..::[TheBoy]::.. Membru Elite
Data de inscriere : 26/02/2011 Varsta : 29 Localizare : Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta
| Subiect: Angel sau ardeash uitativa (daca gresesc cumnva sau fac reclama... stergeti tripicul nu imi dati ban e o propunere) Mier Mai 11, 2011 6:13 am | |
| Uitati la ce m-am gandit eu pt infrumusetarea jocului: a fie introsuse in joc animale de calarit Ex: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si preferatul meu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sper k nu fac reclama..daca fac reclama stergeti tropicul SA AUD PARERI !!! [fast] Angesl scz daca gresesc cu cva | |
|
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Angel sau ardeash uitativa (daca gresesc cumnva sau fac reclama... stergeti tripicul nu imi dati ban e o propunere) Joi Mai 12, 2011 9:24 am | |
| scuze ca ma bag dar vreau sa-ti spun doar doua lucruri: nu faci reclama daca nu ar fi fost oficialul,probabil nici speed nu s-ar fi facut si al 2-lea -cele mai tari animale de calarit,numai ca daca s-ar fi bagat animalele astea imagineaza-ti ce lag infern ar fi | |
|
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Angel sau ardeash uitativa (daca gresesc cumnva sau fac reclama... stergeti tripicul nu imi dati ban e o propunere) Vin Mai 13, 2011 12:05 am | |
| Ar fi un lag infernal !!
Topic Inutil TC !! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Angel sau ardeash uitativa (daca gresesc cumnva sau fac reclama... stergeti tripicul nu imi dati ban e o propunere) | |
| |
|