Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaNoul server (peste ceva timp) ! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Noul server (peste ceva timp) !

In jos 
+29
DarkStreet
Gandalf
--->Munie<---
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn
DjComsa
PN
ReBeLa`DaNy
NinjaxesRO ^_^
(HellDreamer)
♫JυѕтOνєя™♫
deyu19 ;x
Isabella
ƁƛƊƁƠƳ
Mikhloo
racire
ReLeSs
Det3s7
GodFather♥
In Photoshop Art
pepsyl3mon
тнєaѕѕaѕιη16
.Úniqúe
ReMiX13
deyw
DarkyFunnky
arhanghelun
No.1Fear
Ale3X
[Owner]Angel
33 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

Noul server (peste ceva timp) ! Empty
MesajSubiect: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeJoi Ian 27, 2011 12:48 pm

Stimati jucatori,
Nu vreau sa mai aud raspunsuri gen "Daca se reseteaza, eu ma las". Inteleg ca aceasta fraza o zic majoritatea jucatorilor, adica exact cei care nu doneaza si cei care nu vor primi despagubiri.
Ideea este ca inca nu stiu sigur daca se pot sau nu pastra conturile.
In cazul in care nu, se vor despagubi comenzile la banca si cartele (perioada de despagubire va fi anuntata atunci daca va fi cazul) iar restul vor putea participa la evente.
Sunt constient ca nu veti recapata toate itemele dar pentru inceput va fi de ajuns. Fiind pe dedicat restul se va face mult mai usor.

Desi stiu cat conteaza pentru voi sa nu se reseteze insa nu ma pot limita la serverul pe IP iar daca ar fi necesar un restart voi fi nevoit sa imi asum acest risc, ba chiar mai mult sunt sigur ca si voi vreti un server non-stop si cu cat mai putine probleme.
Restarturi au fost pe IP destule daca ar mai fi unul pentru dedicat si gata ce ar mai conta ? Restul ar fi asigurat atat timp cat SPEED-UL EXISTA !
S-ar inchide doar daca nu vor mai fi jucatori sau in caz de alte probleme "personale".

Sper sa intelegeti cu totii si sa ne asumam impreuna acest risc. Comenzile de iteme le puteti face in continuare, cu sau fara restart itemele le veti avea in continuare iar pana cand vom anunta deschiderea lui comportati-va normal ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Ale3X
Membru
Membru
Ale3X

Data de inscriere : 10/01/2011
Localizare : a treia casa pe dreapta:P

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeJoi Ian 27, 2011 12:52 pm

offfffffffff!!!!!!!!!!!! macar va fii non-stop cheers cheers cheers
Sus In jos
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

Data de inscriere : 26/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Oriunde :P

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeJoi Ian 27, 2011 10:12 pm

Sunt de acord cu asta !

Pt ca eu numai niciun item de GM ... nici macar alea pe care nu leam comandat...miau fost furate

Chiar daca nu as fi avut donatii chiar si asa as fi ramas

Sper , ca tu Angel , sa faci modificari la sv cand il vei pune pe dedicat!
Sus In jos
arhanghelun
Membru
Membru

Data de inscriere : 01/12/2010
Varsta : 37

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeJoi Ian 27, 2011 10:39 pm

Sunt total de acord cu asta Angel!Mai bine un restart decat lag mareu si serverul on de la ora 08 pana la 22.Chiar azi merg sa donez,e bine ca inca se mai pot face donatii pana apare noul server.Bafta in continuare!
Sus In jos
DarkyFunnky
Helper
Helper
DarkyFunnky

Data de inscriere : 20/08/2010
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeJoi Ian 27, 2011 10:40 pm

Dar ne poti estima cam peste cat timp ?
Sus In jos
deyw
Membru
Membru
deyw

Data de inscriere : 31/08/2010
Varsta : 30
Localizare : pe buda

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeJoi Ian 27, 2011 11:00 pm

dar se pot recupera itm cu poza? Question Arrow
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeJoi Ian 27, 2011 11:58 pm

1. Cam cel mult o luna daca totul merge asa cum trebuie (incluzand itemshop cu MD, incercand sa facem sa comandati MD cu coduri prin SMS primind automat MD si alegand ce iteme doreste fiecare in functie de cate MD are - itemele intrand in depozit). Asta ne-ar ajuta si pe noi, si pe voi !
2. Despagubiri la iteme cu poza nu se vor face - doar banca si cartele !
Sus In jos
DarkyFunnky
Helper
Helper
DarkyFunnky

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 12:26 am

Super tare Very Happy

Sus In jos
ReMiX13
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 10/01/2011
Localizare : La MaRe:X

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 1:05 am

CE TARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BVO Angel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 1:06 am

bonusurile cum vor fi 15% Neutral?
Sus In jos
тнєaѕѕaѕιη16
Membru Elite
Membru Elite
тнєaѕѕaѕιη16

Data de inscriere : 04/05/2010

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 1:14 am

Neutral Angel... daka se pune cum s`a pus si data trekuta... :-j
Ma rog... succes... Wink
Sus In jos
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 1:18 am

Mda..ma rog eu nu prea sunt deacord cu rr conturilor..restu sunt findca nu au muncit aproape deloc ptr caracterele lor..:-j..orkm astept sa vad ce va iesi..

Bft;)
Sus In jos
In Photoshop Art
Membru
Membru
In Photoshop Art

Data de inscriere : 15/01/2011

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 1:49 am

Domnule daka am donat ...25 de euro....si am luat de toti iteme de shaman dupa restart pot sa iau iteme de ninja in loc de shaman ..va dau toate datele necesare nume tot:D
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 2:07 am

Nu ma intereseaza ce iteme cereti. Conteaza doar suma/sumele depuse sa nu treaca peste valoarea ei/lor si desigur sa fie in perioada de despagubiri.
Cat despre itemshop inca lucram la el sa il punem la punct si incercam sa facem contracte cu firmele respective in curand...
Bonusurile vor fi ca acum, vom introduce marmura binecuvantata si eventual vom scumpi bonusurile cele care se pun joc, cat si cele care le schimba pentru a nu mai face seturi foarte usor. Fiind scumpe trebuie sa te limitezi.
Scumpirea este o idee mai buna decat sa fie luate doar cu MD aceste bonusuri (de jos) pentru ca vrem ca toata lumea sa poata face iteme cu toate bonusurile (insa mai greu pentru acestea doua).
De asemenea, inainte de a va permite accesul pe noul server vom aduce noi imbunatatiri cum ar fi, level vizibil in fata numelui, lvl 127 si cateva mape noi. Speram sa le putem rezolva tot ce ne-am propus si jocul sa devina mult mai interesant.

Ultima editare efectuata de catre [Owner]Angel in Vin Ian 28, 2011 2:11 am, editata de 2 ori
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 2:10 am

[Owner]Angel a scris:
Nu ma intereseaza ce iteme cereti. Conteaza doar suma/sumele depuse sa nu treaca peste valoarea ei/lor si desigur sa fie in perioada de despagubiri.
Cat despre itemshop inca lucram la el sa il punem la punct si incercam sa facem contracte cu firmele respective in curand...

e bine asa oricum nu vom primi la aevent ce aveam pana acum....nu ii poti despagubi macar pe cei cu lvl 99? adica....cu 3 iteme acolo .....daca vrei a fost doar o propunere nu te supara ca am spus angel..

bafta cu root-ul sper sa nu se mai intaple totusi ca data trecuta cu firma...in fond acum avem licenta
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 2:13 am

Pe dedicat sistemul de operare FreeBSD va fi instalat cu licenta chiar de catre firma respectiva. Cum este Microsoft la Windows.
In plus vom primi si ajutor daca intampinam anumite probleme, contra-cost desigur.
Nu se va intampla ca data trecuta firma nu mai are legatura cu Italia ci Romania-America Smile
Sus In jos
In Photoshop Art
Membru
Membru
In Photoshop Art

Data de inscriere : 15/01/2011

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 2:16 am

Deci angel tumi vei cere daor numele real care lam mentionat nu? La despagubiri..

Si eu nam donat la banca ci cu cartela de 25 de euro
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 2:32 am

Cred ca am fost destul de clar. Daca ai donat vei lua ce ti se cuvine daca vei fi in perioada de despagubire. La cartele am numarul itemelor pentru fiecare persoana nicidecum suma donata.
In orice caz, nu am facut acest topic ca sa discut asta acum !
Sus In jos
Det3s7
Membru
Membru
Det3s7

Data de inscriere : 22/12/2010
Varsta : 25
Localizare : Pierd vremea intr-un corp uman...

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 2:59 am

o idee foarte buna, multumim angel Very Happy si sper sa nu fie necesar sa dai restart Suspect
Sus In jos
ReLeSs
Membru
Membru
ReLeSs

Data de inscriere : 26/11/2010

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 3:26 am

nu mai zick nimik...m`am chinuit o caruta de timp sa ajung cel mai bogat dupa sv ..si aproape cel mai bun ...ca sa fie posibil sa se dea rr...am peste 30 , 40 de arme legendare...
Eu unu nu prea ma bucur ca o sa fie non-stop daca nu mai am nimik..si trb sa o iau iar de la 0 ...orkum
Bafta !
Sus In jos
racire
Membru
Membru
racire

Data de inscriere : 24/09/2010
Localizare : paici pacolo :))

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 6:25 am

LOL dupa ce o fost eventu sa facem iteme de GM pumnale sabi .... acuma dai rr
macar o sa fie non-stop
Sus In jos
DarkyFunnky
Helper
Helper
DarkyFunnky

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 6:43 am

Serverul va fi non stop deci nu va mai fi lag puteti sta la metine in red forest si va faceti o grmada de arme... si mosulika ai putu sa faci asta odata o poti face si a doua oara,,,
Sus In jos
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

Data de inscriere : 26/10/2010
Localizare : Oriunde :P

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 8:35 am

OOOh yeah ... ce mijto ... sper ca o sa fie misto la culme ... beton afro
Sus In jos
Mikhloo
Membru
Membru

Data de inscriere : 21/12/2010
Localizare : La calculator ....

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 8:49 am

No Angel , nu sant de acord cu aceasta treaba unii copiii printre care ma aflu si eu au donat cam peste 400 ron si eu am donat in total 580 ron pe anul 2010-2011 Sleep Desi va fi mult mai praf dupa mine pt ca vom face bonusuri si seturi cat mai greu lucrul cel bun este ca o sa putem sa ne luam iteme prin MD si ca il traduci
Sus In jos
ƁƛƊƁƠƳ
Membru
Membru
ƁƛƊƁƠƳ

Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 28
Localizare : Dc esti rau ka mn :) ?

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 9:06 am

mda..am sa astept sa vad ce o sa iasa alien

bafta! cheers
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Noul server (peste ceva timp) !   Noul server (peste ceva timp) ! Icon_minitime

Sus In jos

Noul server (peste ceva timp) !
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Noul server : Mape noi !
» Noul server : Prezentare !
» Detalii despre noul server
» Sugestie pentru noul server
» Noul server : Despre cliente !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum