| Alegeti cel ami bun reeper | |
|
+5♫JυѕтOνєя™♫ คคг๏ภรt๏ภє †ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Suspektu Andrey96 9 participanți |
Cei mai buni reeperi alegeti daor 1 | Nane | | 24% | [ 6 ] | Puya | | 24% | [ 6 ] | Guess-who | | 8% | [ 2 ] | Bug-Mafia | | 32% | [ 8 ] | Nici unu | | 12% | [ 3 ] |
| Total voturi : 25 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Andrey96 Membru
Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Alegeti cel ami bun reeper Mar Noi 23, 2010 6:27 am | |
| Asi vrea sa vad care ie cel mai bun reeper care credeti voi;) Acuma va voi da niste variante de melodi care sa le ascultati si sa alegeti -Nane: Nane- Definitia unui mixtape +videoclip [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]NANE - ASTA-S IO [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nane - Glume [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nane - Doar o sansa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]-Puya: Puya feat. Kamelia & George Hora - Change (Official Video) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Puya feat. Kamelia - V.I.P. (Official Video HD) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Puya - Undeva in balcani [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Puya - Undeva in balcani [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Vi leam gaist pe toate cu videoclip -Guess-Who Guess Who - Unu Altu (Official Video 2010 ) HD [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Guess Who - Locul Potrivit [ HD VIDEO ] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Spike feat Guess Who Tu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Grasu XXL feat Guess Who- Azi nu ( Video Oficial HD) + Versuri [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]-Bug Mafia B.U.G. Mafia - In Anii Ce Au Trecut (Videoclip Oficial) HD [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]B.U.G. Mafia - Supranatural (Piesa Oficiala) HD [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]B.U.G. Mafia - Cu Talpile Arse (feat. Jasmine) (Videoclip Oficial) HD [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]B.U.G. Mafia - Cine E Cu Noi (feat. Nico) (Videoclip Oficial) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Va astept votul sper sa va placa | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: Alegeti cel ami bun reeper Mar Noi 23, 2010 6:33 am | |
| Io aleg Guess-Who kiar dak imi plak totzi | |
|
| |
Andrey96 Membru
| Subiect: Re: Alegeti cel ami bun reeper Mar Noi 23, 2010 6:44 am | |
| | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| Subiect: Re: Alegeti cel ami bun reeper Mar Noi 23, 2010 7:39 am | |
| sunt pff toti baga mah parazitii | |
|
| |
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: Re: Alegeti cel ami bun reeper Mar Noi 23, 2010 9:55 am | |
| baa io aleg AaronStone fiti atenti ce am creat: vaidevoi cei ce-au plecat,de metin sa va lasati,fara voi,lagu scade binisor, o noua zi!fara noobisti!,noaptea scade,ziua creste,si de sura se fersete. aleg Puya | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| Subiect: Re: Alegeti cel ami bun reeper Mar Noi 23, 2010 11:38 am | |
| aron esti tu pff bn ca teai luat dup o poezie totusi bunisoara:)) eu am facut o poezie oricum G.J ( din parti G.J) iti dau pe poezie 2 glm ) 3 ) a da app, cati ani ai? in plus, ca sa fie nah aleg si yo bug mafia macar stiu si ei sa injure.... | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Alegeti cel ami bun reeper Mar Noi 23, 2010 12:10 pm | |
| | |
|
| |
pOkEr Membru
Data de inscriere : 27/04/2010 Varsta : 32 Localizare : In fata PC-ului
| Subiect: Re: Alegeti cel ami bun reeper Mar Noi 23, 2010 7:41 pm | |
| Ma faci de ras BiTza .. | |
|
| |
тнєaѕѕaѕιη16 Membru Elite
Data de inscriere : 04/05/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Alegeti cel ami bun reeper Mier Noi 24, 2010 9:41 am | |
| NaNe 4 eveer :X :X :X :X [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Alegeti cel ami bun reeper Mier Noi 24, 2010 9:45 am | |
| Nici unu!
Eminem ai uitat sa pui!Eminem 4ever si......
Ascultati Eminem-Not Afraid thebesthitmusic2010oftheraperworld pe scurt tbhm2010otrw!!!!!!!!!!! | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Alegeti cel ami bun reeper Joi Noi 25, 2010 9:36 am | |
| - AaronStone a scris:
- baa io aleg AaronStone fiti atenti ce am creat:
vaidevoi cei ce-au plecat,de metin sa va lasati,fara voi,lagu scade binisor, o noua zi!fara noobisti!,noaptea scade,ziua creste,si de sura se fersete. aleg Puya Frate da tu esti disperat de metin.. Aleg B.U.G - Mafia | |
|
| |
Andrey96 Membru
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alegeti cel ami bun reeper | |
| |
|
| |
| Alegeti cel ami bun reeper | |