Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaEchipamente Modate  - Pagina 4 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Echipamente Modate

In jos 
+34
bOoGdaN
Cosmin.
Ing3rash
ScRe3nN
ammnez1c
ReDTz
artist88
Horica(Jump)
Al3xey
xXDesTroYerXx
ForFun
❼Days
èViLòs
,,;;[TheBoy];;,,
FrostBite
HardStyle
Creionel
cяσss.
TheSeekeR
Cath
Danger2010
BlackEagle
dRuId.#
OV1D1UU
ReMyX13
.kancuro
Danny :]
Pinpop-
Aiuritu
FuckerPadmak
xNessquick
.Úniqúe
7Pacate
[Owner]Angel
38 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
ammnez1c
Membru
Membru
ammnez1c

Data de inscriere : 30/11/2010

Echipamente Modate  - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Mai 10, 2012 11:05 am

Cum sa fie frate pretul ridicat...pe alte servere este 20 Europeni un item ...
Eu zic ca e accesibil pretul.
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mai 11, 2012 5:23 am

ammnez1c a scris:
Cum sa fie frate pretul ridicat...pe alte servere este 20 Europeni un item ...
Eu zic ca e accesibil pretul.

dute ma ca e mult iti dai seama cate mii de euro a facut pana acum cu seturile astea mod?Smile
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mai 11, 2012 7:26 am

Sharon daca nu iti convine ceva poti pleca sau face plangere desi dupa cum vorbesti nu cred ca ai bagat vreun ban in server si joci de pe donatiile altora. Daca mai comentezi mult te vei trezi cu ban ip.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mai 11, 2012 10:06 am

sefule am bagat 360 ron in joc si am fost spart si pe tine te doare la Slit nu vrei sa faci nimic,ceea ce nu e normal tu mergi pe ideea ca daca ti'am dat modul nu ma mai intereseaza daca al pierzi fara sa ai vreo vina..
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mai 11, 2012 10:58 am

Mi se pare si normal sa fac acest lucru. Ai vrea sa vin eu la tine acasa sa iti securizez calculatorul sau sa te invat ce e ala keylogger si ce fisiere pot fi ? E de datoria ta sa te documentezi, sa nu iei toate tampeniile pe motiv "e hack de yang si hai sa il folosesc si eu" sau sa imparti contul cu alte persoane.
Cam astea sunt motivele pentru care se "fura" echipamentele.
Daca iti cumperi un televizor si ti se fura in adevarul sens al cuvantului nu ti se inapoiaza altul nou doar pentru ca tu nu ai fost acasa sau dormeai in timp ce ti se fura.
Eu mi-am facut datoria, ce ai platit ai primit, in rest nu am nici o vina. Daca era ceva de la server, conturile se pierdeau, date temporare de cateva zile din cauza lucrarilor la server atunci ai fi fost despagubit.
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mai 11, 2012 11:42 am

ok cum spui tu,eu vad altfel treaba,si daca ai fi fost in locul meu si ai fi bagat atatia bani ai fi facut la fel,dar totusi cred ca ar trebui sa fie treaba ta pentru ca asa iti pierzi playerii si nu o sa mai ai cu cine juca:) si ai sa vezi ca asa o sa fie e furat x,o sa fie furat y,si se mai lasa si vecinii/prietenii lui ca nu vrei sa dai o despagubire sau nu stiu cum sa spun,la mine avand in vedere ca am donat 2 seturi mod la 150 ron puteai sa imi dai 1 inapoi,dar nu vrei ca parca se intampla ceva daca mai faci un set si mi'l dai nu iti ia decat timp altceva nu..:-j
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 12, 2012 12:00 am

Sharon a scris:
ok cum spui tu,eu vad altfel treaba,si daca ai fi fost in locul meu si ai fi bagat atatia bani ai fi facut la fel,dar totusi cred ca ar trebui sa fie treaba ta pentru ca asa iti pierzi playerii si nu o sa mai ai cu cine juca:) si ai sa vezi ca asa o sa fie e furat x,o sa fie furat y,si se mai lasa si vecinii/prietenii lui ca nu vrei sa dai o despagubire sau nu stiu cum sa spun,la mine avand in vedere ca am donat 2 seturi mod la 150 ron puteai sa imi dai 1 inapoi,dar nu vrei ca parca se intampla ceva daca mai faci un set si mi'l dai nu iti ia decat timp altceva nu..:-j

pe tine te macina ciuda ma Smile el si-a facut datoria de a-ti da seturile mod. in rest, chiar poate sa il doara in slit, vorba ta. daca nu iti convine, poti pleca. oricum seturile alea nu le mai primesti. ati putea da tc Smile
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

Data de inscriere : 14/01/2012
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 12, 2012 12:24 am

Sharon a scris:

La ce sa iti dea inapoi modurile Angel?El si-a facut datoria si ti le-a dat dupa ce ai donat si le-ai comandat. Ti le-a luat el?Tu i le-ai dat de buna voie lu' Druid sau cui drq ai zis ca i le-ai dat si e problema ta ca te-a tepuit ala.Zi-mi si mie pe ce servar de metin din cate exista macar unul pe care iti da staful itemele furate inapoi, si pe deasupra fara dovezi doar cu vorbe , cum e cazul tau. Poate tu i le-ai dat modatele cui i le-ai dat de buna voie si sperai ca daca faci topikuri peste topikuri pe forum ca ti-au fost furate iti da alte moduri noi in loc.

Si o tot dai ca ai bagat 360 de lei in joc , asta e problema ta , eu am bagat mult mai mult ca tine , ( cu mult mai mult) si am luat si eu tepe si nu ma mai cac atata pe mine pentru itemele furate si banii care i-am bagat. Asta e am fost prost si am luat teapa , ca si tine de altfel:).

Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 12, 2012 12:38 am

Ai "imprumutat" itemele ? In cazul asta ce sa iti mai fac eu ? Aici tine de mentalitatea ta. Dai niste bani reali pe prietenii virtuale. Nu te-as sfatui niciodata. Ar trebui sa te gandesti putin mai bine inainte de a face asta.
Despagubiri nu se dau pentru asa ceva tocmai pentru ca se poate face abuz de chestia asta. Cumperi 1-2 echipamente, ai ip dinamic, le muti, zici ca ti s-au furat si astepti altul sau altele noi. Asa ceva nu se va intampla.
Despagubirile se intampla doar cand sunt probleme din partea noastra, a serverului.
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 12, 2012 2:30 am

ok angel am inteles si Scren si Venom voi ce va bagati va priveste pe voi ce am patit eu? si ma venom ce te bagi tu ma? cine draq ti'a zis tie ca am dat eu modurile? mananci rahat aiurea fara sa stii dealtfel.Mi le'a furat nu le'am dat voi postati fara sens aici era o dscutie intre mine si angel daca nu v'ati dat seama nu am cerut opiniile voatre asa ca vedetiva de jocul vostru.
am fost furat angel nu imi da nimic inapoi si gata am inteles bafta.
Sus In jos
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 12, 2012 2:50 am

Sharon a scris:
ok angel am inteles si Scren si Venom voi ce va bagati va priveste pe voi ce am patit eu? si ma venom ce te bagi tu ma? cine draq ti'a zis tie ca am dat eu modurile? mananci rahat aiurea fara sa stii dealtfel.Mi le'a furat nu le'am dat voi postati fara sens aici era o dscutie intre mine si angel daca nu v'ati dat seama nu am cerut opiniile voatre asa ca vedetiva de jocul vostru.
am fost furat angel nu imi da nimic inapoi si gata am inteles bafta.

Pai tu te tot kaci ma pe tn de vreo luna ca ai avut incredere in mama drq cand i le-ai dat si aku nu ti le mai da .Dute ma omule si mai lasane drq cu modurile tale si cu banii tai ca de o luna sau mai mult aproape in toate topikurile aduci vorba de modurile tale si de cati bani ai bagat. Ce tu crezi ca esti singuru care a bagat bani in Speed sau ce?Mai scuteste-ne de prezenta ta . Ce vrei sa iti cumpere Angel sau eu antivirus? daca o dai ca nu i le-ai dat tu si ti-au fost furate cu keylogger? E vina cuiva ca esti tu prost si ai incredere in toti? Esti batutu in cap si nu stii ce inseamna : "STAFFUL NU RASPUNDE DE ITEMELE VOASTRE". Trebuie sa iti deseneze cineva ca sa intelegi si sa nu mai tot faci topikuri peste topikuri si reply peste reply ca poate poate tot iti da un mod sau i se face mila lu' drq de tine si iti da moduri.

Ultima editare efectuata de catre Venom in Sam Mai 12, 2012 2:55 am, editata de 2 ori
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 12, 2012 2:53 am

Venom atentie la limbaj te rog sau voi fi nevoit sa te sanctionez.
Sus In jos
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 12, 2012 2:56 am

[Owner]Angel a scris:
Venom atentie la limbaj te rog sau voi fi nevoit sa te sanctionez.
Scuze sefule da devine enervant deja . De o luna se tot plange zilnic de mod.
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 12, 2012 7:04 am

venom daca nu iti convine ceva abtinete nu ma intereseaza parerea ta,si nici nu am adus vorba de tien prin vreun topik sau ceva..cum ziceam veziti de jocul tau obsedatule.chiar nu inteleg de ce ai postat tu aici ca nu ai nici o legatura:))
Sus In jos
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 12, 2012 9:06 am

Sharon a scris:
venom daca nu iti convine ceva abtinete nu ma intereseaza parerea ta,si nici nu am adus vorba de tien prin vreun topik sau ceva..cum ziceam veziti de jocul tau obsedatule.chiar nu inteleg de ce ai postat tu aici ca nu ai nici o legatura:))

Bai fratica daca eram obsedat ca tine faceam si eu 1000000 de topikuri cand am luat si eu teapa.Cat sunt eu on pe metin si cat esti tu ma on( sau erai: Smile )?Hai sa vedem cate minute avem jucate fiecare si vedem care e obsedat (si te-ai apucat de speed cu mult dupa mine).
Si sa iti dau un sfat: daca stii ca esti prost si nu ai dreptate mai bine taci drq din gura . Si in primul rand nu trebuie sa aduci tu vorba de mn ca sa zic ceva , dar devine cam stresant sa vezi un .... care toata ziua isi plange dupa moduri prin toate topikurile si pe tot forumul si face topik peste topik si reply peste reply ca poate tot reuseste sa scoata ceva.
Sa presupunem ca as fi obsedat care ar fi problema ta?Imi dai tu bani ma sa bag in metin, imi dai tu de mancare sau ce?
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 12, 2012 9:27 am

Venom cont banat 1 zi pentru jigniri. Sharon tu urmezi...
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 12, 2012 12:03 pm

Venom a scris:
Sharon a scris:

Bai fratica daca eram obsedat ca tine faceam si eu 1000000 de topikuri cand am luat si eu teapa.Cat sunt eu on pe metin si cat esti tu ma on( sau erai: Smile )?Hai sa vedem cate minute avem jucate fiecare si vedem care e obsedat (si te-ai apucat de speed cu mult dupa mine).
Si sa iti dau un sfat: daca stii ca esti prost si nu ai dreptate mai bine taci drq din gura . Si in primul rand nu trebuie sa aduci tu vorba de mn ca sa zic ceva , dar devine cam stresant sa vezi un .... care toata ziua isi plange dupa moduri prin toate topikurile si pe tot forumul si face topik peste topik si reply peste reply ca poate tot reuseste sa scoata ceva.
Sa presupunem ca as fi obsedat care ar fi problema ta?Imi dai tu bani ma sa bag in metin, imi dai tu de mancare sau ce?

mai obsesie am facut un topik atat in rest unde m'am mai plans? dar ce sa faci si tu te bagi in seama aiurea ca mam cam saturat de tine sa vorbesti unde nu te priveste si fara rost.nu urmez eu angel ca eu stiu sa vorbesc nu ca ala care nu are ce face.gata nu mai raspund unor persoane ca voi care cauta cearta.
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iun 03, 2012 7:33 am

Angel , ar trebui sa modifici unde ai spus la setul de 100 Roni sa pui de exemplu echipamente modate la alegere de la iteme de lvl 1 pana la iteme de lvl 54
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iun 03, 2012 7:56 am

Ðяuiđ. a scris:
Angel , ar trebui sa modifici unde ai spus la setul de 100 Roni sa pui de exemplu echipamente modate la alegere de la iteme de lvl 1 pana la iteme de lvl 54

Pai se pot alege la setul cu 100 de ron orice iteme doar sa nu fie epice.
Sus In jos
Ing3rash
Membru
Membru
Ing3rash

Data de inscriere : 16/06/2012
Varsta : 24
Localizare : In lumea mea :D

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iun 22, 2012 10:52 pm

bv ANGEL
Sus In jos
Cosmin.
Membru
Membru
Cosmin.

Data de inscriere : 05/09/2012
Varsta : 26
Localizare : Botosani

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 07, 2012 11:42 am

Mai bine era inainte cand nu existau modate si toti playerii erau la egalitate. Acum un player care da 150ron poate fi mai bun ca unul care munceste sa isi faca itemele .
Sus In jos
bOoGdaN
Membru
Membru

Data de inscriere : 07/02/2012

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeLun Sept 10, 2012 12:06 am

Cosmin. a scris:
Mai bine era inainte cand nu existau modate si toti playerii erau la egalitate. Acum un player care da 150ron poate fi mai bun ca unul care munceste sa isi faca itemele .
Idem
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeVin Ian 04, 2013 6:06 am

Incepand din 2013 la orice echipament cumparat se pot schimba 4 iteme in maxim 48 de ore de la primire in loc de 3 iteme ca pana acum daca echipamentul nu va convine !
Sus In jos
ReDTz
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 22/04/2011
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeVin Ian 18, 2013 4:06 am

bOoGdaN a scris:
Cosmin. a scris:
Idem

Acum sa va zic si eu ceva nu cred ca 150lei este un capat de tara modatele au fost adaugate pentru a ajuta la platirea hostului si ce mai este de platit la sv.
Pe langa asta prin acesti 150lei voi spuneti ca un modat este mai bun decat un player cu seturi,sa va zic si eu ceva mi se pare o porcarie sau aberatie cea ce ziceti voi.
Un modat se deosebeste de un player prin faptul ca ajuta serverul asa ca este si logic ca modul iti da un avantai,e ca si cum profa imi zice "fi atent la tabla" si eu ii raspund "afara ploua" nu se leaga:)).
Sus In jos
hoster97
Membru
Membru

Data de inscriere : 10/01/2013

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Apr 11, 2013 9:46 am

Angel ar trebui sa faci un topic cu toate valorile posibile pe echipamentele modate:D In caz ca nu e:)) Eu nu am gasit:D
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Echipamente Modate    Echipamente Modate  - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Echipamente Modate
Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Dau 2 itm modate...
» Dau itm Modate:
» Dau 3 modate....
» Dau itm modate
» Dau itm modate...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum