Subiect: Am si eu o problema daca se poate rezolva! Sam Noi 12, 2011 1:22 am
Salut la toti!am si eu o problema!Nu stiu ce GM mi-a blocat chatu!Da,Respect GM-u ce mi la blocat pentru ca am injurat!Dar totul este ca nu am timp!Asta inseamna definitiv?sau? Multumesc pentru intelegere! O zi buna la toti!
7Pacate Membru Elite
Data de inscriere : 29/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Satu-Mare
Subiect: Re: Am si eu o problema daca se poate rezolva! Sam Noi 12, 2011 1:44 am
nu iti arata timpu o sa iti treaca cand iti va trece dak ai injurat ffff urat max 24h poate sati dee.....
Yelawolf Membru
Data de inscriere : 19/10/2011
Subiect: Re: Am si eu o problema daca se poate rezolva! Sam Noi 12, 2011 1:47 am
7Pacate a scris:
nu iti arata timpu o sa iti treaca cand iti va trece dak ai injurat ffff urat max 24h poate sati dee.....
Nu era cine stie ce injuratura:))! ieri seara cand sa inchis serveru...si sa anuntat in chat ca se inchide pentru mantenta zicea unu! plss gm nul inchide:)) si eu iam zis ho ba obsedatule ca e numa o ora!si cam atat!:Dms foarte mult pt raspuns!Respect
7Pacate Membru Elite
Data de inscriere : 29/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Satu-Mare
Subiect: Re: Am si eu o problema daca se poate rezolva! Sam Noi 12, 2011 4:29 am
Yelawolf a scris:
7Pacate a scris:
Nu era cine stie ce injuratura:))! ieri seara cand sa inchis serveru...si sa anuntat in chat ca se inchide pentru mantenta zicea unu! plss gm nul inchide:)) si eu iam zis ho ba obsedatule ca e numa o ora!si cam atat!:Dms foarte mult pt raspuns!Respect
Aaa pai atunci nu ai mai mult de o ora mute:P
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
Subiect: Re: Am si eu o problema daca se poate rezolva! Dum Noi 13, 2011 11:45 am
* Mutul iti trece dupa o anumita perioada (depinde cate h ai) , nu-ti apare timpu ca pe ro .
Raspuns primit. T.c.!
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Am si eu o problema daca se poate rezolva!