 26/02/2011 Varsta : 29 Localizare : Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Mier Aug 10, 2011 1:16 am | |
| sigur o sa puna pe alt`cnva ... bft.. | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Mier Aug 10, 2011 1:21 am | |
| - GodFather;x a scris:
- Coca-Cola;x a scris:
- am ramas fara helperi si admini? cum? si isa si criss si unique nu mai au functie...akm cine o sa mai aiba helper ca nu se pot ocupa doar angel si ardeash de forum
tu zici asta ca sa iei helper? crezi ca ardeash n`a vazut ca nu sunt helperi? o sa fie altii nu zic ca sa iau helper frate ca nam timp de asa ceva akm mai e obsesiondoll moderator care sa se ocupe de topicuri ca no sa stea angel si cu ardeash sa se uite peste toate topicurile noastre.... | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Mier Aug 10, 2011 2:09 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre ObsessionDoll in Mier Aug 10, 2011 2:09 am, editata de 1 ori | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Mier Aug 10, 2011 2:09 am | |
| nu te teme...se vor ocupa si de asta | |
|
| |
Q Membru Elite
Data de inscriere : 11/01/2011 Varsta : 29 Localizare : ♥Moldova Noua♥
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Dum Aug 14, 2011 3:55 pm | |
| Ce sa întâmplat cu issa şi criss? LOL :-s | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Lun Aug 15, 2011 12:48 am | |
| - Q a scris:
- Ce sa întâmplat cu issa şi criss? LOL :-s
au plecat... | |
|
| |
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| |
| |
Dumii V.I.P.
Data de inscriere : 05/02/2011 Varsta : 31 Localizare : My World ;x
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Lun Aug 15, 2011 5:02 am | |
| apropo issa criss shika unique au plekat si`au facut noul server | |
|
| |
Q Membru Elite
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Mar Aug 16, 2011 1:20 pm | |
| Mai exact îmi spune şi mie cineva ce sa întâmplat? | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Mar Aug 16, 2011 10:31 pm | |
| la multi moderatori si supermoderatori li sau luat functiile sau cica leau lasat ei | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
| Subiect: . Mar Aug 16, 2011 11:13 pm | |
| - Q a scris:
- Mai exact îmi spune şi mie cineva ce sa întâmplat?
au injurat ca...nush cum sa spun... intrun topic facut de unul dintre vechii jucatori si la sfarsit au ales sa plece | |
|
| |
Q Membru Elite
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Mier Aug 17, 2011 4:12 pm | |
| - ٩(●̮̮̃•̃)۶ÞN٩(●̮̮̃•̃)۶ a scris:
- Q a scris:
au injurat ca...nush cum sa spun... intrun topic facut de unul dintre vechii jucatori si la sfarsit au ales sa plece Enigma? Sau ? | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Joi Aug 18, 2011 1:42 am | |
| - Q a scris:
- ٩(●̮̮̃•̃)۶ÞN٩(●̮̮̃•̃)۶ a scris:
- Q a scris:
au injurat ca...nush cum sa spun... intrun topic facut de unul dintre vechii jucatori si la sfarsit au ales sa plece Enigma? Sau ? da drox enigma.. | |
|
| |
Q Membru Elite
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Joi Aug 18, 2011 5:39 pm | |
| - GodFather;x a scris:
- Q a scris:
- ٩(●̮̮̃•̃)۶ÞN٩(●̮̮̃•̃)۶ a scris:
- Q a scris:
au injurat ca...nush cum sa spun... intrun topic facut de unul dintre vechii jucatori si la sfarsit au ales sa plece Enigma? Sau ? da drox enigma.. defiecare data o face de cacao =)) . mna,bravo lui =)) . | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
| Subiect: . Joi Aug 18, 2011 10:01 pm | |
| nu a facut decat sa isi expuna parerea, iar ceilalti au sarit pe el cu injuraturi....care de care mai "doesebite", in functie de cei 7 ani de acasa ai fiecaruia.. | |
|
| |
Mircea12345 Membru
Data de inscriere : 18/08/2011 Varsta : 30 Localizare : Deva
| |
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( Vin Aug 19, 2011 12:12 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( | |
| |
|
| |
| chiar asa am ramas fara heleperi si admini pe forum? :( | |
|