| Noul server (peste ceva timp) ! | |
|
+29DarkStreet Gandalf --->Munie<--- †ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn DjComsa PN ReBeLa`DaNy NinjaxesRO ^_^ (HellDreamer) ♫JυѕтOνєя™♫ deyu19 ;x Isabella ƁƛƊƁƠƳ Mikhloo racire ReLeSs Det3s7 GodFather♥ In Photoshop Art pepsyl3mon тнєaѕѕaѕιη16 .Úniqúe ReMiX13 deyw DarkyFunnky arhanghelun No.1Fear Ale3X [Owner]Angel 33 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Lun Feb 07, 2011 11:42 pm | |
| - †ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn a scris:
- angel cum zici tu...dar.. sa zicem (zici) ca ajungem la 1000 oameni(1500)respectiv, daca trece de acest nr... sv o va mai duce? sau iarasi incepe un rr?...
P.S: pana ajunge ,,Metin2RoSpeed'' la 1500 oameni mai e (dar, totusi nr deja de oameni este mare)... Uite-te bine pe ce a zis Angel!A spus MINIM 1000-1500 playeri!Si da,cred ca va tine si chiar 2000 mii ptr ca are o configuratie buna dupa cum ne-a prezentat!Nr de playeri care sunt acum nu cred ca depaseste 700-800 de playeri! | |
|
| |
DarkStreet Membru
Data de inscriere : 06/11/2010 Varsta : 30 Localizare : DC vrei sa stii?
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Mar Feb 08, 2011 2:40 am | |
| Buna treaba Angel...Tine-o tot asa.... Da as vrea sa stiu cam in cat timp se va face dupa cat timp in ce zi:D | |
|
| |
PN Membru
Data de inscriere : 29/01/2011
| Subiect: .... Mar Feb 08, 2011 6:54 am | |
| bv...abia stept sa fie hostat | |
|
| |
JLShadow Membru
Data de inscriere : 18/10/2010 Localizare : In spatele tau
| |
| |
(HellDreamer) Membru Elite
Data de inscriere : 18/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Romania
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Mier Feb 09, 2011 4:48 am | |
| | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Mier Feb 09, 2011 12:57 pm | |
| - †ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn a scris:
- angel cum zici tu...dar.. sa zicem (zici) ca ajungem la 1000 oameni(1500)respectiv, daca trece de acest nr... sv o va mai duce? sau iarasi incepe un rr?...
P.S: pana ajunge ,,Metin2RoSpeed'' la 1500 oameni mai e (dar, totusi nr deja de oameni este mare)... Ce ar fi ca oficialele de la GF sa se restarteze daca imbunatatesc dedicatul ? Pentru ce crezi ca este acel hard-disk extern de 250GB ? Conturile vor fi pastrate de pe un dedicat pe altul, sau chiar acelasi dedicat va fi imbunatatit ! | |
|
| |
|P|ikachu| Membru
Data de inscriere : 05/02/2011 Varsta : 29
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Joi Feb 10, 2011 5:04 am | |
| Angel deci nu se va mai da restert la sv? (((((((( Haideeee te rog da restart te rooooooog:(((((te rooog ca vreau sami iau despagubiri Ca vreau sa m fac war acuma:((( si vreau despagubiri:((((((((((((Te rog vreau restart | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Joi Feb 10, 2011 12:44 pm | |
| - mistrall a scris:
- Angel deci nu se va mai da restert la sv?((((((((
Haideeee te rog da restart te rooooooog:(((((te rooog ca vreau sami iau despagubiri Ca vreau sa m fac war acuma:((( si vreau despagubiri:((((((((((((Te rog vreau restart Am zis in cazul imbunatarii dedicatului (nu de pe IP pe dedicat) !!! Acum va fi necesara restartarea din pacate, si va fi de munca, dar se pare ca e mai mult decat ma asteptam la server, totul fiind diferit chiar daca se lucreaza pe aceiasi versiune de FreeBSD... | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Joi Feb 10, 2011 9:47 pm | |
| si o sa arate metinu cum arata in poza aia cu clopotul furiei? | |
|
| |
NinjaxesRO ^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun
| |
| |
DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Feb 11, 2011 4:01 am | |
| tare | |
|
| |
(HellDreamer) Membru Elite
Data de inscriere : 18/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Romania
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Feb 11, 2011 5:43 am | |
| OWNER asa ca idee cam in cat timp se va restarta serverul? | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| |
| |
|P|ikachu| Membru
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Sam Feb 12, 2011 1:03 am | |
| Angel ne dai si noua te rog o data cam pe cand sar da rr la sv ? | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Sam Feb 12, 2011 1:43 am | |
| Am achizitionat dedicatul insa inca nu am reusit sa dam drumul la joc. Firma de hosting nu se prea implica nici la cerintele minime. Asadar, urmatorul meu raspuns il veti primi in cel mult 3 saptamani. Pana atunci nu aveti de ce sa va faceti griji de conturi si poate nici dupa ca nu se stie ce voi avea de spus atunci.
Va doresc un joc cat mai placut ! | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Sam Feb 12, 2011 3:34 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Am achizitionat dedicatul insa inca nu am reusit sa dam drumul la joc.
Firma de hosting nu se prea implica nici la cerintele minime. Asadar, urmatorul meu raspuns il veti primi in cel mult 3 saptamani. Pana atunci nu aveti de ce sa va faceti griji de conturi si poate nici dupa ca nu se stie ce voi avea de spus atunci.
Va doresc un joc cat mai placut ! Angel cat costa pe luna root-ul? Si daca imi poti spune si mie firma cu care ai vorbit as vrea sa ma interesez sa vad ce oferte mai sunt acum | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Sam Feb 12, 2011 3:40 am | |
| Pretul destul, mai putin dupa prima luna daca reusim insa nu se stie... Numele firmei nu ti-l pot spune. Sunt lucruri ce tin de confidentialitate . Sunt destule pe tot internetul ! | |
|
| |
ReMiX13 Membru Elite
Data de inscriere : 10/01/2011 Localizare : La MaRe:X
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Sam Feb 12, 2011 10:23 am | |
| abia astpt rr mai multe eventuri fara lag te baga din prima :X | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Sam Feb 12, 2011 10:59 pm | |
| Angel are dreptate .... Nu trebuie sa stie toata lumea cum si ce .... Eu mai joc un private si nu de fiecare data te conecteaza ... tot o sa mai fie lag Dar Daca serverul va avea 4 ch care sa fie diferit fiecare ca pe ro nu o sa fie cine stie ce ... doar munca la cele 4 ... cred | |
|
| |
PN Membru
Data de inscriere : 29/01/2011
| Subiect: .... Sam Feb 12, 2011 11:09 pm | |
| dar o data cu punerea pe root ratele de exp ar trb sa scada....iar lvl 99 si P la magii sa nu mai poata fi cumparate.... asa ar fi corect | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Dum Feb 13, 2011 1:41 am | |
| Level si/sau P nu se mai cumpara de mult. Si da vor fi modificari la server, in special ratele care vor fi mai mici si stabile 4 CH-URI necesita cel putin 16 GB RAM (4 gb minim pentru fiecare ch) ! | |
|
| |
ReMiX13 Membru Elite
Data de inscriere : 10/01/2011 Localizare : La MaRe:X
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Dum Feb 13, 2011 1:47 am | |
- Level si/sau P nu se mai cumpara de mult.
Si da vor fi modificari la server, in special ratele care vor fi mai mici si stabile 4 CH-URI necesita cel putin 16 GB RAM (4 gb minim pentru fiecare ch) ! TaRe! | |
|
| |
|P|ikachu| Membru
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Mar Feb 15, 2011 5:03 am | |
- Level si/sau P nu se mai cumpara de mult.
Si da vor fi modificari la server, in special ratele care vor fi mai mici si stabile 4 CH-URI necesita cel putin 16 GB RAM (4 gb minim pentru fiecare ch) ! asa nu mai jok? Mai tineti minte atunci aia cu 25euro si pt alea 2? SI acuma vreau asa sau ma las ca mi lene sa fac P si level! | |
|
| |
NightDemon Membru Elite
Data de inscriere : 15/02/2011 Localizare : DuPa CoLt ;x
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Mar Feb 15, 2011 6:22 am | |
| Se merita si ar fi bine sa se bage si lvl 127 ar fi bestial | |
|
| |
kiduletzz Membru
Data de inscriere : 07/01/2011 Varsta : 30 Localizare : in your eyes...:P:P
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Mar Feb 15, 2011 1:13 pm | |
| | |