----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: CONTU BLOCAT X( VREAU RASPUNS NUMA DE LA ANGEL SAU ARDEASH DECI NU VA BAGATI RESTU Mar Iun 07, 2011 9:36 am | |
| bai oamenilor pt ce drq am contu bloca tca ma apuca toti dracii deci lipsesc o zi de la metin2 ca am avut niste prob cu win si ma trezesc cu contu blocat numele contului tehbest sura lvl 98 spunetimi dc am contu blocat
ma adeash miai zis pe chat ca aveam kick hack deci naveam sati zic cum a fost eram in iad lunea aia si cresteam da era lag mare...si era si orazvano ca cre ca ala ma reclamat degeaba ca neam bagat la aceiasi lura de mobi si era lagu mare de tot si la dat afara dp srvr da dupa 2 sec si pe mn ma daduse intelegi? naveam kick hack cum zici tu oricum daca ma debanezi treaba ta daca nu...nam ce sa fac deci sa nu crezi ca te mint ca nam de ce ca nam cine stie ce itm pe cont sirius si king nui mare chestie da oricum vezi ce faci SI CUM TIAM MAI SPUS CA VREAU O DOVADA DAK AS AVEA si te asigur ca a fost o confuzie dintre lag si kick hack deci uitativa bn la dovada aia pe care cred..ca o aveti si daca nu am ca chiar nam cer debanarea contului
Ultima editare efectuata de catre Assasin;x in Joi Iun 09, 2011 12:14 am, editata de 3 ori | |
|
ByDark Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: asaaaaa Mar Iun 07, 2011 10:33 am | |
| 1 ban no se da degeaba:) daca sa dat a fost pt ca ai folost x3dmg kick dmg sau ca ai facut reclama
Dar dn cate se vede ai toate sansele sa ramai asa | |
|
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: Re: CONTU BLOCAT X( VREAU RASPUNS NUMA DE LA ANGEL SAU ARDEASH DECI NU VA BAGATI RESTU Mar Iun 07, 2011 12:09 pm | |
| nam folosit hack dmg kick sau sa faca reclama sau pk mode sau tot ce ai zis tu astept un raspuns de la ardeash sau angel si evident o dovada | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CONTU BLOCAT X( VREAU RASPUNS NUMA DE LA ANGEL SAU ARDEASH DECI NU VA BAGATI RESTU | |
| |
|