| Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... | |
|
+22DarkyFunnky TsZoPIx ◎FrienD★ †gιgσℓ¢σℓαѕяℓ$Øߧ€§$iøn† Crina! Hokage Cosmin sMiLeY! ;x ArowStrK Crimminal.GiRl(larysa) StreetSura SpaWnN NinjaxesRO ^_^ PoPoNeTz DarkMeiden (HellDreamer) ♫JυѕтOνєя™♫ Annabelle XxXAdytzaXxX Perry* Amethist pepsyl3mon GodFather♥ 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 11:54 am | |
| Mi-am dat seama cine e pisoiu sau crina aia sau cine o fi... AM EDITAT ADRESELE IP PT CA NU AVETI VOIE SA LE VEDETI DAR UITATI POZA ASTA....mada e pisoiu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 11:56 am | |
| | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 11:58 am | |
| | |
|
| |
Perry* Membru
Data de inscriere : 23/08/2010 Varsta : 30 Localizare : La dracu.
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 11:58 am | |
| mda | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| |
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 12:00 pm | |
| - XxXAdytzaXxX a scris:
- God nu cred ca trb sa se afle.. ...dar in fine..fara quvinte
de ce sa nu se afle? se injura singura si ne face pe toti sa o injuram pe aia si ne minte... scuze mada cum ai spus si ieri sunt prea "prost" sa iti bati joc de mine | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 12:01 pm | |
| - Magoo88 a scris:
- mda
cosmin te cheama? )))))))))=))))am crezut ca magdalena ... n`fine mada .. ai spus niste cuvinte urate in acele topicuri facute de tine ;)nu trebuia | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 12:03 pm | |
| LooooooooooooooL!!!!Nu as fi crezut niciodata!!! | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 12:09 pm | |
| - ๑۩ﺴ۩๑†OשєгDєคtђ†๑۩ﺴ۩๑ a scris:
- LooooooooooooooL!!!!Nu as fi crezut niciodata!!!
la multi ani ionut apropo iesim maine afara mai vb | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 12:22 pm | |
| - †Ǥ๏๔Ŧคtђєг† a scris:
- ๑۩ﺴ۩๑†OשєгDєคtђ†๑۩ﺴ۩๑ a scris:
- LooooooooooooooL!!!!Nu as fi crezut niciodata!!!
la multi ani ionut apropo iesim maine afara mai vb ms | |
|
| |
(HellDreamer) Membru Elite
Data de inscriere : 18/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Romania
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 12:23 pm | |
| wa deci sa inteleg si io aia se injura pe ea? | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 12:25 pm | |
| - HeIIDreamer a scris:
- wa deci sa inteleg si io aia se injura pe ea?
Asa se pare....ce a facut ea e un "teatru total"! | |
|
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 12:30 pm | |
| Si sa va shoghez si eu .Loredana de pe chat ii madalina ca iam vazut registerul! | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 12:31 pm | |
| - ★★ → → ►๓คภย◄← ←★★ a scris:
- Si sa va shoghez si eu .Loredana de pe chat ii madalina ca iam vazut registerul!
te inseli nu e mada....loredana are MadaMaduu sau cv de genu si mada are MaduuUUUUUUuu sau cv de genu | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 12:53 pm | |
| - †Ǥ๏๔Ŧคtђєг† a scris:
- ★★ → → ►๓คภย◄← ←★★ a scris:
- Si sa va shoghez si eu .Loredana de pe chat ii madalina ca iam vazut registerul!
te inseli nu e mada....loredana are MadaMaduu sau cv de genu si mada are MaduuUUUUUUuu sau cv de genu Asa e prima data si eu m-am inselat dar mi-am dat seama pana la urma;) | |
|
| |
PoPoNeTz Membru
Data de inscriere : 02/10/2010 Varsta : 30 Localizare : La birou...Mai exact pe scaun
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 1:37 pm | |
| Lool ))) Ce tare acm cn se va mai injura singur? ))Sau sa se puna singur pe forum Ameno )))))) Ma prapadesc de ras | |
|
| |
NinjaxesRO ^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Vin Ian 07, 2011 1:39 pm | |
| - †Ǥ๏๔Ŧคtђєг† a scris:
te inseli nu e mada....loredana are MadaMaduu sau cv de genu si mada are MaduuUUUUUUuu sau cv de genu Perfecta observatie ★★ → → ►๓คภย◄← ←★★ ! God cred ca tu te inseli de data asta, si tu Silver...ce legatura ar avea Loredana cu Mada de au amandoua numele de cont perfect asemanator?! Mada = Loredana
Ultima editare efectuata de catre Fraude4Ever in Sam Ian 08, 2011 1:14 am, editata de 1 ori | |
|
| |
SpaWnN Membru
Data de inscriere : 13/10/2010 Varsta : 29 Localizare : In gradina Canada/L.A:))
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 12:17 am | |
| | |
|
| |
StreetSura Membru
Data de inscriere : 23/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Into Heaven
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 2:00 am | |
| lol zici ca sunteti in "tenelovele" =)))))) | |
|
| |
Crimminal.GiRl(larysa) Membru
Data de inscriere : 02/01/2011 Localizare : Prin luume:X
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 2:58 am | |
| | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| |
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 8:19 am | |
| - Fraude4Ever a scris:
- †Ǥ๏๔Ŧคtђєг† a scris:
te inseli nu e mada....loredana are MadaMaduu sau cv de genu si mada are MaduuUUUUUUuu sau cv de genu Perfecta observatie ★★ → → ►๓คภย◄← ←★★ !
God cred ca tu te inseli de data asta, si tu Silver...ce legatura ar avea Loredana cu Mada de au amandoua numele de cont perfect asemanator?!
Mada = Loredana imposibil.. au fost amandoua on in acelasi timp:) cum explici asta? | |
|
| |
ArowStrK Membru Elite
Data de inscriere : 17/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Medgidia Comentarii : Timpul va vindeca toate ranile si va sterge amintirile..
| |
| |
sMiLeY! ;x Membru Elite
Data de inscriere : 02/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Giurgiu!
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 8:49 am | |
| Poate avea 2 ferestre cu conturi diferite...sau 2 calculatoare conectate la cele 2 conturi...dar totusi...nu o credeam in stare.... | |
|
| |
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 8:52 am | |
| =)))) Super taree ce se intampla pe comunitatea noastra =))) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... | |
| |
|
| |
| Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... | |
|