| Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) | |
|
+9Mihai.. TheSuperK0er тнєaѕѕaѕιη16 XxXAdytzaXxX ♫JυѕтOνєя™♫ Suspektu Amethist xXxNightAnGeLxXx GodFather♥ 13 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Mar Mar 15, 2011 1:43 am | |
| Am facut azi dimineata un banner m-am chinuit sa arate bine,sper sa fie ales pentru forum:) Poza- [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Iar daca nu va merge incercati linkul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Mar Mar 15, 2011 4:08 am | |
| - Ðєѕιgη a scris:
- Am facut azi dimineata un banner m-am chinuit sa arate bine,sper sa fie ales pentru forum:)
Poza-
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Iar daca nu va merge incercati linkul:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Frumusel. Observ ca nici eu nu sunt singurul incepator de aici ). Frumos bannerul dar trebuia sa alegi alt text jos.... Oricum pt un incepator e destul de bine bv | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Mar Mar 15, 2011 5:06 am | |
| Textul de jos cam strica Descarcati fontul similar cu cel al lui metin2 dute pe font 101 sh scrie Ruach nuj cum ) P.S.: 9,9 foarte frumos (scrisul nu prea...) | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Mar Mar 15, 2011 5:57 am | |
| | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Mar Mar 15, 2011 6:45 am | |
| | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| |
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Mar Mar 15, 2011 9:41 am | |
| - XxXAdytzaXxX a scris:
- Frumoasa bv`o
nu's incepator...dar cu metin e cam greu sa faci poze avand in vedere grafica....sincer daca era un joc ca....nu stiu nu dau ex sa nu fac reclama...era mai usor de facut dar cum nu se gasesc decat poze facute in joc...e cam aiurea.... PS: nu's incepator:)))) dami alta tema si iti fac si apropo scrisul de jos m-am gandit sa nu il fac ca cel din metin pt ca e urat.... | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Mar Mar 15, 2011 9:46 am | |
| - Ðєѕιgη a scris:
- XxXAdytzaXxX a scris:
- Frumoasa bv`o
nu's incepator...dar cu metin e cam greu sa faci poze avand in vedere grafica....sincer daca era un joc ca....nu stiu nu dau ex sa nu fac reclama...era mai usor de facut dar cum nu se gasesc decat poze facute in joc...e cam aiurea....
PS: nu's incepator:)))) dami alta tema si iti fac si apropo scrisul de jos m-am gandit sa nu il fac ca cel din metin pt ca e urat.... AHA . App Imi poti arata si mie CEA MAI BUNA IMAGINE A TA?. Sa vad si eu cat mam inselat ) | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Mar Mar 15, 2011 9:48 am | |
| | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Mar Mar 15, 2011 9:50 am | |
| | |
|
| |
тнєaѕѕaѕιη16 Membru Elite
Data de inscriere : 04/05/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Mier Mar 16, 2011 8:07 am | |
| E frumos da nu prea.. Glm... e tare | |
|
| |
TheSuperK0er Membru
Data de inscriere : 26/02/2011 Localizare : Unde te astepti tu mai putin :)))
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Joi Mar 17, 2011 5:11 am | |
| Ff frumos bannerul! | |
|
| |
Mihai.. Membru
Data de inscriere : 10/03/2011
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Mar Mar 22, 2011 2:21 am | |
| | |
|
| |
NightDemon Membru Elite
Data de inscriere : 15/02/2011 Localizare : DuPa CoLt ;x
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Mier Mar 23, 2011 8:34 am | |
| | |
|
| |
alexutzu97 Membru
Data de inscriere : 13/08/2010
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Mier Mar 23, 2011 12:07 pm | |
| am mai vazut poza asta da numai ca nu scria metin2rospeed ai inlocuit scrisu bvvv | |
|
| |
DidyX Membru Elite
Data de inscriere : 21/12/2010 Varsta : 25 Localizare : In Iad ku priethenii >:)
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Sam Mar 26, 2011 12:06 am | |
| | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| |
| |
HardStyle Membru Elite
Data de inscriere : 26/03/2011 Varsta : 29 Localizare : [BV] :X
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) Sam Mar 26, 2011 11:58 am | |
| nice | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) | |
| |
|
| |
| Am facut un banner pentru forum,chiar sper sa fie ales :) | |
|