| Angel sau ardeash Raspundeti | |
|
+8╚»Dracila«╝ PrototypE xNessquick xXxNightAnGeLxXx Hokage Cosmin DidyX ..::[TheBoy]::.. ByDark 12 participanți |
Merita Ban? | DA ! | | 64% | [ 9 ] | Nu! | | 0% | [ 0 ] | E hot da! | | 14% | [ 2 ] | Nu nu merita! | | 21% | [ 3 ] |
| Total voturi : 14 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
ByDark Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Angel sau ardeash Raspundeti Mier Mai 11, 2011 5:59 am | |
| Salutare mam saturat pana peste cap ! Rockangel a dat din nou lovitura.. A mai furat o persoanam. Acest netrebnic profita pera mult de toate persoanele Si le fura:| se da prieten apoi ataca ca un sarpe veninos:| Inteleg ca noi ceilalti suntem putin vinovati ca acceptam negot cu el Dar e prea de tot neam saturat:| el profita de asta .. Ga angel inteleg ca nu Se poate face nimic pt ca pur sh simplu noi am acceptat negotu:| dar hai sa lasam Plaiery sa aleaga la vot:| de prea mult tmp acest Rockangel profita de Naivitatea celorlalti:| fura pe cnva apoi vine pe alt cont din cele 3:) RockAngel mai este si Dichisitul sau TheOnix nu va lasati inselat de el Victima de azi: Dice (Warrior regatu red) Victima de ieri: Assasin4Ev3rr Victima de alaltaieri: Diavollu Victima de acu 4 zile: ShikaStylle Victima de acu 1 saptamana: Eu Cat o sa mai continue asa? doar pe simplu fapt ca nu se face nimic? Toty cei care au fost inselati de catre acest dobitoc lasati Reply! Va rog nu dati TC!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
..::[TheBoy]::.. Membru Elite
Data de inscriere : 26/02/2011 Varsta : 29 Localizare : Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta
| Subiect: Re: Angel sau ardeash Raspundeti Mier Mai 11, 2011 6:04 am | |
| - ByDark a scris:
- Salutare mam saturat pana peste cap ! Rockangel a dat din nou lovitura..
A mai furat o persoanam. Acest netrebnic profita pera mult de toate persoanele Si le fura:| se da prieten apoi ataca ca un sarpe veninos:| Inteleg ca noi ceilalti suntem putin vinovati ca acceptam negot cu el Dar e prea de tot neam saturat:| el profita de asta .. Ga angel inteleg ca nu Se poate face nimic pt ca pur sh simplu noi am acceptat negotu:| dar hai sa lasam Plaiery sa aleaga la vot:| de prea mult tmp acest Rockangel profita de Naivitatea celorlalti:| fura pe cnva apoi vine pe alt cont din cele 3:)
RockAngel mai este si Dichisitul sau TheOnix nu va lasati inselat de el
Victima de azi: Dice (Warrior regatu red)
Victima de ieri: Assasin4Ev3rr
Victima de alaltaieri: Diavollu
Victima de acu 4 zile: ShikaStylle
Victima de acu 1 saptamana: Eu
Cat o sa mai continue asa? doar pe simplu fapt ca nu se face nimic?
Toty cei care au fost inselati de catre acest dobitoc lasati Reply!
Va rog nu dati TC!!!!!!!!!!!! are hack trade? | |
|
| |
ByDark Membru
| Subiect: nooo Mier Mai 11, 2011 6:05 am | |
| Nu pur si Simplu le spune celor care dau negot cu el ca pe X arma da vreo nosh cate:) sau leo cere la un duel apoi Acel x io da sh cand o cere la loc da log out RockAngel asta:) si asa fura:) | |
|
| |
DidyX Membru Elite
Data de inscriere : 21/12/2010 Varsta : 25 Localizare : In Iad ku priethenii >:)
| Subiect: Re: Angel sau ardeash Raspundeti Mier Mai 11, 2011 6:10 am | |
| | |
|
| |
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
| Subiect: Re: Angel sau ardeash Raspundeti Mier Mai 11, 2011 6:11 am | |
| Nu inteleg de ce voi le dati itemele?
Totusi...nu prea e bine ce face...
Pro.. | |
|
| |
ByDark Membru
| Subiect: shhhhhhhh Mier Mai 11, 2011 6:12 am | |
| Mane daca tie cnva tear fi tov de 2 luni adc sa te intelegi la catarama cu el.. sh dupa 2 luni sa se schimbe asa de rau:| incat sa te fure de excalibur de etc.. tie nu ti sar face un gol.. in inm,?... adc na... atata tmp crezut ca fratele.. sh dntro data... poc... | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Angel sau ardeash Raspundeti Mier Mai 11, 2011 6:19 am | |
| Enigma nu trb sa ai incredere in ap nimeni Nici chiar in mine nici in rockangel nici in nimeni... tentatia de ati loa item-ul e mult prea mare.... Eu in joc am incredere doar in vreo 4 oameni... iar tu esti unu din ei... Sunt PRO pentru ca cred ca nimeni nu merita sa ii se intample un astfel de lucru.. Sti cum se spune E foame de bani ... e aici e foame dup itm ... | |
|
| |
ByDark Membru
| Subiect: seeeeeee Mier Mai 11, 2011 6:23 am | |
| Frate macar de ar fi asta:-j daca as sti ca sar opri as pune eo 30 ley sh as dona si toate md leas da lui dar el tot continua doar de la un game:| daca ar avea o putere lar da jos de la conducere pe GaAngel doar ca sa preia El comanda:| asa obsedat de joc:| barim nu inteleg dc fura att:| nc macar nu se alege cu ceva in realitate:| sa fi zis.. da ba frate am, furat un semi-om si acum, pt asta primesc un million si o bicicleta:-j dar no:| no se alege cu nmc.. fura de dragul de a fura:| sh dezamageste rau:| | |
|
| |
xNessquick Membru
Data de inscriere : 13/02/2011 Varsta : 27 Localizare : Arad
| Subiect: Angel sau ardeash Raspundeti Mier Mai 11, 2011 6:45 am | |
| | |
|
| |
ByDark Membru
| Subiect: startttttt Mier Mai 11, 2011 6:53 am | |
| ''Bro'' Asta o zice el mereu ca sa se dea unsor.. pe sub pielea victimei apoy... hap o insfaca:-j dulcegarii... sh dupa ce te fura incepe cu ''ba'' sau cu ''ce ma'' | |
|
| |
PrototypE Membru Elite
Data de inscriere : 16/02/2011 Varsta : 28 Localizare : La Locatie =)
| Subiect: Re: Angel sau ardeash Raspundeti Mier Mai 11, 2011 9:20 am | |
| eu nu ma joc speed dar ar merita ceva profita cam mult
ps: eu nu ma jok speed pt ca nu sunt foarte multi oameni cinstiti | |
|
| |
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| Subiect: Re: Angel sau ardeash Raspundeti Mier Mai 11, 2011 9:24 am | |
| | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Angel sau ardeash Raspundeti Mier Mai 11, 2011 9:49 am | |
| nici macar kick nar merita ptr...ca ...nu va pune satana sa faceti negot cu el ...voi vo faceti cu mana voastra asa ca nu merita ban | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
Data de inscriere : 09/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Angel sau ardeash Raspundeti Mier Mai 11, 2011 9:50 am | |
| Merita ban
si p mne ma furat odata ! :-w
dar eram cu cont de 75... | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Angel sau ardeash Raspundeti Mier Mai 11, 2011 10:05 am | |
| Mda... Poi ardeash/angel nu au ce face...deoarece nimeni nu va pune sa dati accept... ... | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Angel sau ardeash Raspundeti Mier Mai 11, 2011 10:31 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Angel sau ardeash Raspundeti | |
| |
|