Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaNoul server : Prezentare ! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Noul server : Prezentare !

In jos 
+11
ιυℓιαηмαη
ƁƛƊƁƠƳ
PN
ReMiX13
ovidius12
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr
Best Girl
BlackRevengerAdytza
GodFather♥
♫JυѕтOνєя™♫
[Owner]Angel
15 participanți
AutorMesaj
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

Noul server : Prezentare ! Empty
MesajSubiect: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeMier Feb 16, 2011 11:03 am

Noul server se va deschide asta-seara ! Site-ul va fi trecut sus, unde scrie Forumul siteului .... , pe chat - in loc de ilive.ro iar pe ilive va fi trecuta adresa cea noua ! Inca nu avem un client stabil dar am lansat o versiune beta pana vom reface clientul, asta pentru a va permite deja sa jucati !!

Noutati server :

- Non-stop
- Ratele vor incepe cu 100% toate si daca va mai fi cazul vor ajunge pana la 300% (depinde cum se va creste).
- Itemshop cu adaugare MD functional ! Va trebui sa adaugam itemele pe parcurs dar serviciul functioneaza. Preturile raportate la monede vor fi prezentate intr-un alt subiect.
- Level maxim 127, fiind vizibil ca pe oficiale doar pe clientul in versiune beta (va fi prezent pe noul site).
- 3 Mape noi.

Asadar, de maine puteti incepe ! Revin cu mai multe detalii despre fiecare in parte...

Ultima editare efectuata de catre [Owner]Angel in Dum Feb 20, 2011 11:27 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeMier Feb 16, 2011 11:08 am

[Owner]Angel a scris:
Noul server se va deschide asta-seara ! Site-ul va fi trecut sus, unde scrie Forumul siteului .... , pe chat - in loc de ilive.ro iar pe ilive va fi trecuta adresa cea noua ! Inca nu avem un client stabil dar am lansat o versiune beta pana vom reface clientul, asta pentru a va permite deja sa jucati !!

Noutati server :

- Non-stop
- Ratele vor incepe cu 100% toate si daca va mai fi cazul vor ajunge pana la 300% (depinde cum se va creste).
- Itemshop cu adaugare MD functional ! Va trebui sa adaugam itemele pe parcurs dar serviciul functioneaza. Preturile raportate la monede vor fi prezentate intr-un alt subiect.
- Level maxim 127, fiind vizibil ca pe oficiale doar pe clientul in versiune beta (va fi prezent pe noul site).
- 3 Mape noi.

Asadar, de maine puteti incepe ! Revin cu mai multe detalii despre fiecare in parte...

Gg angel bv!Esti cel mai tare!App cand se fac despagubirile si cand se da restart la conturi?
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeMier Feb 16, 2011 11:09 am

Ai rabdare. Voi face anunt pentru fiecare (ca sa fie in top). Cititi-le pe toate !
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeMier Feb 16, 2011 11:41 am

[Owner]Angel a scris:
Ai rabdare. Voi face anunt pentru fiecare (ca sa fie in top). Cititi-le pe toate !

e destul de tare adica...nu o sa ne mai scoata si toate astea...

dar o sa imi fie putin dor de vechiul serer.... Crying or Very sad

ma rog sper sa ma acomodez
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
BlackRevengerAdytza
Membru
Membru
BlackRevengerAdytza

Data de inscriere : 16/01/2011

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeMier Feb 16, 2011 11:19 pm

Clientul ala cu ninja la LogIn (Cel in Engleza) Si cel in romana cu dragon la log in Merg??

Conturile vechi merg??
Sus In jos
Best Girl
Membru
Membru
Best Girl

Data de inscriere : 28/01/2011
Varsta : 27
Localizare : moldova / criuleni

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeJoi Feb 17, 2011 2:48 am

GA Angel spune plizzz daca se face restart la conturi apu toate conturile noastre vor fi sterse si toate caracterele vor fi sterse?
Sus In jos
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr
Membru Elite
Membru Elite
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr

Data de inscriere : 01/11/2010
Varsta : 27
Localizare : Pe Frozen Throne

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeJoi Feb 17, 2011 5:03 am

Brunov a scris:
GA Angel spune plizzz daca se face restart la conturi apu toate conturile noastre vor fi sterse si toate caracterele vor fi sterse?
Tu ce intelegi prin restart la conturi? Dak se da restart evident k vor fi sterse.
Sus In jos
ovidius12
Membru
Membru

Data de inscriere : 11/01/2011

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeJoi Feb 17, 2011 6:35 am

Brunov a scris:
evident da da am o nalamurire mie imida eraore si pe beta si pe clintu vechi Sad(
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeJoi Feb 17, 2011 12:03 pm

Spune ce eroare in topicul "Despre cliente".
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeMar Feb 22, 2011 6:54 am

De acum inainte ratele sunt stabile :

300% - drop iteme
1000% - drop yang
500% - drop yang x2
500% - experienta

In plus, in fiecare sambata ratele se vor majora cu 100% si anume : 400% - 1000% - 600% - 600% iar in fiecare Duminica se vor majora cu 200% decat cele standard si anume : 500% - 1000% - 700% - 700%.
Anumite zile "speciale" vor avea toate ratele 1000% (foarte rar).
Sus In jos
ReMiX13
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 10/01/2011
Localizare : La MaRe:X

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeMar Feb 22, 2011 6:59 am

[Owner]Angel a scris:
De acum inainte ratele sunt stabile :

300% - drop iteme
1000% - drop yang
500% - drop yang x2
500% - experienta

In plus, in fiecare sambata ratele se vor majora cu 100% si anume : 400% - 1000% - 600% - 600% iar in fiecare Duminica se vor majora cu 200% decat cele standard si anume : 500% - 1000% - 700% - 700%.
Anumite zile "speciale" vor avea toate ratele 1000% (foarte rar).

tare angel

dar cand se incep eventurile :d
Sus In jos
PN
Membru
Membru

Data de inscriere : 29/01/2011

MesajSubiect: ....   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeMar Feb 22, 2011 7:01 am

super Smile
bv angel
Sus In jos
ƁƛƊƁƠƳ
Membru
Membru
ƁƛƊƁƠƳ

Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 28
Localizare : Dc esti rau ka mn :) ?

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeMar Feb 22, 2011 9:57 am

super Angel! Shocked
Sus In jos
ιυℓιαηмαη
Membru
Membru
ιυℓιαηмαη

Data de inscriere : 01/12/2010
Varsta : 29
Localizare : pe scaun...:D

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeMar Mar 01, 2011 6:20 am

auzi GA e naspa pe metin2 inrcati si voi wizard101 sau 4story cu sig sunt ma bune a tampitu de metin ca oricare metin si numi pasa daca au ban 4ever ca cel put stiu ca a facut ce trebuie si criticatima voi cat vreti numi pasa dar de asta amiesit de pe etin de ce sa stau asa sa cresc la un joc pe care il stiu de mult timp in loc sa incerc ceva nou si mai palpitant .La revedere!!!

Cu respect,
GhostRider2,TheKilerr si TheBestBoss
Sus In jos
ReLeSs
Membru
Membru
ReLeSs

Data de inscriere : 26/11/2010

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeMar Mar 01, 2011 11:34 am

Angel baga si u
in mapele noi niste monstri la care Pot creste frate..sau creste rata
aia mai mult , ca mie nu`mi convine am lv aproape 100 si fack 1% in 20
de minute...nici chiar asa cresc mai greu ca pe original (Am dat un
exp)... Fa cv .... App ai bagat monstri in Portile Iadului ..degeaba
Dupa ce ca nu da exp ...ma si incurca sa sparg metinele care apar
acolo.. Deci te rog eu mult baga niste monstri la care pot creste mai
bne ..sau creste mai mult olk rata.. ca nu pot sa fac 127 Cu rata asta
...NU am unde sa cresc....sunt om nu sunt robot sa stau non-stop in fata
pc...

Sper sa iei o Decizie dreapta.
Sus In jos
NightDemon
Membru Elite
Membru Elite
NightDemon

Data de inscriere : 15/02/2011
Localizare : DuPa CoLt ;x

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeMier Mar 02, 2011 8:57 am

bv'o Angel
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeJoi Mar 03, 2011 3:01 pm

ιυℓιαηмαη a scris:
auzi GA e naspa pe metin2 inrcati si voi wizard101 sau 4story cu sig sunt ma bune a tampitu de metin ca oricare metin si numi pasa daca au ban 4ever ca cel put stiu ca a facut ce trebuie si criticatima voi cat vreti numi pasa dar de asta amiesit de pe etin de ce sa stau asa sa cresc la un joc pe care il stiu de mult timp in loc sa incerc ceva nou si mai palpitant .La revedere!!!

Cu respect,
GhostRider2,TheKilerr si TheBestBoss

Banat IP pentru reclama!
Tu intai mergi la scoala si invata sa scrii romaneste ca ai multe lipsuri!Apoi vino sa critici acest joc!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
--->Munie<---
Membru
Membru
--->Munie<---

Data de inscriere : 04/12/2010
Localizare : Drobeta Turnu-Severin

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeJoi Mar 03, 2011 8:55 pm

ma unde ai tu lv aproape 100 affraid ca este decat 1 cu lv 100 si celalalt cu lv 99 adica eu .... si angel a zis ca de la lv peste 100 poti creste bine in portile iadului flower
Sus In jos
ιυℓιαηмαη
Membru
Membru
ιυℓιαηмαη

Data de inscriere : 01/12/2010
Varsta : 29
Localizare : pe scaun...:D

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 6:20 am

auzi tu nu te baga ca nui treaba ta asa ca taci si inghite :BiteFight,PerfectWorld,WoW (cel mai indicat),Rapellz
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 7:54 am

Nu-ti convine Metin dute pe orice alt oficial MMORPG dar nu face revolutie si reclama. Sunt sigur ca jucatorii de metin au mai jucat si alte jocuri dar il prefera pe acesta.
Este problema ta daca nu mai joci metin. Banat !
Sus In jos
NightDemon
Membru Elite
Membru Elite
NightDemon

Data de inscriere : 15/02/2011
Localizare : DuPa CoLt ;x

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitimeVin Mar 04, 2011 8:26 am

bv'o super tare Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Noul server : Prezentare !   Noul server : Prezentare ! Icon_minitime

Sus In jos

Noul server : Prezentare !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Noul server : Mape noi !
» Detalii despre noul server
» Sugestie pentru noul server
» Noul server : Despre cliente !
» Noul server (peste ceva timp) !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum