Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaEchipamente complete !!! - Pagina 6 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Echipamente complete !!!

In jos 
+56
Tavi
Dumii
BlackArrow
i0nu7z
Coca-Cola;x
Algozonn
w1cKEE
SpeeDutzu
OV1D1UU
leonardo123
rtcosmin
Zn3pu
diedeath
agentk232
TeFutInGuraAngel
TheBestKing96
Ahyle
ByDark
Sick
Amethist
----->>Viruss<<-----
Isabella
10scarface1000
marius22041994
Op3nN
DREY
Joke
DoExPuFuLeTe
..::[TheBoy]::..
pită_cu_gem
.Úniqúe
ReDTz
TheAssassin
zmR
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr
NinjaxesRO ^_^
SoulKeeper
AntiNoob
TheSuperK0er
GodFather♥
JaMaicaStylle's
InG3rDiGiTaL
TakeThat
DarkyFunnky
Leonidas
Amidamaruu
♫JυѕтOνєя™♫
DarkMeiden
deyu19 ;x
♥Michael♥
[Owner]Angel
Marius Sorin
--->Munie<---
^_^ZCF^_^
sAAb
ardeash
60 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorMesaj
Leonidas
Membru
Membru
Leonidas

Data de inscriere : 28/01/2011

Echipamente complete !!! - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: salut   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 11:38 pm

din lipsa de ocupatie citeam si eu comenturile si nu mi se pare ca 150 lei pentru setu' de iteme e o suma "exagerata" cum ziceti voi , pe alte servere sunt mult mai scumpe itemele , si chestia cu cartelele , nu aveti voi peste 14 ani , dar au parintii vostri , intrebatii pe ei daca vor sa va ajute , sau sa va dea o mama de bataie Smile) . Imi place serverul , evolueaza in bine , felicitari Angel Smile
Sus In jos
diedeath
Membru
Membru

Data de inscriere : 09/04/2011
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 5:43 am

ft bune is seturile astea Very Happy
Sus In jos
Zn3pu
Membru
Membru

Data de inscriere : 29/06/2011

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeVin Iul 01, 2011 4:24 pm

Daca o tineti tot asa.. o sa ramana doar modatii si ' noobii ' pe acest server, nu e de ajuns ca..Comercializati arme modate, v-ati apucat sa faceti si seturi modate cu valori magice pe care doar pe acest server de metin le-am intalnit(si ma refer la faza in care sustineti ca se poate pune ori ce bonus pe ori ce item). Pacat, distrugeti ceva frumos.

Apropo, Unde este fairplay-ul ?! Si care mai e rostul jocului cand stii ca ala care si-a luat set pe bani v-a face ravagii, iar tu care nu ai asa ceva, si incerci sa te dezvolti prin munca n-o sa ajungi nici macar jumate la fel de bun ca el.

Nu credeti ca a-ti cam exagerat?..

Si cat dumnezeu poate sa coste intretinerea pe luna, incat nu va permiteti doar prin metode de genul?!
Sus In jos
rtcosmin
Membru
Membru

Data de inscriere : 08/06/2011
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Ce ar trebuii facut   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 6:03 am

Cred ca itemele modate ar trebui sa fie cumparate nu numai la echipament complet ci si pe bucati deoarece nu toti vrem tot ce include echipamentul .
Alta sugestie pe care o dau este ca armele de gm sa fie puse si in joc la un NPC dintr-o harta mai greu de ajuns unde trebuie sa spargi niste metine sa omori mobi etc si acolo sa coste 2kkk. (Angel harta aceasta exista pe metin2GX si sper sa o implementezi cat de curand cel putin pe ea nu si NPC-ul cu armele).
Continua sa lucrezi la server pentru ca faci oa treaba foarte buna.
Sus In jos
leonardo123
Membru
Membru
leonardo123

Data de inscriere : 29/05/2011

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 9:05 am

EU NU INTELEG CE SUNTETI ASA NEMULTUMITI!!! Pai de exemplu la 150 lei iti iei 8 itm modate.NUMAI PAPUCI POT AVEA: REZ WAR REZ SURA REZ NINJA SI SAMAN SI INCA 3 TARI DECI DIN START VA DATI SEAMA CA 6 ITM DACA VILEATI FACE ASA CE FEL ATI DA?Bine ca pe unele mai pui pv e alta treaba dar zik ca idee daca iti pui pe papuci coif bratara si colier numa rez si tarie si pe celelalte pv aparare magie .... VA DATI SEAMA CUM LUATI DMG?Asa ca nu mi se pare scump delok!CU MA ZIS SI ANDREASH ESTE ECHIPAMENT SI LA 100 DE LEI NU NEAPARAT 150 DE LEI
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 1:05 am

Nu va mai plangeti atat ca 150 ron nu este o avere daca vrei sa fii cel mai bun si sa nu te mai omara nimeni poti face un mic sacrificiu si gandestete ca seste pentru intretinerea serverului..
Sus In jos
SpeeDutzu
Membru Elite
Membru Elite
SpeeDutzu

Data de inscriere : 02/08/2010
Varsta : 25
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 7:59 am

praf a scris:
[Owner]Angel a scris:
In primul rand ganditi-va ca toate itemele mentionate la echipamente desi sunt facute cu bonusurile din joc ele sunt la valorile maxime si voi nu veti putea prinde niciodata toate bonusurile maxime si nici bonusurile dorite exact.
Orice arma cumparata la echipamente au paguba medie 40% si paguba competentei 20% pe langa celelalte bonusuri dorite.
Pe restul itemelor se pot pune absolut orice bonusuri chiar daca acestea nu sunt permise in joc (ex. imun la necunostinta pe papuci !)

Asadar, nu cred ca sunt bani prea multi la un set complet cum doriti si cu ce doriti.
Intelegeti ca daca am pune bonusurile mai mari asta ar insemna ca jocul ar fi doar pentru cei care cumpara aceste echipamente ceilalti jucatori fiind dezavantajati din start. Orice bonus va fi 20% maxim chiar daca normal, in joc, are 15%.

Pai si acum ceilalti jucatori nu sunt dezavantajati din start?Eu, si alti jucatori care nu au situatia financiara de a da 150 ron pentru un set de iteme ne-am chinuit sa bonusam iteme din prima zi din care s-a deschis serverul...si acum nu o sa avem nici cea mai mica sansa in fata jucatorilor cu iteme modate Neutral
Cu chestia asta ati stricat serverul(parerea mea si a altor 1000 de jucatori)

Nu cred cai inteles.Restul jucatorilor care nu doneaza pentru echipament complet nu vor fi la fel de buni ca cei care doneaza,dar gandeste-te ca cei care doneaza au depus si ei bani reali nu 10 yang din joc k?
Sus In jos
w1cKEE
Membru
Membru

Data de inscriere : 19/06/2011

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 4:56 am

Mi se pare cam scump Smile
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 6:56 am

w1cKEE a scris:
Mi se pare cam scump Smile

Sincer poate ma inteleg toti dupa ce am dat 150 ron si am primit echipamentul cum am vrut eu bonusat omor si 10 odata si nu ma omara nimeni...mai ales ca primesti cate 7 Bs pe fiecare item.Este Perfect asa pentru cei ce sunt slabi nu aveti iteme v-ar prine foarte bine un echipament de acest gen.ma bucur ca v-ati gandit la echipamentele astea.
Sus In jos
SpeeDutzu
Membru Elite
Membru Elite
SpeeDutzu

Data de inscriere : 02/08/2010
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeDum Aug 28, 2011 10:37 am

Tare!Bravo!
Sus In jos
Algozonn
Membru
Membru
Algozonn

Data de inscriere : 06/07/2011
Localizare : Brasov :x

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeLun Aug 29, 2011 4:48 am

Angel dece nu vinzi si la bucata itemele MOD?
Le pui si tu cu 30 lei bucata si arma la 50 lei asa tot iesi in profit
si macar putem si noi sa ne facem setu pe parcurs
ca nu avem toti banii deodata :head: si asa vei avea mai multe
fonduri pentru intretinerea servarului...
Daca tu lasi preturile la fel nu o sa ai vanzari prea mari! respect:
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 26/02/2011
Localizare : Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeLun Aug 29, 2011 5:52 am

itm`le modate ma fac sa cred ca Metin2RoSpeed este facut doar cu un singur scop si anume...bani..frate! Neutral
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeLun Aug 29, 2011 6:10 am

..::[TheBoy]::.. a scris:
itm`le modate ma fac sa cred ca Metin2RoSpeed este facut doar cu un singur scop si anume...bani..frate! Neutral
ai dreptate
Sus In jos
i0nu7z
Membru
Membru
i0nu7z

Data de inscriere : 04/08/2011
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeMar Aug 30, 2011 12:01 pm

Am citit si eu primele 4 pagini de pe acest topic si am vazut ca o gramada de playeri nu stiu ce inseamna
[GA]ardeash a scris:
Incepand cu data de 11.03.2011 se vor putea achizitiona urmatoarele echipamente complete si bonusate la cerere:

Acest echipament se bonuseaza de catre STAFF cu ce bonusuri doriti dumneavoastra la valoarile maxime din joc !!!

Daca ai jucat metin pe svr pvp ceva vreme ai sti exact ce sa-ti pui pe iteme si nai sa mai mori decat daca iti da kill gm`ul =]]] doar ai frate 7 bs pe fiecare de pus Smile daca as avea 150 roni de cheltuit n-as ezita sa-mi iau un echipament dinasta Smile dar o sa ma plictisesc rpd de metin cu el .. nas mai avea un scop Smile) decat sa ma pun pe liber si sai bat p toti sau sa ma duc in celelante regate sai bat pe toti...

EDIT :Am citit toate paginile si ce va spun e ca sa nu va mai bateti capu cu copii de 10~14 ani care habar nau sa vorbeasca si ce vorbesc Smile pot sa dau niste citate dar nu vreau sa jignesc pe nimeni =]

PS: i-am vazut pe unii cu set modat gen : rez war rez ninja rez sura rez saman , tare war tare ninja tare sura tare saman Smile) bani aruncati aiurea .
Semi om = tare war tare ninja tare saman tare sura Smile) atat spun .

Inca cv , o intrebare pt angel / ardeash : nu as putea platii in rate ? adica sa pun de 5 ori cate 30 ron si sami iau setu abia cand ajung la 150 ron donati , ca sa ii strang eu nu sunt in stare ca ii cheltui repede Smile)
Sus In jos
BlackArrow
Membru Elite
Membru Elite
BlackArrow

Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 26
Localizare : Sub Bradu de Craciun :P

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeMar Aug 30, 2011 12:34 pm

i0nu7z a scris:
Am citit si eu primele 4 pagini de pe acest topic si am vazut ca o gramada de playeri nu stiu ce inseamna
[GA]ardeash a scris:
Incepand cu data de 11.03.2011 se vor putea achizitiona urmatoarele echipamente complete si bonusate la cerere:

Acest echipament se bonuseaza de catre STAFF cu ce bonusuri doriti dumneavoastra la valoarile maxime din joc !!!

Daca ai jucat metin pe svr pvp ceva vreme ai sti exact ce sa-ti pui pe iteme si nai sa mai mori decat daca iti da kill gm`ul =]]] doar ai frate 7 bs pe fiecare de pus Smile daca as avea 150 roni de cheltuit n-as ezita sa-mi iau un echipament dinasta Smile dar o sa ma plictisesc rpd de metin cu el .. nas mai avea un scop Smile) decat sa ma pun pe liber si sai bat p toti sau sa ma duc in celelante regate sai bat pe toti...

EDIT :Am citit toate paginile si ce va spun e ca sa nu va mai bateti capu cu copii de 10~14 ani care habar nau sa vorbeasca si ce vorbesc Smile pot sa dau niste citate dar nu vreau sa jignesc pe nimeni =]

PS: i-am vazut pe unii cu set modat gen : rez war rez ninja rez sura rez saman , tare war tare ninja tare sura tare saman Smile) bani aruncati aiurea .
Semi om = tare war tare ninja tare saman tare sura Smile) atat spun .

Inca cv , o intrebare pt angel / ardeash : nu as putea platii in rate ? adica sa pun de 5 ori cate 30 ron si sami iau setu abia cand ajung la 150 ron donati , ca sa ii strang eu nu sunt in stare ca ii cheltui repede Smile)
ou omele msito semnatura si imagine cum leai fcut? drunken
Sus In jos
Dumii
V.I.P.
V.I.P.
Dumii

Data de inscriere : 05/02/2011
Varsta : 31
Localizare : My World ;x

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 2:47 am

Bv angel
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Tavi
Helper
Helper
Tavi

Data de inscriere : 24/06/2010
Localizare : Navodari
Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau Razz

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 11:28 am

Bv Angel ai facut RoSpeed pt donati Neutral ...
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Varsta : 27
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 12:31 pm

Huaaaa !!!!

jos cu angel si arde!!!!!!

asti facut speed-u doar pt bani!!!!!

huaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 26/02/2011
Localizare : Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 9:52 pm

CyPaKeR a scris:
Huaaaa !!!!

asta ziceam shi eu cheers vad ca acum intelegeti shi voi ! cheers

Huaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :-q

Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Varsta : 27
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 11:59 pm

Eu team inteles de cand ai venit pe speed:)))

HUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! JOS CU ARDE SI ANGEL!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUAAAAA
Sus In jos
negot4seby
Membru
Membru

Data de inscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Sept 01, 2011 12:17 am

CyPaKeR a scris:
Huaaaa !!!!

REVOLUTIEE!Smile)
Jos cu ITEMELE MODATE<HAI CU SPPEDUULLL VECHI!
Huaaaaaa....Vrem sppedul care era pentru distractie nu pentru donatiii huaaaaaa:@
Sus In jos
TheBestKing96
Membru
Membru
TheBestKing96

Data de inscriere : 15/06/2011

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeVin Sept 02, 2011 3:22 am

Da ma pt voi totul e distractie dar ganditiva asa daca nu donam cum o sa palteasca hostu?
Si faza cu modati nu e vina nimanui ca voi anveti bani pt un mod... ai strangeit si gata asa cm strangi 30lei inca 120 nu cred cai greu...
Si faza cu revolutia e o tampenie absoluta:)
Ganditiva ca pe speedul vechi (ala cu bns de jos gratis si etc...) te conectai mai greu acuma te conectezi din prima
Asa ca nu va tine nimeni in lanturi sa donati fiecare face ce vrea;)
Sus In jos
searthfarmer
Membru
Membru

Data de inscriere : 30/06/2011
Localizare : craiova

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeVin Sept 02, 2011 4:48 am

Angel eu vreau decat o arma sa o modez se poate ??? plaatesc
Sus In jos
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Data de inscriere : 29/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Satu-Mare

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeVin Sept 02, 2011 7:52 am

Foarte tare eu am:)
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitimeVin Sept 02, 2011 2:34 pm

Siteul deja a ajuns sa coste cat hostul de la joc datorita accesarii excesive. Fiecare are parerea lui dar fara echipamente nu reuseam sa platim 200 euro lunar. Subiect inchis datorita aberatiilor !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Echipamente complete !!!   Echipamente complete !!! - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Echipamente complete !!!
Sus 
Pagina 6 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Actualizari-
Mergi direct la: