| Echipamente complete !!! | |
|
+56Tavi Dumii BlackArrow i0nu7z Coca-Cola;x Algozonn w1cKEE SpeeDutzu OV1D1UU leonardo123 rtcosmin Zn3pu diedeath agentk232 TeFutInGuraAngel TheBestKing96 Ahyle ByDark Sick Amethist ----->>Viruss<<----- Isabella 10scarface1000 marius22041994 Op3nN DREY Joke DoExPuFuLeTe ..::[TheBoy]::.. pită_cu_gem .Úniqúe ReDTz TheAssassin zmR Ŧhع.Ün๔عr†คkعr NinjaxesRO ^_^ SoulKeeper AntiNoob TheSuperK0er GodFather♥ JaMaicaStylle's InG3rDiGiTaL TakeThat DarkyFunnky Leonidas Amidamaruu ♫JυѕтOνєя™♫ DarkMeiden deyu19 ;x ♥Michael♥ [Owner]Angel Marius Sorin --->Munie<--- ^_^ZCF^_^ sAAb ardeash 60 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Echipamente complete !!! Joi Mar 10, 2011 4:16 pm | |
| Incepand cu data de 11.03.2011 se vor putea achizitiona urmatoarele echipamente complete si bonusate la cerere:
1. Echipament Lacrima Cerului .. compus din:
-Coif masca stafie +9 (lvl 41) -Cercei abanos +9 (lvl 33) -Colier lacrima cerului +9 (lvl 54) -Bratara lacrima cerului +9 (lvl 54) -Scut +9 (lvl 61) la alegere -Papuci pasare de foc +9 (lvl 59) -Armura la alegere (otel sau king) -Arma la alegere in functie de caracter (inafara de arme de GM)
Acest echipament se bonuseaza de catre STAFF cu ce bonusuri doriti dumneavoastra la valoarile maxime din joc !!!
PRET: 100 Ron
2. Echipament Dragon .. compus din:
-Coiful zeului dragon +9 (lvl 90 - aparare 213) -Cercei dragon de aur +9 (lvl 80) -Colier dragon de aur +9 (lvl 80) -Bratara dragon de aur (lvl 80) -Scutul zeului dragon +9 (lvl 80 - aparare 593) -Pantofii zeului dragon +9 (lvl 90 - aparare 155) -Armura la alegere (orice armura, epica sau normala) -Arma la alegere in functie de caracter (orice arma, epica sau normala)
Acest echipament se bonuseaza de catre STAFF cu ce bonusuri doriti dumneavoastra la valoarile maxime din joc !!!
PRET: 150 Ron | |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Vin Mar 11, 2011 4:41 am | |
| Valorile maxime din joc fiind ? Ca daca e cu 15% demi si alea .. e cam scump | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: .., Vin Mar 11, 2011 5:59 am | |
| pai 15%, 20%..... astea sunt cele maxime nu ar fi corect sa fie mai mari, chiar daca se doneaza..... e destul ca poti avea ce bonusuri doresti pe ele | |
|
| |
--->Munie<--- Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Drobeta Turnu-Severin
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Vin Mar 11, 2011 6:03 am | |
| - PN^_^13 a scris:
- pai 15%, 20%.....
astea sunt cele maxime nu ar fi corect sa fie mai mari, chiar daca se doneaza.....
e destul ca poti avea ce bonusuri doresti pe ele mi se pare cam scump .... macar sa aibe bonusuri mai mari nu ca cele din joc asa nare rost sa dai atatia bani | |
|
| |
Marius Sorin Membru
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 32
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Vin Mar 11, 2011 7:18 am | |
| Valorile maxime sunt 32727...pentru valorile bonusurile,status gm,etc..infara de preturile de la shop care pot ajunge la 999kk-1kkk Daca voi doriti atat...nu va opreste nimeni | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Vin Mar 11, 2011 8:58 am | |
| In primul rand ganditi-va ca toate itemele mentionate la echipamente desi sunt facute cu bonusurile din joc ele sunt la valorile maxime si voi nu veti putea prinde niciodata toate bonusurile maxime si nici bonusurile dorite exact. Orice arma cumparata la echipamente au paguba medie 40% si paguba competentei 20% pe langa celelalte bonusuri dorite. Pe restul itemelor se pot pune absolut orice bonusuri chiar daca acestea nu sunt permise in joc (ex. imun la necunostinta pe papuci !)
Asadar, nu cred ca sunt bani prea multi la un set complet cum doriti si cu ce doriti. Intelegeti ca daca am pune bonusurile mai mari asta ar insemna ca jocul ar fi doar pentru cei care cumpara aceste echipamente ceilalti jucatori fiind dezavantajati din start. Orice bonus va fi 20% maxim chiar daca normal, in joc, are 15%. | |
|
| |
--->Munie<--- Membru
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Vin Mar 11, 2011 1:21 pm | |
| - [Owner]Angel a scris:
- In primul rand ganditi-va ca toate itemele mentionate la echipamente desi sunt facute cu bonusurile din joc ele sunt la valorile maxime si voi nu veti putea prinde niciodata toate bonusurile maxime si nici bonusurile dorite exact.
Orice arma cumparata la echipamente au paguba medie 40% si paguba competentei 20% pe langa celelalte bonusuri dorite. Pe restul itemelor se pot pune absolut orice bonusuri chiar daca acestea nu sunt permise in joc (ex. imun la necunostinta pe papuci !)
Asadar, nu cred ca sunt bani prea multi la un set complet cum doriti si cu ce doriti. Intelegeti ca daca am pune bonusurile mai mari asta ar insemna ca jocul ar fi doar pentru cei care cumpara aceste echipamente ceilalti jucatori fiind dezavantajati din start. Orice bonus va fi 20% maxim chiar daca normal, in joc, are 15%. 150 ron o suma frumusica , dar speram ca intemele sa fie facute super bune si gandite de cnv cu experienta voi incerca sa-mi iau unu dar astept bani de la maicamea deci ramane pe saptamana viitoare | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Vin Mar 11, 2011 1:57 pm | |
| | |
|
| |
♥Michael♥ Membru
Data de inscriere : 01/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Undeva' Langa Arad !
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Vin Mar 11, 2011 6:45 pm | |
- In primul rand ganditi-va ca toate itemele mentionate la echipamente desi sunt facute cu bonusurile din joc ele sunt la valorile maxime si voi nu veti putea prinde niciodata toate bonusurile maxime si nici bonusurile dorite exact.
Orice arma cumparata la echipamente au paguba medie 40% si paguba competentei 20% pe langa celelalte bonusuri dorite. Pe restul itemelor se pot pune absolut orice bonusuri chiar daca acestea nu sunt permise in joc (ex. imun la necunostinta pe papuci !)
Asadar, nu cred ca sunt bani prea multi la un set complet cum doriti si cu ce doriti. Intelegeti ca daca am pune bonusurile mai mari asta ar insemna ca jocul ar fi doar pentru cei care cumpara aceste echipamente ceilalti jucatori fiind dezavantajati din start. Orice bonus va fi 20% maxim chiar daca normal, in joc, are 15%. Pai si acum ceilalti jucatori nu sunt dezavantajati din start?Eu, si alti jucatori care nu au situatia financiara de a da 150 ron pentru un set de iteme ne-am chinuit sa bonusam iteme din prima zi din care s-a deschis serverul...si acum nu o sa avem nici cea mai mica sansa in fata jucatorilor cu iteme modate Cu chestia asta ati stricat serverul(parerea mea si a altor 1000 de jucatori) | |
|
| |
--->Munie<--- Membru
| |
| |
deyu19 ;x Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : Mures
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Sam Mar 12, 2011 12:43 am | |
| e fff buna idea pe care a propuso Angel chiar dak sunt putin cam scupe dar merita orice ban bv | |
|
| |
sAAb Helper
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Sam Mar 12, 2011 9:35 am | |
| - praf a scris:
- [Owner]Angel a scris:
Asadar, nu cred ca sunt bani prea multi la un set complet cum doriti si cu ce doriti. Intelegeti ca daca am pune bonusurile mai mari asta ar insemna ca jocul ar fi doar pentru cei care cumpara aceste echipamente ceilalti jucatori fiind dezavantajati din start. Orice bonus va fi 20% maxim chiar daca normal, in joc, are 15%. Pai si acum ceilalti jucatori nu sunt dezavantajati din start?Eu, si alti jucatori care nu au situatia financiara de a da 150 ron pentru un set de iteme ne-am chinuit sa bonusam iteme din prima zi din care s-a deschis serverul...si acum nu o sa avem nici cea mai mica sansa in fata jucatorilor cu iteme modate Cu chestia asta ati stricat serverul(parerea mea si a altor 1000 de jucatori) Praf , cam asa e pe toate serverele , nu cred ca nu o sa bati pe nimeni , ca nu are toata lumea 150 lei sa se modeze si esti tu singurul care nu are .. sunt mai multi in situatia ta . Vorba aia : Dai un ban si stai in fata , cam asa e si aici .. | |
|
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Sam Mar 12, 2011 10:49 am | |
| Parerea mea este:Acesti bani se duc la firma de host ,ca aproape toata lumea se plangea ca nui non-stop ,cai lag..etc ,dar pentru asta trebe sa platesti pe lumea asta nu se face totul moka;)Totusi ii o idee buna. | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Sam Mar 12, 2011 11:39 am | |
| Mda...destul de buna ideea...ar fi si mai bine daca s-ar putea plati si prin cartele....de ex:5 coduri de reincarcare(sa zicem)....Asa doar cei peste 14 ani pot sa-si cumpere,hmm....Ar fi si mai usor asa pentru cei de peste 14 ani[zic eu]...In fine tot decizia lui angel ramane...Eu doar am facut o propunere...Orikm foarte buna idea!
Respect Staff! | |
|
| |
Amidamaruu Membru
Data de inscriere : 12/11/2010
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Sam Mar 12, 2011 1:19 pm | |
| Angel o intrebare aceste iteme fac si cartofi prajiti?ca asa as da 150 lei pe itm da totus ne facand cartofi pai degeaba....si pretu de 150lei prea exagerat am impresia ca te-ai invatat la bani:)))) :>
Cu respect xAmidamaruuX | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Sam Mar 12, 2011 6:03 pm | |
| - Amidamaruu a scris:
- Angel o intrebare aceste iteme fac si cartofi prajiti?ca asa as da 150 lei pe itm da totus ne facand cartofi pai degeaba....si pretu de 150lei prea exagerat am impresia ca te-ai invatat la bani:)))) :>
Cu respect xAmidamaruuX Asadar.... stimate interlocutor…daca, de pilda, te intreb „ pot sa`ti iau creionul pentru cateva minute?”, nu imi tranti un „ incearca! vezi, poti?”. Bineinteles ca pot... smart ! Te`am intrebat doar pentru ca modesta mea educatie nu imi permite sa`mi fac de cap cu bunurile altora fara permisiunea lor. Ceea ce e mult mai mult decat pot spune despre tine.... Si iti dau un raspuns simplu, monosilabic, afirmativ sau negativ. DA sau BA, frate...: Cartofi prajiti nu fac.. si nu am nici eu si nici angel nimic cumpatat pe banii vostrii...Ceva radacini tra sa ai si tu in cap ca sa iti dai seama ca poti pune orice bonus doresti ... Fa diferenta de pret ..sa vezi cu cat iei o singura arma ne bonusata si cat costa un ECHIPAMENT INTREG cu ce bonusuri vrei tu .. nu o sa prinzi niciodata bonusurile ce le vrei tu si nici nu o sa ai niciodata paguba medie 40% si competenta 20% pe arma.. incearca sa vezi si dupa vorbeste... Deja un echipament sa vandut! | |
|
| |
Leonidas Membru
Data de inscriere : 28/01/2011
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Sam Mar 12, 2011 10:16 pm | |
| deja? inseamna ca acel jucator este cel mai puternic de pe speed la ora actuala,daca a stiut ce bonusuri sa ceara:D | |
|
| |
sAAb Helper
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Sam Mar 12, 2011 11:17 pm | |
| Amidamaru , ca sa stii ce inseamna "ORICE BONUS" adica poti pune 20% semioameni pe toate itemele , ceea ce nu se poate prinde , poti pune rezistenta magie peste tot .. Ai inteles ?
| |
|
| |
DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Dum Mar 13, 2011 12:30 am | |
| Totusi mi se pare umpik cam scump... tias sugera de exemplu arma de gm normala 10 lei-> bonusata 20-25 lei accesorii sa dai si la bucata nu numai echipament intreg | |
|
| |
ardeash Membru Elite
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Dum Mar 13, 2011 2:46 am | |
| In primul rand vreau sa intelegeti ca nu se mai poate da arme cu 10 lei pt ca pe zi ce trece cheltuielile la servar cresc... daca nu se platesc la timp facturile nu ne intreaba nimeni nimic ...numa te trezesti ca ii servaru inchis Iteme bonusate la comanda(la bucata) nu se vor face ...numai Echipamente complete! Aveti 2 variante cu 100 ron si 150 de ron .. | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
| Subiect: ... Dum Mar 13, 2011 3:28 am | |
| mie mie se pare destul de corect de unul singur nu ai sansa sa iti pice acele bonusuri la valoarea maxima mie cel mai bn de pana acum mia picat 3 bonususri 20% si unul 15% ....pe acelasi item dupa o saptamana in care leam tot schimbat consider ca se merita daca doresti sa devii unul dintre cei mai buni ....cu toate acestea sar putea sa dai peste cnv ce e full warr/sura/ninja/saman si sa te cam intrebi daca a meritat sa cumperi acel set cu toate ca daca stii sa faci bonusurile nu vei avea niciodata problema asta ...oricat de full ar fi | |
|
| |
Amidamaruu Membru
Data de inscriere : 12/11/2010
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Dum Mar 13, 2011 6:22 am | |
| Ardeash sa fim seriosi....nu cresc cheltuielile de pe o zi pe alta ...avantaju dedicatului pe sv asta e ca te conecteaza din prima dar cand cresti tot te scoate la metine la fel etc....imi poti spune de unde ati loat dedicatu???sau cat dati rata?da zi adevaruu ca nu dati pe luna 300-400lei sa fim seriosi..... | |
|
| |
TakeThat Membru
Data de inscriere : 19/02/2011
| Subiect: re Dum Mar 13, 2011 7:21 am | |
| eu zic k stricati jocul cu seturile astea...sunt si scumpe si nu e corect k sa pui de ex 20% semi oameni sau magie etc...eu unul nu as cumpara....dar oricum cn cumpara seturile astea este rege..desi se strik rau de tot jocul | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Dum Mar 13, 2011 7:43 am | |
| - Amidamaruu a scris:
- Ardeash sa fim seriosi....nu cresc cheltuielile de pe o zi pe alta ...avantaju dedicatului pe sv asta e ca te conecteaza din prima dar cand cresti tot te scoate la metine la fel etc....imi poti spune de unde ati loat dedicatu???sau cat dati rata?da zi adevaruu ca nu dati pe luna 300-400lei sa fim seriosi.....
Este adevarat ca la server mai apar erori dar se rezolva. Daca pe tine INTOTDEAUNA te scoate la metine, mobi etc trebuie sa schimbi pc-ul sau internetul prietene. Banda este de 100mbps in tara si 10mbps in afara. Firma de hosting nu te priveste pe tine, fiind un simplu jucator. Daca doresti sa hostezi ceva, undeva, sunt destule firme in tara. Plata pentru ideea ta este peste 500 lei lunar la care se mai adauga o taxa de 15 euro la fiecare 3 luni pentru site. Daca totul merge bine mai tarziu vom achizitiona un echipament mult mai bun ca banda la net cat si componente, dar pentru inceput este de ajuns. | |
|
| |
--->Munie<--- Membru
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! Dum Mar 13, 2011 8:59 am | |
- Amidamaruu a scris:
- Ardeash sa fim seriosi....nu cresc cheltuielile de pe o zi pe alta ...avantaju dedicatului pe sv asta e ca te conecteaza din prima dar cand cresti tot te scoate la metine la fel etc....imi poti spune de unde ati loat dedicatu???sau cat dati rata?da zi adevaruu ca nu dati pe luna 300-400lei sa fim seriosi.....
Este adevarat ca la server mai apar erori dar se rezolva. Daca pe tine INTOTDEAUNA te scoate la metine, mobi etc trebuie sa schimbi pc-ul sau internetul prietene. Banda este de 100mbps in tara si 10mbps in afara. Firma de hosting nu te priveste pe tine, fiind un simplu jucator. Daca doresti sa hostezi ceva, undeva, sunt destule firme in tara. Plata pentru ideea ta este peste 500 lei lunar la care se mai adauga o taxa de 15 euro la fiecare 3 luni pentru site.
Daca totul merge bine mai tarziu vom achizitiona un echipament mult mai bun ca banda la net cat si componente, dar pentru inceput este de ajuns. Nu-ti mai irosi gura de pomana cu astia ... stiim cu toti ca tot ceace faci este facut pt sv. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Echipamente complete !!! | |
| |
|
| |
| Echipamente complete !!! | |
|