| Va rog vreau putina atentie si un raspuns! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
bibanu Membru
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Bukuresti
| Subiect: Va rog vreau putina atentie si un raspuns! Mier Aug 24, 2011 1:09 pm | |
| Salut! As dori sa mi se debaneze contul pe care am primit ban ip necunoscand motivele neavand hack-uri sau alte configuri care sa ma ajute in joc...si imi doresc mult sa mai particip la eventel de pe Metin2RoSpeed si in acelasi timp imi mai doresc daca sa poate sa imi primesc armele innapoi deoarece am donat 70lei impreuna cu prietenii mei care si acestia au luat ban, acestia nu mai vor sa joace pe acest server dar eu inca imi doresc acest lucru...asa ca imi doresc mult debanarea! unul din caractere se numea:King si era pe regatul:Rosu | |
|
| |
Mircea12345 Membru
Data de inscriere : 18/08/2011 Varsta : 30 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Va rog vreau putina atentie si un raspuns! Mier Aug 24, 2011 1:18 pm | |
| eu imi aduc aminte de tine, te stiu , daca esti King cel pe care il cunoasteam eu de mai demult , daca esti el , pro debanarea , pemtru ca acel king era un baiat super ok , de treaba si nu folosea coduri si cheat-uri,... Pro debanare... doar daca esti acel king .... dak nu , atunci nu stiu si nu ma bag | |
|
| |
bibanu Membru
| Subiect: Re: Va rog vreau putina atentie si un raspuns! Mier Aug 24, 2011 1:20 pm | |
| daca ma stii ca acel king cre eram ninja sau war da eu sunt acela | |
|
| |
Mircea12345 Membru
Data de inscriere : 18/08/2011 Varsta : 30 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Va rog vreau putina atentie si un raspuns! Mier Aug 24, 2011 1:23 pm | |
| | |
|
| |
Op3nN Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 29 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Va rog vreau putina atentie si un raspuns! Mier Aug 24, 2011 3:24 pm | |
| - Zauras a scris:
- War . Pro debanare
daca zice Zauras zic si eu pro
Ultima editare efectuata de catre Op3nN in Joi Aug 25, 2011 4:09 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Va rog vreau putina atentie si un raspuns! Mier Aug 24, 2011 8:31 pm | |
| ba ma lasati toti faceti asa..... folositi hackuri in prostie iar apoi faceti pe nevinovatii nu se pot bana conturi degeaba opene ai uitat sa scrii? ) | |
|
| |
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| |
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| |
| |
edym4a123 Membru
Data de inscriere : 25/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Focsani
| Subiect: Re: Va rog vreau putina atentie si un raspuns! Joi Aug 25, 2011 1:23 am | |
| - bibanu a scris:
- Salut! As dori sa mi se debaneze contul pe care am primit ban ip necunoscand motivele neavand hack-uri sau alte configuri care sa ma ajute in joc...si imi doresc mult sa mai particip la eventel de pe Metin2RoSpeed si in acelasi timp imi mai doresc daca sa poate sa imi primesc armele innapoi deoarece am donat 70lei impreuna cu prietenii mei care si acestia au luat ban, acestia nu mai vor sa joace pe acest server dar eu inca imi doresc acest lucru...asa ca imi doresc mult debanarea! unul din caractere se numea:King si era pe regatul:Rosu
pro | |
|
| |
bibanu Membru
| Subiect: Re: Va rog vreau putina atentie si un raspuns! Joi Aug 25, 2011 3:11 am | |
| Nu fac pe nevinovatul pur si simplu prima data mi-a fost blocat contul iar la cateva zile pur si simplu aveam ban ip... | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Va rog vreau putina atentie si un raspuns! Joi Aug 25, 2011 3:12 am | |
| - bibanu a scris:
- Nu fac pe nevinovatul pur si simplu prima data mi-a fost blocat contul iar la cateva zile pur si simplu aveam ban ip...
oricum sti ca parerea lor nu conteaza contul til deblocheaza doar daca o sa donezi | |
|
| |
bibanu Membru
| Subiect: Re: Va rog vreau putina atentie si un raspuns! Joi Aug 25, 2011 3:18 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Va rog vreau putina atentie si un raspuns! | |
| |
|
| |
| Va rog vreau putina atentie si un raspuns! | |
|