In Photoshop Art Membru
Data de inscriere : 15/01/2011
| Subiect: Daka mia vazut cnv iubirea sa mio deie inapoi. Lun Ian 17, 2011 10:32 am | |
| Odatacu un duel cun Fat-Frumos miam pierdut si iubirea dupa el.... Deci cine os ami gaseasca iubirea varog datimio inapoi... O mika poza:Cand imi cautam iubirea (am fakut topicul mai mult de dragul pozei) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Daka mia vazut cnv iubirea sa mio deie inapoi. Lun Ian 17, 2011 10:33 am | |
| - [ιηgєяaѕ] ..! LoЯΣ a scris:
- Odatacu un duel cun Fat-Frumos miam pierdut si iubirea dupa el....
Deci cine os ami gaseasca iubirea varog datimio inapoi... O mika poza:Cand imi cautam iubirea (am fakut topicul mai mult de dragul pozei) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] n-am inteles prea bine ce vroiai sa zici? | |
|
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Daka mia vazut cnv iubirea sa mio deie inapoi. Lun Ian 17, 2011 10:35 am | |
| Topic fara rost...:-j
Termina cu topicurile astea ce vrei sa areti? ca esti nush ce inger pazitor? pastreazale ptr tn ca pe nimeni nu intereseaza;)
T.c | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Daka mia vazut cnv iubirea sa mio deie inapoi. | |
| |
|