| Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... | |
|
+22DarkyFunnky TsZoPIx ◎FrienD★ †gιgσℓ¢σℓαѕяℓ$Øߧ€§$iøn† Crina! Hokage Cosmin sMiLeY! ;x ArowStrK Crimminal.GiRl(larysa) StreetSura SpaWnN NinjaxesRO ^_^ PoPoNeTz DarkMeiden (HellDreamer) ♫JυѕтOνєя™♫ Annabelle XxXAdytzaXxX Perry* Amethist pepsyl3mon GodFather♥ 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 7:56 am | |
| Estea is minciuni de adormit copii!
Și eu zic că am lesinat ca mio dat 10 mii de euro Becali si am intrat in spital si bunica intra pe pe forum/chat/joc. | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 9:15 am | |
| Doamne..mada dk iti placea de mn trebuia sa o zici nu sa faci atata tam tam...ce ai rezolvat? te-ai fkt de ras...orkm pe myly nu o las ptr nimeni;)
1 Dc ai fkt atata tam tam?
2 Dc te dai rept 3 persoane diferite?
3 Ce ai vrut sa rezolvi cu tot circu asta?
4 Uh ai vrut sa ma dsparti de myly? ca din cate am obs... | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 9:19 am | |
| - p3psylemon a scris:
- Doamne..mada dk iti placea de mn trebuia sa o zici nu sa faci atata tam tam...ce ai rezolvat? te-ai fkt de ras...orkm pe myly nu o las ptr nimeni;)
4 Uh ai vrut sa ma dsparti de myly? ca din cate am obs... E clar,sa se dea in spectacol....parerea mea!Astept sa vad ce zie si ea! | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 10:06 am | |
| | |
|
| |
Măduu`❥ Membru Elite
Data de inscriere : 16/10/2010 Varsta : 31 Localizare : Timisoara..❥
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 10:09 am | |
| - p3psylemon a scris:
- Doamne..mada dk iti placea de mn trebuia sa o zici nu sa faci atata tam tam...ce ai rezolvat? te-ai fkt de ras...orkm pe myly nu o las ptr nimeni;)
4 Uh ai vrut sa ma dsparti de myly? ca din cate am obs... PePsyy...Da`.. De cand imii placee de tnee?=)))) Imii placee de Pingg..Asa k... nu ma doare de cn-ti place si de cn nu..pe mine ma intereseaza dc ai fkt topicurile alea si ai scris pepsy al meu..al tau si te-ai luat si de myly;) nu o las eu pe myly ptr tn sau oricare alta fata:-j edit pepsy | |
|
| |
†gιgσℓ¢σℓαѕяℓ$Øߧ€§$iøn† Membru
Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 10:17 am | |
| annabel ai noroc de pepsy cai varamiu si nah ) rudele astea ) eo deobicei sperii fetele )) cu drujba ))) minte criminala cemai ))... mie sa zic ddrept mie greu sa aud ca-s din acelasi ADN )) de zodie =))) trec eo peste asta )) | |
|
| |
Q Membru Elite
Data de inscriere : 11/01/2011 Varsta : 29 Localizare : ♥Moldova Noua♥
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 11:54 am | |
| Sta-ti asa!Ce-o facut Mada? Eu sunt in urma cu "stirile"... Mada te-ai dat drept 3 persoane? ) Hai ca esti tare:)) Nu stiam ca-ti place de Pepsy.. PS:Te bate Mylar=]]! Semnat:Queen1! | |
|
| |
Măduu`❥ Membru Elite
| Subiect: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 11:58 am | |
| =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
Q Membru Elite
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 11:59 am | |
| =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Măduu`❥ Membru Elite
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 12:02 pm | |
| - Queen1 a scris:
- =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=)))))) =))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
Q Membru Elite
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 12:03 pm | |
| - °M♥Du`uU° a scris:
- Queen1 a scris:
=)))))) =))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) O cauti cu lumanarea:))! | |
|
| |
Măduu`❥ Membru Elite
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 12:04 pm | |
| - Queen1 a scris:
- °M♥Du`uU° a scris:
- Queen1 a scris:
=)))))) =))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
O cauti cu lumanarea:))! =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
Q Membru Elite
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 12:06 pm | |
| Auzi.. ).... Vrei jeleurii? ) | |
|
| |
Măduu`❥ Membru Elite
| Subiect: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 12:08 pm | |
| Nu.. )) Vr. tzigarii..? )) | |
|
| |
Q Membru Elite
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 12:14 pm | |
| Poate iei warn:))..
De care?:X | |
|
| |
Măduu`❥ Membru Elite
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 12:16 pm | |
| - Queen1 a scris:
- Poate iei warn:))..
De care?:X =)))) K`nt=)))))) | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 12:16 pm | |
| - Queen1 a scris:
- Poate iei warn:))..
De care?:X nu mai dati mesaje aiurea | |
|
| |
Q Membru Elite
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 12:18 pm | |
| | |
|
| |
Măduu`❥ Membru Elite
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 12:19 pm | |
| - Queen1 a scris:
- Dece?
Okay numai dam:))! =)))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
Q Membru Elite
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mar Ian 11, 2011 12:47 pm | |
| Mada sa-ti fie rusine pentru ce-ai facut=]]! | |
|
| |
eXCesS Membru
Data de inscriere : 07/11/2010 Varsta : 30 Localizare : pe FoRuM!:@@:@
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mier Ian 12, 2011 1:10 am | |
| | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Mier Ian 12, 2011 4:48 am | |
| T.c facetsi mesaje aiurea! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... | |
| |
|
| |
| Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... | |
|