ce alegeti sa plec de aici pentru tot deauna sau sa incercam sa o luam de la capat? sa uitam de toate rele?
sa raman si sa uitam de toate lucrurile rele pe care le-am facut si sa devenim prieteni
40%
[ 4 ]
sa plec de aici de pe joc de pe forum chat pt tot deauna si sa ma lasati in voia soartei
60%
[ 6 ]
Total voturi : 10
Sondaj inchis
Autor
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
Subiect: VREAU SA STIU CE VRETI SA ALEGETI DIN ASTEA PT IO Joi Noi 18, 2010 1:00 am
deci decand am venit mi se pare ca nici un prieten nu mi-am facut nu mai belele am adus si nm nu ma plakut am format acest sondaj pentru a vedea daca vreti sa o luam de la capat si sa uitam de toate rele ori sa plec de aici pt tot deauna
§üѧ[µ]łภξ Membru Elite
Data de inscriere : 02/07/2010 Localizare : Vin dintr-un oras mic numit New Jersey
Subiect: Re: VREAU SA STIU CE VRETI SA ALEGETI DIN ASTEA PT IO Joi Noi 18, 2010 7:47 am
Eu votez sa pleci cat mai repede si sa nu te mai intorci
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
Subiect: Re: VREAU SA STIU CE VRETI SA ALEGETI DIN ASTEA PT IO Joi Noi 18, 2010 8:19 am
§üѧ[µ]łภξ a scris:
Eu votez sa pleci cat mai repede si sa nu te mai intorci
:-|:-|tie ti se pare ca nu s-a adresat destul de prietenos si civilizat?omu ce greseste se iarta! Eu votez sa ramai!
§üѧ[µ]łภξ Membru Elite
Data de inscriere : 02/07/2010 Localizare : Vin dintr-un oras mic numit New Jersey
Subiect: Re: VREAU SA STIU CE VRETI SA ALEGETI DIN ASTEA PT IO Joi Noi 18, 2010 8:24 am
Ce vrei sa-i fac daca e copil prost de 12 ani? Se baga ca retardatul in vorba degeaba
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
Subiect: Re: VREAU SA STIU CE VRETI SA ALEGETI DIN ASTEA PT IO Joi Noi 18, 2010 8:29 am
vai de mine serios eo nu stiam ca atat de mult ma urati poi cred ca peste cateva saptamani dupa cateva alte voturi cred ca va zic Bay
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
Subiect: Re: VREAU SA STIU CE VRETI SA ALEGETI DIN ASTEA PT IO Joi Noi 18, 2010 8:40 am
nu nu pleci!!! a si SUnSHine de unde sti uh ca are 12 ani aa?nu il mai jignii degeaba ca dak ai fi in pielea lui nu ti-ar convine... ''Ce tie Nu-ti place altuia nu-i face''!
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
Subiect: Re: VREAU SA STIU CE VRETI SA ALEGETI DIN ASTEA PT IO Joi Noi 18, 2010 9:05 am
T.C. deja ati inceput sa aveti un limbaj neadecvat
Continut sponsorizat
Subiect: Re: VREAU SA STIU CE VRETI SA ALEGETI DIN ASTEA PT IO