Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasaangel, ardeash, un mic ajutor daca se poate EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate

In jos 
+3
Isabella
Amethist
PN
7 participanți
AutorMesaj
PN
Membru
Membru

Data de inscriere : 29/01/2011

angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Empty
MesajSubiect: angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate   angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Icon_minitimeDum Ian 30, 2011 1:17 am

am nevoie de un mic ajutor...as vrea sa reintru in posesia vechiului meu cont de pe forum, PN^_^13 Sad ...cum fac asta?

cand incerc sa ma conectez imi zice ca am fost exlus din acest forum Neutral ....totusi apar in el Sad

ciudat

multumesc anticipat Razz
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate   angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Icon_minitimeDum Ian 30, 2011 1:31 am

Incearca dupa alt browser poate iti va merge !.. Smile
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate   angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 6:35 am

Topicul a fost redeschis!

Daca iti spune ca ai fost exclus din acest forum e posibil sa fi banat pe acel cont...
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
chitarutza
Membru
Membru

Data de inscriere : 12/11/2010

MesajSubiect: Re: angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate   angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 9:24 am

chiar inainte de a se inchide serveru pentru tot deauna (asa credeau toti) nustiu cum chiar in ziua in care a scris angel ca sa inchis si mia imi scria lafel cu alt cont nul mai tin minte era pe forum da nu scria ca sunt banat doar ca am fost exclus din acest forum dar ceilalti puteau posta nush dc scratch
Sus In jos
PN
Membru
Membru

MesajSubiect: ..   angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 9:40 am

banat? :O Sad
Sus In jos
Inf€®n@l..G!rL{B!a}
Membru
Membru
Inf€®n@l..G!rL{B!a}

Data de inscriere : 02/02/2011
Localizare : Rm Valcea:X:X

MesajSubiect: Re: angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate   angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Icon_minitimeMier Feb 02, 2011 11:15 pm

da banat lol! study
Sus In jos
PN
Membru
Membru

MesajSubiect: ..   angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Icon_minitimeJoi Feb 03, 2011 1:17 am

uh dc raspunzi aici daca nu ai nimic inteligent de zis? :-s

Neutral ....nu are cum sa fiu banat...din cate stiu nu am fost avertizat deloc...
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate   angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Icon_minitimeJoi Feb 03, 2011 1:33 am

PN a scris:
uh dc raspunzi aici daca nu ai nimic inteligent de zis? :-s

Neutral ....nu are cum sa fiu banat...din cate stiu nu am fost avertizat deloc...

pn inseamna ca ai luat ban! si eu pe contul asta cand incercam as intru cand ma lasasem imi zicea ai fost exclus din acest forum!Totusi vorbeste cu angel poate ti-l debaneaza Wink

Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate   angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Icon_minitimeJoi Feb 03, 2011 2:22 am

Contul a fost banat si asa va ramane. Cand se inchisese serverul conturile nu fusesera banate oricum.
Nu mai tin minte de ce dar cu siguranta nu a fost banat pentru nimic.
Daca doresti sa ramai, vei ramane pe acesta !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
PN
Membru
Membru

MesajSubiect: ..   angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Icon_minitimeJoi Feb 03, 2011 3:26 am

mda...fara motiv Neutral ...si cat am mucit pe el...dar asta e...
totusi nu imi amintesc sa fi incalcat vreo regula...chiar am intrat pe cont in ziua in care se anuntase inchiderea serverului Sad

pacat Sad

si dupa ce a fost inchis serverul nu am mai intrat pe forum pana acum cateva zile, cand am aflat de redeschiderea lui pe un alt server de la un baiat ce joaca aici Sad

hmmm...nu ar trebuie sa apara la contul ala si motivul banului? Neutral ...din cate stiu asa se obisnuieste Sad
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate   angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate Icon_minitime

Sus In jos

angel, ardeash, un mic ajutor daca se poate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» O mica Lamurire daca se poate
» ajutor Ardeash!
» Dak se poate =)) va rog uun mik ajutor.....
» Am si eu o problema daca se poate rezolva!
» ceva raspunsuri daca se poate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: