| angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
PN Membru
Data de inscriere : 29/01/2011
| Subiect: angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Dum Ian 30, 2011 1:17 am | |
| am nevoie de un mic ajutor...as vrea sa reintru in posesia vechiului meu cont de pe forum, PN^_^13 ...cum fac asta? cand incerc sa ma conectez imi zice ca am fost exlus din acest forum ....totusi apar in el ciudat multumesc anticipat | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Lun Ian 31, 2011 6:35 am | |
| Topicul a fost redeschis!
Daca iti spune ca ai fost exclus din acest forum e posibil sa fi banat pe acel cont... | |
|
| |
chitarutza Membru
Data de inscriere : 12/11/2010
| Subiect: Re: angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Lun Ian 31, 2011 9:24 am | |
| chiar inainte de a se inchide serveru pentru tot deauna (asa credeau toti) nustiu cum chiar in ziua in care a scris angel ca sa inchis si mia imi scria lafel cu alt cont nul mai tin minte era pe forum da nu scria ca sunt banat doar ca am fost exclus din acest forum dar ceilalti puteau posta nush dc | |
|
| |
PN Membru
| Subiect: .. Lun Ian 31, 2011 9:40 am | |
| banat? :O | |
|
| |
Inf€®n@l..G!rL{B!a} Membru
Data de inscriere : 02/02/2011 Varsta : 30 Localizare : Rm Valcea:X:X
| |
| |
PN Membru
| Subiect: .. Joi Feb 03, 2011 1:17 am | |
| uh dc raspunzi aici daca nu ai nimic inteligent de zis? :-s ....nu are cum sa fiu banat...din cate stiu nu am fost avertizat deloc... | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| |
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Joi Feb 03, 2011 2:22 am | |
| Contul a fost banat si asa va ramane. Cand se inchisese serverul conturile nu fusesera banate oricum. Nu mai tin minte de ce dar cu siguranta nu a fost banat pentru nimic. Daca doresti sa ramai, vei ramane pe acesta ! | |
|
| |
PN Membru
| Subiect: .. Joi Feb 03, 2011 3:26 am | |
| mda...fara motiv ...si cat am mucit pe el...dar asta e... totusi nu imi amintesc sa fi incalcat vreo regula...chiar am intrat pe cont in ziua in care se anuntase inchiderea serverului pacat si dupa ce a fost inchis serverul nu am mai intrat pe forum pana acum cateva zile, cand am aflat de redeschiderea lui pe un alt server de la un baiat ce joaca aici hmmm...nu ar trebuie sa apara la contul ala si motivul banului? ...din cate stiu asa se obisnuieste | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate | |
| |
|
| |
| angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate | |
|