| Angel o propunere , daca este nevoie te ajut | |
|
+10Annabelle tฬเรt lє๓0ภєl ♫JυѕтOνєя™♫ Isabella GodFather♥ Hokage Cosmin DjComsa Kingdoo VyLyFiRsT sAAb 14 participanți |
Pro / Contra ? | 1.Pro | | 72% | [ 23 ] | 2.Contra | | 28% | [ 9 ] |
| Total voturi : 32 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Lun Ian 24, 2011 9:57 am | |
| Angel , as propune sa se stearga sectiunea RECRUTARI MODERATORI , deoarece este inchisa si nu se mai foloseste , si acolo sa fie o sectiune cu muzica , photoshop , sa nu se umple aici cu tot felul de porcarii , si sa fie doar 2 topicuri , in care sa posteze toti playerii , daca este nevoie te pot ajuta si eu astept pareri ! | |
|
| |
VyLyFiRsT Membru Elite
Data de inscriere : 11/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Da
| |
| |
Kingdoo Membru
Data de inscriere : 18/11/2010
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Lun Ian 24, 2011 10:20 am | |
| Si de unde sa stie mha playeri cand se recruteaza moderatori pe chat? ce ideei ai si tu | |
|
| |
DjComsa Membru
Data de inscriere : 14/01/2011 Varsta : 26 Localizare : Oriunde(ma duce capul):))
| Subiect: Poi... Lun Ian 24, 2011 10:21 am | |
| O sa vina o vreme cand vor trebui recrutati moderatori... | |
|
| |
sAAb Helper
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Lun Ian 24, 2011 10:24 am | |
| Kingdoo si DjCosma , cand se recruteaza moderatori pe chat , angel anunta la ACTUALIZARI [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Asa a facut mereu ,acea sectiune a fost facuta inainte ca Angel sa fie "turnat" de firma de hosting , si nu s-a mai ocupat de ea ! Nu vorbiti daca nu sunteti vechi pe forum , eu stiu ce zic .. | |
|
| |
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Lun Ian 24, 2011 10:25 am | |
| - DjComsa a scris:
- O sa vina o vreme cand vor trebui recrutati moderatori...
Asta e adevarat Saab macar stii ce zici bro? 1:O sa mai fie recrutari de mod 2:Nu ii spui tu lui angel ce sa faca 3:Exista o categorie pentru photoshop sh muzica... aia se numeste DISCUTII LIBERE | |
|
| |
sAAb Helper
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Lun Ian 24, 2011 10:31 am | |
| Hookage , daca vrei sa pari interesant , te anunt ca la ultimele 2 recrutari de helperi/moderatori/super moderatori , nu s-a folosit acea seciune , iar in al- II - lea rand , nu i-am zis lui Angel ce sa fac , a fost o propunere , si al 3 lea rand , in aceasta sectiune este balamuc foarte mare , toti scriu ce ii taie capul , ziceam sa fie o sectiune , unde sa scrie muzica si Photoshop , si ce mai vrea Angel , iar aici sa ramana cu restul | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Lun Ian 24, 2011 10:41 am | |
| am vb cu angel mai de mult si a zis ca o sa faca dar nu stiu acu reamintitii
PRO | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Lun Ian 24, 2011 11:01 am | |
| Nu va mai certati deoarece nu rezolvati nimic acea sectiunea a fost facuta de ardeash si daca Angel si ardeash considera ca este necesara o seciunea pentru muzica si altele vor face nu il mai stresati acum pt ca are multe pe cap!
Daca mai vad cearta dau T.C si alegerile pe acest forum sunt luate de Angel impreuna cu ardeash sa fie clar pentru toti! | |
|
| |
sAAb Helper
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Lun Ian 24, 2011 11:46 am | |
| Issabela , stiu ca alegerile sunt luate de ei , eu doar am facut o propunere | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Lun Ian 24, 2011 11:49 pm | |
| Sunt pro cu crearea sectiunii de care vorbesti uh dar contra stergerii sectiunii cu Recrutari,se vor mai face recrutari!
Deci si pro si contra:))) | |
|
| |
tฬเรt lє๓0ภєl Membru Elite
Data de inscriere : 05/05/2010 Localizare : Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Mar Ian 25, 2011 12:31 am | |
| Nu e o idee deloc rea....in loc sa se mai faca n-spe topicuri cu nume de "PRIMA CREATIE" sau "Photoshop"...Mi se pare ca e mai bine sa fie o sectiune specifica:)
PS:PROOO | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| |
| |
abc Membru
Data de inscriere : 08/09/2010
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Mar Ian 25, 2011 5:24 am | |
| | |
|
| |
Ale3X Membru
Data de inscriere : 10/01/2011 Localizare : a treia casa pe dreapta:P
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Mar Ian 25, 2011 5:32 am | |
| | |
|
| |
sAAb Helper
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Mar Ian 25, 2011 5:55 am | |
| Va multumesc pentru intelegere ) ! | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Mier Ian 26, 2011 8:32 am | |
| pro cand faceti shi voi tutorial "cum se lucreaza cu photoshop" si site cu photoshop ... sunt nelamurit rau cu chestia asta | |
|
| |
sAAb Helper
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut Joi Ian 27, 2011 5:43 am | |
| Astept raspunsul lui Angel | |
|
| |
fuNNN^ Membru
Data de inscriere : 19/11/2010 Varsta : 29 Localizare : Braila ;x
| Subiect: :) Dum Ian 30, 2011 12:15 am | |
| are o idee foarte buna~[PRO]~ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Angel o propunere , daca este nevoie te ajut | |
| |