| ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P | |
|
+7Suspektu Isabella ☆ ♣ Яomaniд ♣ ☆ •ďŗè∂м-špırıт• InfectedRock αℓєχ ;x คคг๏ภรt๏ภє 11 participanți |
da ma intreb tu ce ai face daka tiai da drumu dintr-un avion si nu ti se deschide parasuta? | mas ruga sa ajung in rai si stiind ca nu pot face nimic | | 10% | [ 3 ] | as incerca sa trag de firul ala pana se deschide | | 14% | [ 4 ] | as striga dupa ajutor cat ma tine gura ceva un elicopter sa ma prinda | | 0% | [ 0 ] | nu as face nimic absolut nimic | | 24% | [ 7 ] | as mesteri ceva ca sa repar parasuta daca sunt sigur ca sa stricat | | 10% | [ 3 ] | m-as baza ca o sa cad in apa si as luao ca pe o distractie | | 7% | [ 2 ] | mas ruga ca niste oameni sa ma vada si sa ma prinda cu un balon o saltea ceva mare si moale | | 0% | [ 0 ] | as citi din carte ce sa fac daca am timp sa citesc pana ce cad desigur | | 0% | [ 0 ] | mas baza ca dumnezeu sa ma ajute | | 17% | [ 5 ] | daca parasuta sa rupt de tot si nu o mai am mi-as face eu din haine una | | 17% | [ 5 ] |
| Total voturi : 29 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P Joi Noi 18, 2010 12:04 am | |
| deci io am ales sa mesteresc ceva ca sa repar parasuta.voi ce ati ales ?
Ultima editare efectuata de catre AaronStone in Vin Noi 19, 2010 9:21 am, editata de 2 ori | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P Vin Noi 19, 2010 1:57 am | |
| | |
|
| |
InfectedRock Membru
Data de inscriere : 16/11/2010 Varsta : 33 Localizare : Unde tu nu ai putea fi niciodata !
| Subiect: Re: ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P Vin Noi 19, 2010 4:13 am | |
| | |
|
| |
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: Re: ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P Vin Noi 19, 2010 4:32 am | |
| imi plake cum ganditzi | |
|
| |
•ďŗè∂м-špırıт• Membru Elite
Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 31 Localizare : My Own World :X :p
| |
| |
☆ ♣ Яomaniд ♣ ☆ Membru
Data de inscriere : 16/11/2010 Varsta : 29 Localizare : Satu-Mare
| |
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P Sam Noi 20, 2010 3:19 am | |
| | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P Sam Noi 20, 2010 4:31 am | |
| hmm nash face nik nu pre ma int de viatza mea mai mult ma int de aia la cne imi sta in jur | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P Sam Noi 20, 2010 4:35 am | |
| m-as ruga sa ajung in rai
dea macar sa fie fete frumoase acolo....sti sa nu zic dupaia mai bn in hell:)) | |
|
| |
คคг๏ภรt๏ภє Membru
| Subiect: Re: ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P Sam Noi 20, 2010 7:30 am | |
| eo sunt genul de persoana care nu se lasa batuta nici odata adica in cele mai grave momente io nu-mi iau adio incerc sa scap cu viata dar daca asta simtiti voi e k | |
|
| |
†♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† Membru Elite
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 31 Localizare : la curcani ....
| Subiect: Re: ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P Dum Noi 21, 2010 4:02 am | |
| nai si tu cv cu ,,batut copii mici si sa furi banii?'' sau ,,sa sunii la usile mosilor si sa fugi ''? | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| |
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P Dum Noi 21, 2010 6:04 am | |
| - [GA]ardeash a scris:
- AS DESCHIDE PARASUTA DE REZERVA
) Rectific raspunsu`: Daca sar intampla asta.. M-as ruga la Dumnezeu sa aiba grija de ingeru meu...te iubesc sandra | |
|
| |
คคг๏ภรt๏ภє Membru
| Subiect: Re: ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P Dum Noi 21, 2010 12:24 pm | |
| a scris ardeash:AS DESCHIDE PARASUTA DE REZERVA ba da nu ti-e greu cu ambele parasute pe tine? | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
†♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† Membru Elite
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 31 Localizare : la curcani ....
| Subiect: Re: ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P Lun Noi 22, 2010 1:13 am | |
| eu am 6 parasute de rezerva:))) pacat ca nai cv cu batut copii de colindat ca asta ador ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P | |
| |
|
| |
| ce alegeti din astea sa vad cum ganditi :P | |
|