Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaNoul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Noul server (peste ceva timp) !

In jos 
+29
DarkStreet
Gandalf
--->Munie<---
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn
DjComsa
PN
ReBeLa`DaNy
NinjaxesRO ^_^
(HellDreamer)
♫JυѕтOνєя™♫
deyu19 ;x
Isabella
ƁƛƊƁƠƳ
Mikhloo
racire
ReLeSs
Det3s7
GodFather♥
In Photoshop Art
pepsyl3mon
тнєaѕѕaѕιη16
.Úniqúe
ReMiX13
deyw
DarkyFunnky
arhanghelun
No.1Fear
Ale3X
[Owner]Angel
33 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 10:13 am

edyblack a scris:
No Angel , nu sant de acord cu aceasta treaba unii copiii printre care ma aflu si eu au donat cam peste 400 ron si eu am donat in total 580 ron pe anul 2010-2011 Sleep Desi va fi mult mai praf dupa mine pt ca vom face bonusuri si seturi cat mai greu lucrul cel bun este ca o sa putem sa ne luam iteme prin MD si ca il traduci

Angel sa exprimat destul de clar mareste pretul acelor bonusuri (BONUSURILE CARE SUNT ADAUGATE JOS)tocmai pentru a evita ca majoritatea sa isi faca seturi...Vad ca tu preferi seturile!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 10:29 am

edyblack a scris:
No Angel , nu sant de acord cu aceasta treaba unii copiii printre care ma aflu si eu au donat cam peste 400 ron si eu am donat in total 580 ron pe anul 2010-2011 Sleep Desi va fi mult mai praf dupa mine pt ca vom face bonusuri si seturi cat mai greu lucrul cel bun este ca o sa putem sa ne luam iteme prin MD si ca il traduci

Daca ati fi donat toti asa cum zici tu cred ca imi luam si masina pana acum. Faza e ca nici nu am auzit de tine baiatule.
Daca ai donat itemele le vei primi inapoi, indiferent de suma daca se afla in perioada donatiilor, insa suma respectiva ma indoiesc ca o ai.
Nu bag banii vostri in buzunar la mine iar cei care vorbesc prostii ca tine, de exemplu, se trezesc cu ban.

Si daca ai fi donat 50 milioane nu ma luam dupa tine ca sa nu fac acest pas. Crede-ma mi-ar fi mult mai simplu sa il tin si sa bag banii in buzunar, costurile fiind mai mici ca pentru un eventual dedicat.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
deyu19 ;x
Membru Elite
Membru Elite
deyu19 ;x

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : Mures

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 10:42 am

e destul de bn k pui sv pe dedicat, chiar dak se vor rr conturile Sad
dar oricum bafta !! Smile
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 11:38 am

[Owner]Angel a scris:
edyblack a scris:

Daca ati fi donat toti asa cum zici tu cred ca imi luam si masina pana acum. Faza e ca nici nu am auzit de tine baiatule.
Daca ai donat itemele le vei primi inapoi, indiferent de suma daca se afla in perioada donatiilor, insa suma respectiva ma indoiesc ca o ai.
Nu bag banii vostri in buzunar la mine iar cei care vorbesc prostii ca tine, de exemplu, se trezesc cu ban.

Si daca ai fi donat 50 milioane nu ma luam dupa tine ca sa nu fac acest pas. Crede-ma mi-ar fi mult mai simplu sa il tin si sa bag banii in buzunar, costurile fiind mai mici ca pentru un eventual dedicat.

Angel este o super idee bv gg tineo tot asa!Este mult mai bine ca svr sa fie pe root,si app mai bine non'stop si fara lag!Numai ca trebuie sa ne sacrificam de ce avem acum!

Cat despre scumpirea bonusurilor de jos,unii sunt bazati numai pe itemele de jos,si totusi nu au set!Defapt ar fi si ceva foarte bun in faza asta:nu se mai pot face seturi usor!Totusi sper sa nu le scumpesti prea mult!
Sus In jos
(HellDreamer)
Membru Elite
Membru Elite
(HellDreamer)

Data de inscriere : 18/12/2010
Varsta : 28
Localizare : Romania

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 12:52 pm

GG angel eu sunt de acord cu toate...daka faci toate astea ma reapuc Smile) no sa mai fie lagg...server non-stop...mai putini setati... si cu lv. nu va faceti ceilalti griji ca doar e un privat in 10 min daka vrei faci lv 99 da aku max lv e 127 affraid Very Happy si cu itemele vi le recuperati....

inca odata GG Angel...
Sus In jos
NinjaxesRO ^_^
V.I.P.
V.I.P.
NinjaxesRO ^_^

Data de inscriere : 01/06/2010
Varsta : 29
Localizare : Pe scaun

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 1:07 pm

Perfect !
GJ Angel !
De data asta sunt sigur ca totul o sa mearga bine !
Chiar daca conturile se vor reseta, nu o sa mai fie asa o pierdere Cool decat sa facem lvl avand povara pe umeri "lagul", mai bine il facem din nou dar fara lag, si sa fie ultima data Smile .
Sus In jos
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

Data de inscriere : 26/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Oriunde :P

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 10:21 pm

Cu ocazia lv 127 Angel o sa puna arme mai mari Razz Eu numai am rabd ca sa se puna Very Happy:D
Sus In jos
ReBeLa`DaNy
Membru
Membru

Data de inscriere : 21/06/2010
Localizare : In`SpAtElE`tAu

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 2:27 am

sunt deacord si este o idee sooper!!!
cheers cheers

Respect Angel
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 4:40 am

Daca stam sa gandim bn noi avem de castigat foarte mult:
1.Scapam de lag(putem sa crestem foarte usor)!
2.Daca bonusurile vor fi scumpe nu vorm mai face seturi!
3.Nu va mai putea folosii nimeni hack!(un avantaj pentru cei ce nu folosesc dezavantaj pentru cei care il folosesc)
4.Va fi on mereu,ne putem loga imediat!

Eu cred ca suna destul de bine si e spre binele nostru si de se vor sterge conturile este tot spre bn nostru si e mai convenabil daca stam bn sa gandim pentru ca daca nu se vor sterge conturile toti cei care au acum seturi vor avea si atunci!Deci sunt avantaje si dezavantaje!Odata ce despagubiri se fac + event nu va mai fi lag putem participa foarte usor la event!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 6:40 am

Isabella a scris:
Daca stam sa gandim bn noi avem de castigat foarte mult:
1.Scapam de lag(putem sa crestem foarte usor)!
2.Daca bonusurile vor fi scumpe nu vorm mai face seturi!
3.Nu va mai putea folosii nimeni hack!(un avantaj pentru cei ce nu folosesc dezavantaj pentru cei care il folosesc)
4.Va fi on mereu,ne putem loga imediat!

Eu cred ca suna destul de bine si e spre binele nostru si de se vor sterge conturile este tot spre bn nostru si e mai convenabil daca stam bn sa gandim pentru ca daca nu se vor sterge conturile toti cei care au acum seturi vor avea si atunci!Deci sunt avantaje si dezavantaje!Odata ce despagubiri se fac + event nu va mai fi lag putem participa foarte usor la event!

Si vreau sa mai adaug ca la evente ... pe 24/24 e ff bine evente cu bosi,metine lv 85,90 100
Sus In jos
Mikhloo
Membru
Membru

Data de inscriere : 21/12/2010
Localizare : La calculator ....

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 30, 2011 12:45 am

Angel , nu am vrut sa sune chiar asa , dar tu mai sus ai spus ca itemele le vor primi doar cei care vor fii in despagubire si... nu am vrut sa incepi si tu asa dar nici eu si apropo pe mine ma intereseaza doar un singur raspuns "Voi mai primi itemele sau nu ?" Atat Nu vreau sa ma cert cu tine .. astept un raspuns sigur scratch

Atat am avut de spus...Si in rest "Multa bfta" dar te rog sa imi raspunzi la intrebarea de mai sus Ciao
Sus In jos
PN
Membru
Membru

Data de inscriere : 29/01/2011

MesajSubiect: reply   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 30, 2011 1:15 am

sper ca il veti pune curand pe root Razz ...chiar se merita Wink
e un server foarte frumos
nici prea usor nici prea greu...perfect pentru oricine Smile Razz

iar ideea cu scumpirea bonusurilor e buna, totusi trebuie scazuta rata de yang, deoarece 1kkk se face foarte rpd, cam intro saptamana Smile ....si oricat ai pune preturile nu cred ca nu vor mai exista seturi Wink

ramane decizia ta, si felicitari pentru server Smile

imi place foarte mult partea cu MD prin SMS....asa toti vor avea ocazia sa "tina in mana" o sabie legendara Wink
Sus In jos
DjComsa
Membru
Membru
DjComsa

Data de inscriere : 14/01/2011
Localizare : Oriunde(ma duce capul):))

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 30, 2011 1:24 am

[Owner]Angel a scris:
Nu ma intereseaza ce iteme cereti. Conteaza doar suma/sumele depuse sa nu treaca peste valoarea ei/lor si desigur sa fie in perioada de despagubiri.
Cat despre itemshop inca lucram la el sa il punem la punct si incercam sa facem contracte cu firmele respective in curand...
Bonusurile vor fi ca acum, vom introduce marmura binecuvantata si eventual vom scumpi bonusurile cele care se pun joc, cat si cele care le schimba pentru a nu mai face seturi foarte usor. Fiind scumpe trebuie sa te limitezi.
Scumpirea este o idee mai buna decat sa fie luate doar cu MD aceste bonusuri (de jos) pentru ca vrem ca toata lumea sa poata face iteme cu toate bonusurile (insa mai greu pentru acestea doua).
De asemenea, inainte de a va permite accesul pe noul server vom aduce noi imbunatatiri cum ar fi, level vizibil in fata numelui, lvl 127 si cateva mape noi. Speram sa le putem rezolva tot ce ne-am propus si jocul sa devina mult mai interesant.

Nu vad rostul scumpirii...Setul eu nul consider cod...eu nu fac seturi pt mine!!!Ce are ca ai "set" la war???daca vrei sa bati razboinici ati bagi full si bati razboinici in rest celelante caractere te rup....si asta e dezabantajul setului...nam vauzt nici un srv privat romanesc sa fie bonusuri cu bani!!!
Sus In jos
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 30, 2011 2:36 am

DjComsa a scris:
[Owner]Angel a scris:
Nu ma intereseaza ce iteme cereti. Conteaza doar suma/sumele depuse sa nu treaca peste valoarea ei/lor si desigur sa fie in perioada de despagubiri.
Cat despre itemshop inca lucram la el sa il punem la punct si incercam sa facem contracte cu firmele respective in curand...
Bonusurile vor fi ca acum, vom introduce marmura binecuvantata si eventual vom scumpi bonusurile cele care se pun joc, cat si cele care le schimba pentru a nu mai face seturi foarte usor. Fiind scumpe trebuie sa te limitezi.
Scumpirea este o idee mai buna decat sa fie luate doar cu MD aceste bonusuri (de jos) pentru ca vrem ca toata lumea sa poata face iteme cu toate bonusurile (insa mai greu pentru acestea doua).
De asemenea, inainte de a va permite accesul pe noul server vom aduce noi imbunatatiri cum ar fi, level vizibil in fata numelui, lvl 127 si cateva mape noi. Speram sa le putem rezolva tot ce ne-am propus si jocul sa devina mult mai interesant.

Nu vad rostul scumpirii...Setul eu nul consider cod...eu nu fac seturi pt mine!!!Ce are ca ai "set" la war???daca vrei sa bati razboinici ati bagi full si bati razboinici in rest celelante caractere te rup....si asta e dezabantajul setului...nam vauzt nici un srv privat romanesc sa fie bonusuri cu bani!!!

Da queen

Asta am vrut sa le explic lui isa,pepsy si criss

Dea nu inteleg confused

Si sper ca angel sa mareasca sansa de a intra set in itm( sa fie mai usor ca pana akm)..Daca tot se scumpesc!
Sus In jos
DjComsa
Membru
Membru
DjComsa

Data de inscriere : 14/01/2011
Localizare : Oriunde(ma duce capul):))

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Ian 30, 2011 7:30 am

eu nam zis ca tre sa se foloseasca set cause....dar nici scumpite bonusurile...ar fi naspa!!!mie chiar numi plac seturile
dar nu sunt de acord cu marirea costului bonusurilor...
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Feb 07, 2011 9:32 am

Serverul dedicat va avea urmatoarea configuratie :

CPU : Intel Core i3-530 2 x 2.93GHz
Memorie RAM : 4 GB
HDD RAID 1 : 2 x 250 GB
Backup (HDD) extern : 250 GB
IP-uri dedicate : 3
Viteza International : 10 Mbps
Viteza Metropolitan (national) : 100 Mbps
Administrare server : Gratuit
Firewall hardware : Gratuit
Remote power manager : Gratuit
Trafic Lunar : Necontorizat

Sper ca sa fie de ajuns pentru inceput tinand cont ca poate duce minim 1000-1500 useri.
De acum inainte va conta doar sa fim populari deoarece daca va veni cat mai multa lume, comenzile vor creste (chiar si mici se aduna) si vom putea intretine si plati in continuare dedicatul !
Daca vom ajunge mai bine de atat, vom trece la alta configuratie si mai performanta ! Ce pot sa spun, sa fie intr-un ceas bun drunken
Sus In jos
(HellDreamer)
Membru Elite
Membru Elite
(HellDreamer)

Data de inscriere : 18/12/2010
Varsta : 28
Localizare : Romania

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Feb 07, 2011 9:36 am

deci il bagi pe dedicat?SUPER!!! ma reapuc de cum dai restart...daca nu ai dat deja Very Happy(eu sunt mai in urma Very Happy)

dar am o intrebare homepageu este inchis din cauza acestui motiv?adica pt ca il bagi pe dedicat?

Ultima editare efectuata de catre (HellDreamer) in Lun Feb 07, 2011 9:47 am, editata de 1 ori
Sus In jos
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn
Membru Elite
Membru Elite
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn

Data de inscriere : 22/11/2010
Localizare : la WC

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Feb 07, 2011 9:37 am

hmm ce sa zic angel .. nu ca zic ca imi dau asa smecher cu parerea dar ... bun asa!!...
mai ai acolo in leg cu ,,4gb ram'' sau ce ziceai ... dar in rest.. daca spui ca poate duce 1000-1500 playeri e bn Wink
Sus In jos
http://www.metin2ro.ilive.ro/
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Feb 07, 2011 9:45 am

Gg angel esti cel mai tare!Sper sa vina cat mai multi playeri!

Inca odata GG
Sus In jos
deyu19 ;x
Membru Elite
Membru Elite
deyu19 ;x

Localizare : Mures

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Feb 07, 2011 9:52 am

si mia bn k se baga pe dedicat Smile
bv cheers
Sus In jos
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Feb 07, 2011 9:53 am

Mijto
Sus In jos
--->Munie<---
Membru
Membru
--->Munie<---

Data de inscriere : 04/12/2010
Localizare : Drobeta Turnu-Severin

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Feb 07, 2011 10:24 am

deabia astept cheers
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Feb 07, 2011 11:50 am

[Owner]Angel a scris:
Serverul dedicat va avea urmatoarea configuratie :

CPU : Intel Core i3-530 2 x 2.93GHz
Memorie RAM : 4 GB
HDD RAID 1 : 2 x 250 GB
Backup (HDD) extern : 250 GB
IP-uri dedicate : 3
Viteza International : 10 Mbps
Viteza Metropolitan (national) : 100 Mbps
Administrare server : Gratuit
Firewall hardware : Gratuit
Remote power manager : Gratuit
Trafic Lunar : Necontorizat

Sper ca sa fie de ajuns pentru inceput tinand cont ca poate duce minim 1000-1500 useri.
De acum inainte va conta doar sa fim populari deoarece daca va veni cat mai multa lume, comenzile vor creste (chiar si mici se aduna) si vom putea intretine si plati in continuare dedicatul !
Daca vom ajunge mai bine de atat, vom trece la alta configuratie si mai performanta ! Ce pot sa spun, sa fie intr-un ceas bun drunken

Site-ul nu are nici o legatura cu acest lucru. Din pacate firma de hosting ilive.ro are probleme de conectare care se par ca dureaza mai mult decat de obicei.
Pentru noul server vom avea de asemenea si domeniu platit. Toate la randul lor Smile !
Sus In jos
Gandalf
Membru
Membru

Data de inscriere : 05/02/2011

MesajSubiect: ........   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Feb 07, 2011 12:20 pm

abia astept angel
Sus In jos
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn
Membru Elite
Membru Elite
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn

Data de inscriere : 22/11/2010
Localizare : la WC

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Feb 07, 2011 12:52 pm

angel cum zici tu...dar.. sa zicem (zici) ca ajungem la 1000 oameni(1500)respectiv, daca trece de acest nr... sv o va mai duce? sau iarasi incepe un rr?...
P.S: pana ajunge ,,Metin2RoSpeed'' la 1500 oameni mai e (dar, totusi nr deja de oameni este mare)...
Sus In jos
http://www.metin2ro.ilive.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Noul server (peste ceva timp) !
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Noul server : Mape noi !
» Noul server : Prezentare !
» Detalii despre noul server
» Sugestie pentru noul server
» Noul server : Despre cliente !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum