GoodWather Membru
Data de inscriere : 06/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Timisoara
| Subiect: DAU CONT RO SAU ITEME DE PE EL PE CE IMI OFERA ANGEL SAU RESTU Sam Ian 15, 2011 10:23 am | |
| Server :Draco Level:30 Arme: - Fms:+5 cu tare impotriva orcilor +4%,Sansa incetinirii 4$ paguba medie 15% Pc -2%piatra anti razboinic +3 -Lata +8 " normala fara paitre pe ea" - AM UITAT SA MENTIUNEZ K AM SI UN RIB +4..............SCZ K NU AM SCRIS DE LA INCEPUT........... -Tigru +7 cu aparare +6 -Leu +4 cu "sansa de a bloca atacul corporal" -Bretara de argint +5 -Cercei de abanos +5 -Sabie de argint +6 cu int +6 si tarie +5 -Sabie barbar +5 cu "tare impotriva orcilor +4%" -Halebarda +8 cu "tare impotriva orcilor +4%" -Bretara de aur alb +4 -Bani" 10kk Dau contu pe iteme pe speed sau pe Gm pt un anumit timp... Angel sa mai discutam contacteazama la ID : bossu_alex77 sau PM pe forum sau in joc!
r3sp3cT Angel & Ardeash!
Multa sanatate tuturor!
Ultima editare efectuata de catre GoodWather in Sam Ian 15, 2011 11:25 pm, editata de 1 ori | |
|
Alexutzu88 Membru Elite
Data de inscriere : 25/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Constanteazn:X:X:X
| Subiect: Re: DAU CONT RO SAU ITEME DE PE EL PE CE IMI OFERA ANGEL SAU RESTU Sam Ian 15, 2011 10:24 am | |
| Baga si niste poza;)
ca sa fim siguri ka nu ie tzeapa... | |
|
GoodWather Membru
Data de inscriere : 06/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: DAU CONT RO SAU ITEME DE PE EL PE CE IMI OFERA ANGEL SAU RESTU Sam Ian 15, 2011 10:29 am | |
| Iti zic cu sinceritate...nu mai am ro in PC pt k lam sters k Pc meu nu este foarpte performant si nu rezista sa aiba 2 metine in el......mi se bloca. Dar dak vrei il descarc mai odata da nu acu peste 2 sapt si ne intalnim..
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: DAU CONT RO SAU ITEME DE PE EL PE CE IMI OFERA ANGEL SAU RESTU | |
| |
|