| Noul server (peste ceva timp) ! | |
|
+29DarkStreet Gandalf --->Munie<--- †ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn DjComsa PN ReBeLa`DaNy NinjaxesRO ^_^ (HellDreamer) ♫JυѕтOνєя™♫ deyu19 ;x Isabella ƁƛƊƁƠƳ Mikhloo racire ReLeSs Det3s7 GodFather♥ In Photoshop Art pepsyl3mon тнєaѕѕaѕιη16 .Úniqúe ReMiX13 deyw DarkyFunnky arhanghelun No.1Fear Ale3X [Owner]Angel 33 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Noul server (peste ceva timp) ! Joi Ian 27, 2011 12:48 pm | |
| Stimati jucatori, Nu vreau sa mai aud raspunsuri gen "Daca se reseteaza, eu ma las". Inteleg ca aceasta fraza o zic majoritatea jucatorilor, adica exact cei care nu doneaza si cei care nu vor primi despagubiri. Ideea este ca inca nu stiu sigur daca se pot sau nu pastra conturile. In cazul in care nu, se vor despagubi comenzile la banca si cartele (perioada de despagubire va fi anuntata atunci daca va fi cazul) iar restul vor putea participa la evente. Sunt constient ca nu veti recapata toate itemele dar pentru inceput va fi de ajuns. Fiind pe dedicat restul se va face mult mai usor.
Desi stiu cat conteaza pentru voi sa nu se reseteze insa nu ma pot limita la serverul pe IP iar daca ar fi necesar un restart voi fi nevoit sa imi asum acest risc, ba chiar mai mult sunt sigur ca si voi vreti un server non-stop si cu cat mai putine probleme. Restarturi au fost pe IP destule daca ar mai fi unul pentru dedicat si gata ce ar mai conta ? Restul ar fi asigurat atat timp cat SPEED-UL EXISTA ! S-ar inchide doar daca nu vor mai fi jucatori sau in caz de alte probleme "personale".
Sper sa intelegeti cu totii si sa ne asumam impreuna acest risc. Comenzile de iteme le puteti face in continuare, cu sau fara restart itemele le veti avea in continuare iar pana cand vom anunta deschiderea lui comportati-va normal ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. | |
|
| |
Ale3X Membru
Data de inscriere : 10/01/2011 Localizare : a treia casa pe dreapta:P
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Joi Ian 27, 2011 12:52 pm | |
| | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Joi Ian 27, 2011 10:12 pm | |
| Sunt de acord cu asta ! Pt ca eu numai niciun item de GM ... nici macar alea pe care nu leam comandat...miau fost furate
Chiar daca nu as fi avut donatii chiar si asa as fi ramas
Sper , ca tu Angel , sa faci modificari la sv cand il vei pune pe dedicat! | |
|
| |
arhanghelun Membru
Data de inscriere : 01/12/2010 Varsta : 37
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Joi Ian 27, 2011 10:39 pm | |
| Sunt total de acord cu asta Angel!Mai bine un restart decat lag mareu si serverul on de la ora 08 pana la 22.Chiar azi merg sa donez,e bine ca inca se mai pot face donatii pana apare noul server.Bafta in continuare! | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Joi Ian 27, 2011 10:40 pm | |
| Dar ne poti estima cam peste cat timp ? | |
|
| |
deyw Membru
Data de inscriere : 31/08/2010 Varsta : 30 Localizare : pe buda
| |
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Joi Ian 27, 2011 11:58 pm | |
| 1. Cam cel mult o luna daca totul merge asa cum trebuie (incluzand itemshop cu MD, incercand sa facem sa comandati MD cu coduri prin SMS primind automat MD si alegand ce iteme doreste fiecare in functie de cate MD are - itemele intrand in depozit). Asta ne-ar ajuta si pe noi, si pe voi ! 2. Despagubiri la iteme cu poza nu se vor face - doar banca si cartele ! | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| |
| |
ReMiX13 Membru Elite
Data de inscriere : 10/01/2011 Localizare : La MaRe:X
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 1:05 am | |
| CE TARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BVO Angel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 1:06 am | |
| bonusurile cum vor fi 15% ? | |
|
| |
тнєaѕѕaѕιη16 Membru Elite
Data de inscriere : 04/05/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 1:14 am | |
| Angel... daka se pune cum s`a pus si data trekuta... :-j Ma rog... succes... | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 1:18 am | |
| Mda..ma rog eu nu prea sunt deacord cu rr conturilor..restu sunt findca nu au muncit aproape deloc ptr caracterele lor..:-j..orkm astept sa vad ce va iesi..
Bft;) | |
|
| |
In Photoshop Art Membru
Data de inscriere : 15/01/2011
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 1:49 am | |
| Domnule daka am donat ...25 de euro....si am luat de toti iteme de shaman dupa restart pot sa iau iteme de ninja in loc de shaman ..va dau toate datele necesare nume tot:D | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 2:07 am | |
| Nu ma intereseaza ce iteme cereti. Conteaza doar suma/sumele depuse sa nu treaca peste valoarea ei/lor si desigur sa fie in perioada de despagubiri. Cat despre itemshop inca lucram la el sa il punem la punct si incercam sa facem contracte cu firmele respective in curand... Bonusurile vor fi ca acum, vom introduce marmura binecuvantata si eventual vom scumpi bonusurile cele care se pun joc, cat si cele care le schimba pentru a nu mai face seturi foarte usor. Fiind scumpe trebuie sa te limitezi. Scumpirea este o idee mai buna decat sa fie luate doar cu MD aceste bonusuri (de jos) pentru ca vrem ca toata lumea sa poata face iteme cu toate bonusurile (insa mai greu pentru acestea doua). De asemenea, inainte de a va permite accesul pe noul server vom aduce noi imbunatatiri cum ar fi, level vizibil in fata numelui, lvl 127 si cateva mape noi. Speram sa le putem rezolva tot ce ne-am propus si jocul sa devina mult mai interesant.
Ultima editare efectuata de catre [Owner]Angel in Vin Ian 28, 2011 2:11 am, editata de 2 ori | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 2:10 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Nu ma intereseaza ce iteme cereti. Conteaza doar suma/sumele depuse sa nu treaca peste valoarea ei/lor si desigur sa fie in perioada de despagubiri.
Cat despre itemshop inca lucram la el sa il punem la punct si incercam sa facem contracte cu firmele respective in curand... e bine asa oricum nu vom primi la aevent ce aveam pana acum....nu ii poti despagubi macar pe cei cu lvl 99? adica....cu 3 iteme acolo .....daca vrei a fost doar o propunere nu te supara ca am spus angel.. bafta cu root-ul sper sa nu se mai intaple totusi ca data trecuta cu firma...in fond acum avem licenta | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 2:13 am | |
| Pe dedicat sistemul de operare FreeBSD va fi instalat cu licenta chiar de catre firma respectiva. Cum este Microsoft la Windows. In plus vom primi si ajutor daca intampinam anumite probleme, contra-cost desigur. Nu se va intampla ca data trecuta firma nu mai are legatura cu Italia ci Romania-America | |
|
| |
In Photoshop Art Membru
Data de inscriere : 15/01/2011
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 2:16 am | |
| Deci angel tumi vei cere daor numele real care lam mentionat nu? La despagubiri..
Si eu nam donat la banca ci cu cartela de 25 de euro | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 2:32 am | |
| Cred ca am fost destul de clar. Daca ai donat vei lua ce ti se cuvine daca vei fi in perioada de despagubire. La cartele am numarul itemelor pentru fiecare persoana nicidecum suma donata. In orice caz, nu am facut acest topic ca sa discut asta acum ! | |
|
| |
Det3s7 Membru
Data de inscriere : 22/12/2010 Varsta : 25 Localizare : Pierd vremea intr-un corp uman...
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 2:59 am | |
| o idee foarte buna, multumim angel si sper sa nu fie necesar sa dai restart | |
|
| |
ReLeSs Membru
Data de inscriere : 26/11/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 3:26 am | |
| nu mai zick nimik...m`am chinuit o caruta de timp sa ajung cel mai bogat dupa sv ..si aproape cel mai bun ...ca sa fie posibil sa se dea rr...am peste 30 , 40 de arme legendare... Eu unu nu prea ma bucur ca o sa fie non-stop daca nu mai am nimik..si trb sa o iau iar de la 0 ...orkum Bafta !
| |
|
| |
racire Membru
Data de inscriere : 24/09/2010 Localizare : paici pacolo :))
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 6:25 am | |
| LOL dupa ce o fost eventu sa facem iteme de GM pumnale sabi .... acuma dai rr macar o sa fie non-stop | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 6:43 am | |
| Serverul va fi non stop deci nu va mai fi lag puteti sta la metine in red forest si va faceti o grmada de arme... si mosulika ai putu sa faci asta odata o poti face si a doua oara,,, | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 8:35 am | |
| OOOh yeah ... ce mijto ... sper ca o sa fie misto la culme ... beton | |
|
| |
Mikhloo Membru
Data de inscriere : 21/12/2010 Localizare : La calculator ....
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 8:49 am | |
| Angel , nu sant de acord cu aceasta treaba unii copiii printre care ma aflu si eu au donat cam peste 400 ron si eu am donat in total 580 ron pe anul 2010-2011 Desi va fi mult mai praf dupa mine pt ca vom face bonusuri si seturi cat mai greu lucrul cel bun este ca o sa putem sa ne luam iteme prin MD si ca il traduci | |
|
| |
ƁƛƊƁƠƳ Membru
Data de inscriere : 19/11/2010 Varsta : 28 Localizare : Dc esti rau ka mn :) ?
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! Vin Ian 28, 2011 9:06 am | |
| mda..am sa astept sa vad ce o sa iasa bafta! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Noul server (peste ceva timp) ! | |
| |
|
| |
| Noul server (peste ceva timp) ! | |
|