| Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... | |
|
+22DarkyFunnky TsZoPIx ◎FrienD★ †gιgσℓ¢σℓαѕяℓ$Øߧ€§$iøn† Crina! Hokage Cosmin sMiLeY! ;x ArowStrK Crimminal.GiRl(larysa) StreetSura SpaWnN NinjaxesRO ^_^ PoPoNeTz DarkMeiden (HellDreamer) ♫JυѕтOνєя™♫ Annabelle XxXAdytzaXxX Perry* Amethist pepsyl3mon GodFather♥ 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
NinjaxesRO ^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 10:57 am | |
| - ¢ℓυмѕуℓσℓℓιρσρ a scris:
- Poate avea 2 ferestre cu conturi diferite...sau 2 calculatoare conectate la cele 2 conturi...dar totusi...nu o credeam in stare....
Asta vroiam sa zic si eu ) | |
|
| |
Crina! Membru
Data de inscriere : 03/01/2011
| Subiect: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 11:07 am | |
| eu sunt crina ,ana si pisoiu sunt verisoara lu mada lasatio in pace am facut astea pentru ca mam certat cu ea pentru un baiat | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 11:08 am | |
| lool:)) de`acu pe cine o cheama "Madalina" e blonda?
si pe mine ma cheama asha ..trageti concluzii | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 11:28 am | |
| | |
|
| |
Crina! Membru
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 11:35 am | |
| | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
| |
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 12:11 pm | |
| | |
|
| |
†gιgσℓ¢σℓαѕяℓ$Øߧ€§$iøn† Membru
Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 1:03 pm | |
| lol... ce sa mai zic Defapt... este o prostie ce a facut Intr-un fel te-ai injurat pe tn ce ai vrut sa arati? ca esti frumoasa? sau ca ce? poti fii... da fii si intreaga la minte In fine nam ce sa mai zic... ma si uimit asta P.S: THX god ca miai arat si mie ) cas cam batran ) rar mai intru =)) | |
|
| |
◎FrienD★ V.I.P.
Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Timisoara Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 1:52 pm | |
| | |
|
| |
TsZoPIx Membru Elite
Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Pe Marte [;;)]
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 3:07 pm | |
| Dupa un timp cand cineva nu mai primeste atentie.. trebuie sa faca ceva sa atraga iara atentia inapoi ..... mi sa parut mie dubios... tipele alea prea se legau de tine... :-j.. dar am tacut ca dupaia tot io era aia "nebuuuna" ) orikum . bv mada buna treaba apropo.. mada ity plake de pepsy de te`ai loat de annabelle ? :shoc | |
|
| |
Crina! Membru
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Sam Ian 08, 2011 11:14 pm | |
| - TsZoPIx a scris:
- Dupa un timp cand cineva nu mai primeste atentie..
trebuie sa faca ceva sa atraga iara atentia inapoi ..... mi sa parut mie dubios... tipele alea prea se legau de tine... :-j.. dar am tacut ca dupaia tot io era aia "nebuuuna" ) orikum . bv mada buna treaba apropo.. mada ity plake de pepsy de te`ai loat de annabelle ? :shoc eu am facut conturile si leam dat unor colege care nu se inteleg cu mada nu o suporta si. nu lu mada i place de pepsy.. mie.. | |
|
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 1:03 am | |
| Mada aaa deci iti place de pepsy.Tiam verificat contu si xd =Mada. | |
|
| |
NinjaxesRO ^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun
| |
| |
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 2:38 am | |
| - ★★ → → ►๓คภย◄← ←★★ a scris:
- Mada aaa deci iti place de pepsy.Tiam verificat contu si xd =Mada.
Lol mada iti place de pepsy macar puteai sa-i zici nu sa faci chestia asta P.S: dati warn ca nu o schimb Iti dau ban
Ultima editare efectuata de catre [GA]ardeash in Dum Ian 09, 2011 10:43 am, editata de 1 ori (Motiv : :lol!:) | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| |
| |
Crina! Membru
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 3:01 am | |
| - †gιgσℓ¢σℓαѕяℓ$Øߧ€§$iøn† a scris:
- ★★ → → ►๓คภย◄← ←★★ a scris:
- Mada aaa deci iti place de pepsy.Tiam verificat contu si xd =Mada.
Lol mada iti place de pepsy macar puteai sa-i zici nu sa faci chestia asta P.S: dati warn ca nu o schimb da. acum sunt la ea la spital si nu ei i place de pepsi:) | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 3:36 am | |
| bah lasate :-j mam saturat de niste oameni caresi fac cont ca sa minta :-j ei nui place? :-j | |
|
| |
Măduu`❥ Membru Elite
Data de inscriere : 16/10/2010 Varsta : 31 Localizare : Timisoara..❥
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 3:53 am | |
| - †gιgσℓ¢σℓαѕяℓ$Øߧ€§$iøn† a scris:
- bah lasate :-j mam saturat de niste oameni caresi fac cont ca sa minta :-j
ei nui place? :-j =)))))) =)))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))) Nu maii pott..De cand imii placee de Pepsyy? ))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 4:04 am | |
| buna intrebare )) Raspuns: de cand era ))) Ce sa facem:)) si varamiu e gigolo )) eos mai ascuns )) | |
|
| |
Măduu`❥ Membru Elite
Data de inscriere : 16/10/2010 Varsta : 31 Localizare : Timisoara..❥
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 4:06 am | |
| | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 5:00 am | |
| Vai frate ce important ... Laso in durerea ei ca nu ne pasa de ea/ele | |
|
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 5:06 am | |
| Eu zic că Crina sau cine esti minti esti mada nu ne mai minti atata! | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 6:05 am | |
| - ★★ → → ►๓คภย◄← ←★★ a scris:
- Eu zic că Crina sau cine esti minti esti mada nu ne mai minti atata!
mda .. fara supararea povestea cu varsa nu prea o cred:S acum si cu prietenele ? mda... nu le cred .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... Dum Ian 09, 2011 6:11 am | |
| cum zice si vorba ta:)) ca dak tot suntem din aceeasi zodie )) ... ce sa mai zic ) .... | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... | |
| |
|
| |
| Cine sunt Mada sau Pysoiuu de fapt... | |
|